שירשור שאלות

קוהרה

New member
חח נראה לי ש

שזה שייך לפרקים הבאים שכנראה אינויאשה ישלים עם סאשי, ואז הוא יאבד את הרצינות והאדישות הזאת שלו.. זה נראה די אמיתי

פינל

New member
../images/Emo3.gifזה ממש לא מהסרט או מהסדרה.....

אני לא יודעת מאיפה זה, אבל, בחייכם.... סאשומורו לא ככה! -אני אחותה הקטנה של זהר, ואני הולכת לאמר וידוי, היא תהרוג אותי כשתראה את ההודעה....
- קבלו תמונה, מהסאשומורו האמיתי, (מי שקורא לו סאשי מוריד מכבודו של סאשומורו השקט והחתיך) -אם זו התמונה הלא נכונה תסלחו לי, אני לא כל כך מבינה-

harar8

New member
טוב, אז זה בטוח לא פאנארט

ממתי אינויאשה וסאשומרו אוכלים ביחד, ועוד בלי להלחם
זה ממש מוזר. אם מישהו יודע מאיזה פרק זה שיגיד בבקשה.

I N U Y A S H A

New member
כנראה סאשומורו פוחד..

כנראה הוא פוחד כשדמו של אינויאשה משתנה והופך אותו לשד אמיתי אז הוא החליט להיות איתו בהסכם שלום.. כנראה.. ואחרי הכל הוא גם אחיו הבכור..

Bakura

New member
סשומרו אף פעם לא פוחד. ../images/Emo58.gif

זה שהם מתאחדים להחזיר את רין או משהו. וסשומרו לא בשום "הסכם שלום" איתו, כי הם לא במלחמה.

harar8

New member
לא אמרתי שהם בהסכם שלום

זה רק נראה מוזר שהם אוכלים.

sintesis

New member
לפי הפרצוץ של אינו

הוא לא נירא לי הכי מאושר מהמצב, ואם סאשו יפחד מתישהו מאינו, שלא נירא לי כל כך הגיוני כי הרי גם הוא שד אמיתי, הוא פשוט ימצא דרך מתוחכמת להתגבר עליו, או משהו כזה

harar8

New member
ויש להם את

הסימן הזה של הברק שיש בסדרות אנימה אם שתי דמויות אנימה כועסות אחת על השניה

אנשים, אל תגידו מאיזה פרק זה!../images/Emo19.gif

כן, אפילו אם הם מבקשים. חבל להרוס סתם את הקטע הכי קורע בסדרה.XDDDDD

sintesis

New member
שאךה שכבר שאלתי ולא ענו לי \:

כנירא אף אחד לא יודע את התשובה, אבל.. מתי קיקיו הקריבה את עצמה למען אינו? זה לא נראקו רצח אותה?

שאלה:

אם נאראקו סוג של שד למחצה, איך זה שאף פעם אין לו תקופה חלשה בה הוא מאבד את הכוחות?

גם לי יש שאלה..

קירארה היא חתולה, ואינויאשה הוא חצי שד כלב. קירארה לא אמורה לפחד מאינוישה? כי בפרק שהחבורה הגיעה לשבט של קוגה היא פחדה

למעלה