שיר השבוע !!!

M c F l y

New member
../images/Emo68.gif

מהו שיר השבוע שלכם? wake me up when september ends אני פשוט מוקסמת מהשיר הזה.. עדיין... מהו שיר מקפליי של השבוע שלכם? i wanna hold u מה אלבום השבוע שלכם? ללא ספק wonderland מהו סמיילי השבוע שלכם? התלהבתי מ
ו
מהו משפט השבוע שלכם? נו טנגו.. למי שבא, שיוסיף תמונה ולא לשכוח פרט , נמק והסבר אין... רק רציתי לאחל לכם חג שמח שיהיה לכם ת'חג הכי סבבה שיש וחסר לכן פשוט חסר לכן שאתן לא באות למפגש...
אוהבת המונים

../images/Emo18.gifשלייייי../images/Emo18.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? My Chemical Romance - The Ghost of You
מהו שיר מקפליי של השבוע שלכם? Don't Know Why ו- She Falls Asleep
מה אלבום השבוע שלכם? Wonderland- McFly
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? אממממ אין....

lollipop1

New member
לא ידוע לי שהשיר Ghost of You

הוא של My Chemical Romance אני יודעת שהשיר של good charlotte אבל אם את אומרת אז יש מצב שיש אותו גם להם...

oriaaaa

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם? אינמורטל של אוונסאנס מהו שיר מקפליי של השבוע שלכם?Mr. Brightside מה אלבום השבוע שלכם? וונדרלנדדדדד מהו סמיילי השבוע שלכם? ------ מהו משפט השבוע שלכם? no brain no pain!!!!!!!

hadasrulez

New member
../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Three Days Grace - Home וsugarcult - bouncing off the walls
מהו שיר מקפליי של השבוע שלכם? I Wanna Hold You ו- The Ballad Of Paul K (אוך אני כ"כ רוצה לשמוע את השיר המלא
אסור
)
מה אלבום השבוע שלכם? Three Days Grace- Three Days Grace
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? :O אין
למי שבא, שיוסיף תמונה ולא לשכוח פרט , נמק והסבר: סתם תמונה מבדרת חחחח
הייתי שמה תמונה אחרת אבל אני לא יודעת אם זה בניגוד לחוקים או משו *גלגול עיניים*

W3ndy

New member
../images/Emo66.gif

מהו שיר השבוע שלכם? she said no-busted מהו שיר מקפליי של השבוע שלכם? I'll be ok מה אלבום השבוע שלכם? wonderland מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? אין...

lollipop1

New member
:)

מהו שיר השבוע שלכם? ממ... California של הסדרה the o.c
מהו שיר מקפליי השבוע שלכם? You've Got A Frien
מה אלבום השבוע שלכם? good charlotte- The Young And The Hopeless
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? "יום אחד השיחה איתי תהיה שווה הרבה כסף!!!!!!!"
תונה של ג'סי... הגיטרה החדשה (ממש מהיום!) המסוקסת שלי.... (לא הלך לי בזכר!)

oriy a

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם?kelly clarkson - Where Is Your Heart מהו שיר מקפליי של השבוע שלכם?i wanna hold you מה אלבום השבוע שלכם?kelly clarkson-breakaway מהו סמיילי השבוע שלכם?--- מהו משפט השבוע שלכם?אין...

moran1991

New member
שלי @.@

מהו שיר השבוע שלכם?nickelback-because of you מהו שיר מקפליי של השבוע שלכם?she falls asleep מה אלבום השבוע שלכם?him-love metal מהו סמיילי השבוע שלכם?^O^ מהו משפט השבוע שלכם?אממ=\ והתמונה כי אני פשוט נמסה ממנה *-* כל הסתכלות מחדש *-*

bustedit

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!!!

מזאת האורגיה הפראית הזאת?!
ומאיפה התמונה? וממתי זה?!!?

cami love benja

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם? Busted - Who'S David מהו שיר מקפליי של השבוע שלכם? diarrhoea זה לא ממש שיר..אבל נגיד =\ מה אלבום השבוע שלכם? busted של באסטד.. מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? " הקסם של האהבה הראשונה הוא חוסר היכולת שלנו לתפוס שהיא מסוגלת להיגמר אי פעם.." ולסיום..תמונה =] איזה חמוד !!!

למעלה