סוף~~~ ^_^
W Woogyman New member 18/6/03 #40 איכס. ../images/Emo110.gif שונא אנימה, שונא את כל השמות שנשמעים כאילו עושים אפצ'י. שונא סינית / יפנית / תאילנדית / גרוזינית וכל דבר שנשמע דומה לזה. איכס.
איכס. ../images/Emo110.gif שונא אנימה, שונא את כל השמות שנשמעים כאילו עושים אפצ'י. שונא סינית / יפנית / תאילנדית / גרוזינית וכל דבר שנשמע דומה לזה. איכס.
H HuGo Hell New member 18/6/03 #42 LOL ../images/Emo1.gif ספרתי אחת שתיים שלוש ארבע. XXDDD ichi ne san shi go השם שלה זה סומומו סינית זה באמת נישמע כמו אפצ'י. כלומר השפה. זה נשמע כמו אפצ'י שלא רוצה לצאת XD
LOL ../images/Emo1.gif ספרתי אחת שתיים שלוש ארבע. XXDDD ichi ne san shi go השם שלה זה סומומו סינית זה באמת נישמע כמו אפצ'י. כלומר השפה. זה נשמע כמו אפצ'י שלא רוצה לצאת XD
B buffgirl New member 18/6/03 #46 או! בן אדם אחד נורמלי ../images/Emo80.gif|מיוחדת| בפורום מכושפות! סוף כל סוף מצאתי אחד...
I II A ChArmeD Girl II New member 18/6/03 #48 שניים. ../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif בליט בלעט.
I II A ChArmeD Girl II New member 18/6/03 #47 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif
I II A ChArmeD Girl II New member 18/6/03 #50 משו לא מובן? ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif אני מסכימה עם כל מה שסם אמר, וכמו שדניאלי כבר אמרה - שמחה לדעת שאני לא היחידה.
משו לא מובן? ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif אני מסכימה עם כל מה שסם אמר, וכמו שדניאלי כבר אמרה - שמחה לדעת שאני לא היחידה.
H HuGo Hell New member 18/6/03 #43 הקפצה בגלל רועי!! ><"../images/Emo46.gif ../images/Emo1.gif |שלום||אהבה|
H HuGo Hell New member 18/6/03 #45 איך? ../images/Emo1.gif הודעות שכותבים ועברו 4 ימים בערך ומעלה. לא יקפצו. אבל הודעות שכתבו לפני כמה ימים (יום/יומים/שלוש) יצליחו לקפוץ
איך? ../images/Emo1.gif הודעות שכותבים ועברו 4 ימים בערך ומעלה. לא יקפצו. אבל הודעות שכתבו לפני כמה ימים (יום/יומים/שלוש) יצליחו לקפוץ