שלום וברוכים הבאים לפורום גאווה

אופק L

New member
../images/Emo41.gif שלום וברוכים הבאים לפורום גאווה

תודה למערכת תפוז שפתחה את הפורום מחדש, לבקשתם של אנשים רבים. את כללי הכתיבה בפורום ניתן למצוא בהודעת המנהל.
לכולנו ו-

ליעדון

New member
ואללה אחלה פיצוץ 10 אבל

למה לפורום אין לינק מרשימת הפורומים המלאה של תפוז? ככה אף אחד לא ימצא את הדרך לפה

avielss

New member
מזל טוב ופול הצלחה ../images/Emo34.gif ../images/Emo50.gif

ממני ומפורום פער עדתי וחברתי וילדי הורים גרושים (שעדיין לא נפתח(:).

kirk hammet

New member
שיהיה לכם בהצלחה ומזל טוב

אני מאחל לכם ולפורום שלכם כל טוב ושלא נדע מצרות , כולנו.

Ludwig

New member
מזל-טוב לפתיחת הפורום החשוב הזה ../images/Emo48.gif

מזל-טוב לפתיחת הפורום החשוב הזה שיכול לעזור לחבר´ה הזקוקים לעזרה ואולי גם קצת להשכיל בעלי דעות קדומות. Ludwig מפורום ברית-מילה (וגם קצת בפורומים אחרים).

augustus

New member
אי אפשר להשכיל

בעלי דעות קדומות. הן לא מחפשים השכלה, הם עסוקים מדי בהצבת הודועת מטופשות בפורומים שאף אחד לא הזמין אותם אליהם (ע"ע פורום פמיניזם ומעמד האישה). אבל זה לא אמור להשבית את השמחה כמובן

Ludwig

New member
אפשר אולי להאשים אותי באופטימיזם...

אבל אני מאמין שבדרך-כלל כששומעים דברים חדשים משהו בכל זאת נכנס, כך שלא איבדתי תקווה שגם בעלי דעות קדומות יכולים להשתפר בזכות האינטרנט. אולי לא תמיד, אבל כל המציל נפש אחת...

MARMELAD

New member
האשמה באופטימיזם זו האשמה מבורכת

והלוואי שכולם יהיו אופטימים כמוך. אבל האמת היא שברור לי שהפורום יכול לגרום לפחות לבן אדם אחד להסתכל קצת אחרת על גייז, אבל החשיבות שלו היא בלפתוח בפני גייז בתחילת דרכם דלת לקהילה, להראות להם שהם לא לבד, שיש כל מיני טיפוסים של הומואים, ואולי גם למצוא זיון או שניים !!!

רז28

New member
"להשתפר", "כל המציל נפש אחת" ../images/Emo18.gif

מסיונריות תחת כסות פלורליסטית. עוד ציטוט מאותו מקור (חשוך) : "דיאלוג, שיוצאים אליו מתוך כוונה ברורה לאנוס את האחר לדעותיי, במילא לא יצלח לדבר. כל מי שרוצה לשים עצמו אל תוך דיאלוג של אמת צריך בראש ובראשונה לברר לעצמו בכנות עד כמה הוא עצמו מוכן להשתנות. הוא נכנס לדיאלוג לא כדי שלאחר יקרה משהו, אלא כדי שלו עצמו יקרה משהו. והדבר שהוא מצפה שיקרה לעצמו הוא לא יותר ולא פחות מאשר תיקון הלב. אחרת האדם האחר הופך להיות עצם שמשתמשים בו והדיאלוג כולו חבל בטרחתו. לא רק שמיותר הוא גם מזיק"

MARMELAD

New member
תשמע, רז חמוד ../images/Emo9.gif

אין לאף אחד כאן בעיה עם דעות שונות... ואני מגיב כאן גם להודעה שהצבת למטה. דעות שונות זה סבבה, זה מה שהופך אותנו ממכשירים לבני אדם. אבל יש דברים שבהם לא רק זכותנו אלא חובתנו לנסות ולשנות את הסובבים אותנו ואחד מהדברים האלה הם שמירה על זכויות הפרט. אני בתור מישהו שעבר מצבים לא נעימים כשהייתי בבי"ס בגלל המיניות שלי מתעקש להיות, כן, מסיונר במרכאות של הקהילה שלי. אני רוצה שכל אותם חבר´ה שפעם אמרו "הומו? איכס" או יותר גרוע "הומו, יאללה בוא נפוצץ אותו" לא יגידו את זה ובטח שלא יעשו את זה. אנחנו לא כופים כלום, לא מנסים להפוך אנשים להומואים ולא רוצים שיאהבו אותנו. רק שייתנו לנו את הזכות שלנו לחיות את החיים שלנו. ולא רק בתל אביב בתחם אלנבי נחלת בנימין שנקין. אז אל תתפס למילים שנאמרו למעלה "להשתפר" "כל המציל" וכו´. שים לב למשמעות. זה באמת חשוב. הערה ללא קשר לכלום: בכל פעם שכתבתי למעלה אנחנו התכוונתי כמובן בעיקר לעצמי, סתם רשמתי ברבים ואין לי כוח לתקן. ועוד הערה: כמו שכבר טענתי פעם, לפעמים אי אפשר לכפות ליברליות על הצד השני והוא עדיין יתנהג בצורה מגעילה. הפתרון, כמו שאמרתי... אלימות מתונה. MARMELAD

רז28

New member
הליברליות לא נתונה אך ורק בצד אחד

הדרך ליצור דה-לגיטימציה לדעתו של האחר היא לנכס את הליברליות לדעתך בלבד. אני אישית מכבד ומוכיר את ההומוסקסואל כשם שאני מוכיר ומכבד את ההטרוסקסואל. דעתי לא מונעת ממני לכבד את דעותיו של אדם החולק על תפיסתי מסיבות אלו או אחרות .אני גם לא רואה צורך להמעיט בערכם ולכנותם "שטותיות" רק בגלל שאינן חלק מתפיסת עולמי.

MARMELAD

New member
../images/Emo12.gif אנחנו קראנו למישהו שטותי???

אולי למי שרושם "אההה הומואים מגעילים" כן, זו הודעה שטותית. אין לי בעיה עם סטרייטים, יש לי כמה חברים כאלה אפילו והם לא מצליחים להבין מה אני מוצא בגבר וזה לגיטימי כחלק משיחה. ולבוא סתם ולהגיד שאנחנו מתנשאים על מי שרושם לנו הודעות כמו "איח הומואים" זה נראה לי קצת חוצפה

למעלה