שיר השבוע

G r a i c y

New member
נממ.. אוקיי.. ^_^

שיר השבוע (של שייגעצ)- את דומה לכלב. שיר השבוע (לא של שייגעצ)- She- Elvis Costello למה בחרתי בשירים האלה?- נממ.. ל'דעת.. אני שומעת אותם הרבה בזמן האחרון :] משהו הרס לי ת'שבוע? הרבה דברים! אולי אחד מהם זה שיש לי השבוע מלא מלא מלא מבחנים.. משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא- להשתכר... אני הולכת להשתכר שבוע הבא ^^ ייאיי האפי האפי.. הווו.. אני מרגישה כל כך לא קשורה :|

צלילוש3

New member
../images/Emo188.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם? ערוץ הילדים מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם? מלכת היופי של מוניקע למה בחרתם בשירים האלו? כי שמעתי אותם כמה פעמים השבוע ואני אוהבת אותם! מהו אלבום השבוע שלכם? של אפרת גוש צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע: שחזרנו ללימודים... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שום דבר חיים חרא! מסר לאומה: מי שהולך יחף הוא מאושר

LiLdon

New member
נאם.

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם -זמן ניכר מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם- Him - wings of a butterfly למה בחרתם בשירים האלו כי..נוסטלגיה ^_^ מהו אלבום השבוע שלכם- פצעים ונשיקות של מוניקהסקס צרפו תמונה לבחירתכם.-מחר.חח משהו שהרס לכם את השבוע :לא ישנתי בערך.5 לילות רצוף משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בס חדשה.!בס חדשה.!בס חדשה.!בס חדשה!.^_^ מסר לאומה: ווילי וונקה ווילי וונקה איטס א לובלי לובלי ניימ !

../images/Emo187.gif../images/Emo120.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם
אמממ. את יודעת מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
Sonata Artica - Last Drop Falls
למה בחרתם בשירים האלו
כי הם יפים. (דה?) מהו אלבום השבוע שלכם
קספרים - בהופעה חיה. צרפו תמונה לבחירתכם.
משהו שהרס לכם את השבוע
אבא. בצפר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
:/ אין משהו מיוחד
מסר לאומה: בצפר זה קקה. דת זה קקה. ואני רוצה אוכל :(

keeeren

New member
זה לא עכוז

זה רק התחתון.. לא שווה!!
אני רוצה לראות עכוזים באוויר, במיוחד של בילי

LiLdon

New member
אבל אם תשימי לב

רואים עכוז.חח לא משנה. יש תמונות עכזוים של בילי,המון. *אני בידיוק מחפשת אחת*

טולייצ

New member
מחר,התפקדות הראשון לנובמבר

אני עושה
מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם - שחק את המשחק,פשוט לא יצא לי מהראש
מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם - coldplay-fix you
למה בחרתם בשירים האלו? שאלה טובה. מהו אלבום השבוע שלכם? אי פי של הדרה לוין ארדי. היא פשוט מלכה מבחינתי
משהו שהרס לכם את השבוע - וואו..יש דבר כזה. מישהו שגרם לי לא ללכת להופעה שכ"כ חיכיתי לה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - שום דבר,אני זורמת! מסר לאומה:

טולייצ

New member
אבל לא

זה צריך להיות רשמי ויפה! מחר זה ה 1.11.05 אם את מתעצלת ומתקמצנת לפתוח שרשור התפקדות חדש אני אעשה זאת!

keeeren

New member
טוב נו....

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם -אולי אלוף בלפשל, לא יודעת מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם עברי לידר-זמן למה בחרתם בשירים האלו כי הם הושמעו אצלי הרבה השבוע מהו אלבום השבוע שלכם - אהמ אין.. צרפו תמונה לבחירתכם. קיי
משהו שהרס לכם את השבוע ? שנזכרתי בפסטיבל הפסנתר רק עכשיו ואין כרטיסים שווים.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? אהה שאני אקנה דברימים..=] מסר לאומה: ? ספונג' בוב שולט!

חחחחח

לא מפתיע אותי. לא משנה, מי שהבין הבין
וואי. גם אני רוצה סיכה כזאת! יש לך אותה?

keeeren

New member
לא..

צחי (הגיטריסט נו..) שלח לי את התמונה.. מקווה שיהיה אפשר למצוא אותה בחנויות

למעלה