שיר השבוע

../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo41.gif

אוקיי, אני רואה שאין את הפינה הזאת, אז מעכשיו תהיה
מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם
מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
למה בחרתם בשירים האלו
מהו אלבום השבוע שלכם
צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה:

פרקשון

New member
כותרת

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם - נורית מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם - הבילויים-בחורים של ישיבה למה בחרתם בשירים האלו - ככה מהו אלבום השבוע שלכם - הבילויים
צרפו תמונה לבחירתכם. - אין לי כוח משהו שהרס לכם את השבוע - אלכוהול? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - שהוא יגמר מסר לאומה: עזבו אותי באמאשלכם :)

רעיושש

New member
נוכחת!

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם ערוץ הילדים מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם המלאך-אביב גפן למה בחרתם בשירים האלו כי הם נורא נורא יפים מהו אלבום השבוע שלכם פצעים ונשיקות -מוניקה סקס צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע חולצות בית ספר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ששתי המורות שהרסו לי את יום שישי יחלו בדלקת ריאות ולא יחזרו ללמד אותנו לעדד מסר לאומה: מסכן מי שמורה!

yardenbm

New member
חח כי אסור להעלות תמונות של הומיים

לפורום היה על זה דיון ענקי וככה יצא

חייב...הופעה..של..שייגעצ../images/Emo10.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם רוצה ללכת מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם משיכים לרוץ- סינרגיה למה בחרתם בשירים האלו רוצה ללכת כי נזכרתי בו ואני אוהב אותו מאוד מאוד, משיכים לרוץ אותו סיבה מהו אלבום השבוע שלכם- דניאל סלומון-רבות הדרכים, חרשתי עליו כל השבוע פשוט דיסק מהמם צרפו תמונה לבחירתכם. אין
משהו שהרס לכם את השבוע הממממממ כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא הממממ כלום מסר לאומה: בנצי Dont Worry be

חורףחורףחורף

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם - אינטרקום.. תחילת השבוע מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם - SAD SONG - OASIS למה בחרתם בשירים האלו - כי ככה. מהו אלבום השבוע שלכם - אמממ.. צרפו תמונה לבחירתכם. תראו איזה כוסית יאממ משהו שהרס לכם את השבוע -אמא שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא חברה שלי באה לכפס.. :) מסר לאומה: חורף זה נחמד אני יתגעגע לקיץ :( עדיין זה נחמד :) אה כן, והורים, זה חרא !!!!!!!!!!!!!!!!

די לתקן אותי !!

חח אני תמיד ידבר ככה לא משנה מה יהיה אממ וכולם אומרים לי שהיא מכוערת !! אתם לא מבינים כלום.. היא אחת היפות !

למעלה