יאווווווו אני רוצה ללכת!!!!!! דנההההההה אני ראשלצית שרוצה לבוא....בואייייי פליזזז ממך:)
L l i f a g i r l New member 18/8/03 #19 יאווווווו אני רוצה ללכת!!!!!! דנההההההה אני ראשלצית שרוצה לבוא....בואייייי פליזזז ממך
י יהלי סובול New member 18/8/03 #21 בתור חיפאי,אני יכול לעזור(?)../images/Emo88.gif שאלה,מתי זה בכלל? סופסוף יש משו בחיפה...אנ'לא מתכוון לפספס את זה אז פליז,אם מישהו יודע...
בתור חיפאי,אני יכול לעזור(?)../images/Emo88.gif שאלה,מתי זה בכלל? סופסוף יש משו בחיפה...אנ'לא מתכוון לפספס את זה אז פליז,אם מישהו יודע...
א אובלינה New member 19/8/03 #24 כן, אבל אם המספר כרטיסים מוגבל..../images/Emo4.gif אז מה נעשה צריך להזמין כרטיסים אייך שהוא.. אז מישהו יודע אייך? בלינוש
כן, אבל אם המספר כרטיסים מוגבל..../images/Emo4.gif אז מה נעשה צריך להזמין כרטיסים אייך שהוא.. אז מישהו יודע אייך? בלינוש
B bubaale New member 19/8/03 #26 אף אחד לא יודע?../images/Emo80.gif אם אני אמצא דרך להזמין אני אלך לשם, ואם לא לאחת ההופעות של שחר בפטיפון... אני מפצה את עצמי על זה שאני לא אהיה בהופעה האחרונה! חח... בעע. אבל עדיין כיף! אני מאושרת הרבה יותר ממה שמותר! כבר כואבת לי הבטן מרוב אושר... לא בריא.
אף אחד לא יודע?../images/Emo80.gif אם אני אמצא דרך להזמין אני אלך לשם, ואם לא לאחת ההופעות של שחר בפטיפון... אני מפצה את עצמי על זה שאני לא אהיה בהופעה האחרונה! חח... בעע. אבל עדיין כיף! אני מאושרת הרבה יותר ממה שמותר! כבר כואבת לי הבטן מרוב אושר... לא בריא.