עומרייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אני גאה שאתה שם עליי תנשא לי!!
ב בר והדובי New member 19/4/05 #30 עומרייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אני גאה שאתה שם עליי תנשא לי!!
ש שיראל בעיר הגדולה New member 20/4/05 #90 איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך|מאוה איזה מושלםםםםםם עומרי אעאעאעאעאעאעאע
S sapir161 New member 20/4/05 #99 עומררררררררררררררררררררריייייי אתה סופררר שוווהה!!!!!!!!!! כמה אחיינים יש לך?! חחחחחחחחחחחחחח
G Green Day 1 New member 20/4/05 #100 ספו'ששששש תודה כפרע חולה עליך... דוגמנית חחח את רוצה באמת לדעת כמה אחיינים יש לי? טוב,יש לי 4 אחיינים ברוך ה' טפו טפו... לפי סדר הגילים : נוי - בת שנה וחצי. ילין & מעוז - תאומים בני 10 חודשים. אראל - אחות של נוי בת 4 חודשים. חחח זה התקציר
ספו'ששששש תודה כפרע חולה עליך... דוגמנית חחח את רוצה באמת לדעת כמה אחיינים יש לי? טוב,יש לי 4 אחיינים ברוך ה' טפו טפו... לפי סדר הגילים : נוי - בת שנה וחצי. ילין & מעוז - תאומים בני 10 חודשים. אראל - אחות של נוי בת 4 חודשים. חחח זה התקציר
נ נועית המסטולית New member 19/4/05 #63 לירון!!!!!!!! זה ממש ניראה כאילו לקחת את זה מאיזה קטלוג של הוניגמן או משהו... בגלל הקיר ובגלל הפוזה שלך!!!! מדהימה!!!!!!!!!!
לירון!!!!!!!! זה ממש ניראה כאילו לקחת את זה מאיזה קטלוג של הוניגמן או משהו... בגלל הקיר ובגלל הפוזה שלך!!!! מדהימה!!!!!!!!!!
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 20/4/05 #82 חחחחחחחחחחחחחחחחח נועיתוששששששששששששששש קטלוג של הוניגמן? חולה עליך יפיופההההההההההההההה וסתם בכותל בטיול שהיה לי בבצפר
חחחחחחחחחחחחחחחחח נועיתוששששששששששששששש קטלוג של הוניגמן? חולה עליך יפיופההההההההההההההה וסתם בכותל בטיול שהיה לי בבצפר
M michalush היחידה New member 19/4/05 #49 מיושששששששששששששששששש מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מואההההההה מזל''ט!!!!!!!!!!!!!