זה נראה לי נעשה בפוטושופ.
ק קוהרה New member 6/5/05 #34 חח נראה לי ש שזה שייך לפרקים הבאים שכנראה אינויאשה ישלים עם סאשי, ואז הוא יאבד את הרצינות והאדישות הזאת שלו.. זה נראה די אמיתי
חח נראה לי ש שזה שייך לפרקים הבאים שכנראה אינויאשה ישלים עם סאשי, ואז הוא יאבד את הרצינות והאדישות הזאת שלו.. זה נראה די אמיתי
פ פינל New member 6/5/05 #35 ../images/Emo3.gifזה ממש לא מהסרט או מהסדרה..... אני לא יודעת מאיפה זה, אבל, בחייכם.... סאשומורו לא ככה! -אני אחותה הקטנה של זהר, ואני הולכת לאמר וידוי, היא תהרוג אותי כשתראה את ההודעה.... - קבלו תמונה, מהסאשומורו האמיתי, (מי שקורא לו סאשי מוריד מכבודו של סאשומורו השקט והחתיך) -אם זו התמונה הלא נכונה תסלחו לי, אני לא כל כך מבינה-
../images/Emo3.gifזה ממש לא מהסרט או מהסדרה..... אני לא יודעת מאיפה זה, אבל, בחייכם.... סאשומורו לא ככה! -אני אחותה הקטנה של זהר, ואני הולכת לאמר וידוי, היא תהרוג אותי כשתראה את ההודעה.... - קבלו תמונה, מהסאשומורו האמיתי, (מי שקורא לו סאשי מוריד מכבודו של סאשומורו השקט והחתיך) -אם זו התמונה הלא נכונה תסלחו לי, אני לא כל כך מבינה-
H harar8 New member 5/5/05 #14 טוב, אז זה בטוח לא פאנארט ממתי אינויאשה וסאשומרו אוכלים ביחד, ועוד בלי להלחם זה ממש מוזר. אם מישהו יודע מאיזה פרק זה שיגיד בבקשה.
טוב, אז זה בטוח לא פאנארט ממתי אינויאשה וסאשומרו אוכלים ביחד, ועוד בלי להלחם זה ממש מוזר. אם מישהו יודע מאיזה פרק זה שיגיד בבקשה.
I I N U Y A S H A New member 5/5/05 #16 כנראה סאשומורו פוחד.. כנראה הוא פוחד כשדמו של אינויאשה משתנה והופך אותו לשד אמיתי אז הוא החליט להיות איתו בהסכם שלום.. כנראה.. ואחרי הכל הוא גם אחיו הבכור..
כנראה סאשומורו פוחד.. כנראה הוא פוחד כשדמו של אינויאשה משתנה והופך אותו לשד אמיתי אז הוא החליט להיות איתו בהסכם שלום.. כנראה.. ואחרי הכל הוא גם אחיו הבכור..
B Bakura New member 5/5/05 #22 סשומרו אף פעם לא פוחד. ../images/Emo58.gif זה שהם מתאחדים להחזיר את רין או משהו. וסשומרו לא בשום "הסכם שלום" איתו, כי הם לא במלחמה.
סשומרו אף פעם לא פוחד. ../images/Emo58.gif זה שהם מתאחדים להחזיר את רין או משהו. וסשומרו לא בשום "הסכם שלום" איתו, כי הם לא במלחמה.
S sintesis New member 5/5/05 #26 לפי הפרצוץ של אינו הוא לא נירא לי הכי מאושר מהמצב, ואם סאשו יפחד מתישהו מאינו, שלא נירא לי כל כך הגיוני כי הרי גם הוא שד אמיתי, הוא פשוט ימצא דרך מתוחכמת להתגבר עליו, או משהו כזה
לפי הפרצוץ של אינו הוא לא נירא לי הכי מאושר מהמצב, ואם סאשו יפחד מתישהו מאינו, שלא נירא לי כל כך הגיוני כי הרי גם הוא שד אמיתי, הוא פשוט ימצא דרך מתוחכמת להתגבר עליו, או משהו כזה
H harar8 New member 5/5/05 #18 ויש להם את הסימן הזה של הברק שיש בסדרות אנימה אם שתי דמויות אנימה כועסות אחת על השניה
ל לבנדר_בראון New member 6/5/05 #30 אנשים, אל תגידו מאיזה פרק זה!../images/Emo19.gif כן, אפילו אם הם מבקשים. חבל להרוס סתם את הקטע הכי קורע בסדרה.XDDDDD
אנשים, אל תגידו מאיזה פרק זה!../images/Emo19.gif כן, אפילו אם הם מבקשים. חבל להרוס סתם את הקטע הכי קורע בסדרה.XDDDDD
S sintesis New member 5/5/05 #21 שאךה שכבר שאלתי ולא ענו לי \: כנירא אף אחד לא יודע את התשובה, אבל.. מתי קיקיו הקריבה את עצמה למען אינו? זה לא נראקו רצח אותה?
שאךה שכבר שאלתי ולא ענו לי \: כנירא אף אחד לא יודע את התשובה, אבל.. מתי קיקיו הקריבה את עצמה למען אינו? זה לא נראקו רצח אותה?
מ מיני מקגי New member 6/5/05 #33 שאלה: אם נאראקו סוג של שד למחצה, איך זה שאף פעם אין לו תקופה חלשה בה הוא מאבד את הכוחות?
B Black Strawberry New member 6/5/05 #38 גם לי יש שאלה.. קירארה היא חתולה, ואינויאשה הוא חצי שד כלב. קירארה לא אמורה לפחד מאינוישה? כי בפרק שהחבורה הגיעה לשבט של קוגה היא פחדה
גם לי יש שאלה.. קירארה היא חתולה, ואינויאשה הוא חצי שד כלב. קירארה לא אמורה לפחד מאינוישה? כי בפרק שהחבורה הגיעה לשבט של קוגה היא פחדה