שיר חדש - "אני גרה מול המים"

Dug E

New member
../images/Emo41.gifשיר חדש - "אני גרה מול המים"../images/Emo41.gif

מילים: יוסי בנאי לחן: ענבל סמדר לא הוחלט עדיין אם השיר יכלל באלבום החדש שבו רוב המילים, הלחנים וכמובן הניהול המוסיקלי של עברי לידר. סינגל רשמי, ראשון מתוך האלבום הבא יצא בעוד כחודשיים (עפ"י הפרסומים). השיר כבר שודר הבוקר וימשיך כמובן להשמע. פשוט תשאירו את גלגל"צ פתוח או שתפנו לאביב
. תהנו

ofek777

New member
שמעתי את השיר...

מוזר.. לוקח זמן לעכל שיר חדש. מילים יפות , צריך להתרגל...

אני גרה מול המים

אני גרה מול המים בין שדות ובין חול מעלי השמים וממול ים כחול לפעמים אתה חי פה לפעמים אתה מת לפעמים הדמיון פה כבר נראה כמו אמת יש לילות של ירח במזרח הזה יש ימים שצורח הכאב בחזה אני גרה מול המים והאופק רחוק וגבוהים השמים והים הוא עמוק יש ליופי פה טעם של עקבות מלחמה בו גדלים עשבי זעם בין פרחי נחמה כאן יודעות השפתיים לחייך לזמן כאן בוכות העיניים כבר שנים מעצמן בוכות מעצמן אני גרה מול המים ונופים שכבר מספרים לי בינתיים איך פכו לאפר כאן תמצא בכל אבן גם שרידי חלומות כאן אוספים את הסבל בתוך סל שמחות כאן שותים את הצער בגביעי אהבה כאן שרים שירי זעם בין תפילות אשכבה מעלי השמים וממול ים כחול

../images/Emo3.gif

"בוכות מעצמן" >>>> הקטע פה מזכיר אם לא אותו דבר את "פרח קטפתי לנורית..." ואז יש שם קטע "אז למה אמא הו אמא למה הדמעות זולגות מעצמן".....

לפעמיים הדמיון פה כבר נראה כמו אמת ../images/Emo3.gif

גניבה
אקו"ם |מיקרופון| חחח.... אני לא אתפלא אם YNE המשועממים באמת יעשו על זה כתבה...

לאחר השמיעה העשירית...../images/Emo20.gif../images/Emo88.gif

אני חושב שהשיר מדהים
ריטה מבצעת אותו בצורה הטובה ביותר
איזה כיף לשמוע את השיר הזה, לשתות כוס קפה ולקרוא ספר
"כאן תמצא בכל אבן גם שרידי חלומות, כאן עושים את הסבל לשמחות..."
זה השיר הכי מרגש ששמעתי בתקופה האחרונה. ריטה לא מנסה להישמע עמוקה בשירה שלה בשיר הזה, היא שרה מוזיקה נטו, מוזיקה מרגשת, בלי כל השטויות שמסביב. יחד עם המילים היפות של יוסי בנאי והלחן המרגיע זה יוצא נפלא
אהבתי, אהבתי, אהבתי!

אפשר גם...? ../images/Emo9.gif

היי לכולם, אמנם ההשתתפות שלי כאן היא לרוב פאסיבית... אבל אפשר לבקש לקבל את השיר החדש גם למייל? פיספסתי שוב ושוב את ההזדמנות לשמוע אותו ברדיו... זה המייל שלי: [email protected] תודה רבה רבה מראש למי שיכול לשלוח... והמשך יום טוב!

חורשים על השיר בגלגל"צ!../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

שמעתי אותו לפני כמה דקות בגלגל"צ
הדלקתי עכשיו את גלגל"צ ושוב פעם משמיעים אותו...

Spanic Rebelde

New member
שיר מדהים!

מחכה לדיסק החדש
למי שיש את השיר החדש ויכול לשלוח לי אותו למייל אני אודה לו/ה מאד!!!!!!!!!!!!! [email protected] תודה רבה רבה רבה, שבת שלום, שני

כמה צפוי

כל כך צפוי שכולם כאן יכתבו שזה שיר מדהים, מקסים מלבב, מרגש, נוגע ללב ופשוט היא מעולה !!! אנשים איפה שירים כמו חיה לי, שרק ריטה יכולה לבצע עם איכות קולית מדהימה, אנרגיות בלתי פוסקות? השיר הזה חלבי מדי, בלי עצמה בכלל. אבל כל אחד והדעות המוזיקליות שלו - כנראה שיש אנשים שיאהבו כל מה שריטה עושה , גם אם הוא פחות טוב. בטח יקטלו אותי כאן על ההודעה הזו, אבל על טעם וריח אין מה להתווכח .

למעלה