שלום וברוכים הבאים לפורום גאווה

MARMELAD

New member
ועכשיו אני הולך לי לגן העצמאות

אז בי לכל ההומואים והלסביות והקוקס והילדים שחושבים שהומואים זה מגעיל וחושבים שמעניין אותי לדעת את הדעות המיותרות שלהם !!
MARMELAD

Ludwig

New member
הניתוח שלך מראה אי הבנה של דברי

אני מכבד אנשים שחושבים ומרגישים אחרת, אולם ישנו סייג לרצון שלי לכבד מישהו וזה שהוא יכבד גם אותי באופן דומה. אינני חושב שיש להפעיל כאן "מסיונריות" או שטיפת-מוח למי שיש לו בעיה עם הומוסקסואליות. אם כך דברי הובנו אז אוסיף הסבר - עצם קיום הפורום יכול לחשוף אנשים שיש להם בעיה עם הנושא לאנשים אחרים ולעיונות אחרים. אני מקווה שזה יבהיר לאותם אנשים שמדובר בבני-אדם שלמים עם רגשות דומים (שאולי מופנים בכיוונים קצת שונים) ויעורר קצת יותר כבוד לנושא (ולא פסילה מתוך בורות). אין לי התנגדות למסיונריות שנעשית מתוך כוונה טובה ובאמצעים כשרים (שיחה מתוך כבוד הדדי למשל) וברור שיש לי עמדה ברורה שליברליות זה טוב (אחרת הייתי הרי משנה את עמדתי). אני אישית מעדיף שלא לתקוף את בן שיחי כאילו הוא טיפש ואני החכם שרואה את האמת (יש לשמור על מידת ענווה וספק בצדקת הדרך), אלא לשתף אותו בקו המחשבה שלי ולתת לו לחשוב על זה. ומעבר לכך "כל המציל נפש אחת" בשני מובנים - קודם כל הצלת כל אותם מתלבטים החיים בסיכון בגלל הקשיים המיותרים שהחברה יוצרת, ושנית הצלת אנשים מפני הבורות (כלומר אי-הידיעה על מה הם מדברים).

רז28

New member
אומנם לא קיבלתי הזמנה לפורום פמיניז

(שמתי לב שזה פורום פרטי שפתוח לקהל דעות מצומצם ואחיד) וגם לא קיבלתי הרשאה להגיב להודעה זאת, אבל בכול זאת אגיב . כדי שחס וחלילה לא "השבית שמחה" ואפלוט " דברים מטופשים", אציג בהודעה זו את דבריו \ "דעותיו הקדומות" של אדם אחר. "בפולמוסים רבים אנו מוצאים ניסיון עיקש למחוק את בעל הדעה המנוגדת. המתפלמסים חשים שעליהם להיאבק על אותו משאב שנקרא "אמת". או שאתה צודק או שאני צודק. אך כשאנו מגיעים לענייני ה"דעה" הרי זו טעות אומללה. מטבען, דעות שונות אינן סותרות זו את זו, אלא הן משלימות זו את זו. וככל שהן נאמנות יותר לעמידה הסובייקטיבית שלהן, כך הן יותר משלימות זו את זו. דווקא פולמוס דעות יכול להיות אחד המקורות הפוריים ביותר לזיקוקה ולזיכוכה של העצמיות המיוחדת. הרי זו התגוששות החרבות המלטשת את האמירה הייחודית של האדם הזורקת אותו אל עצמו בחיפוש אחר הסובייקטיביות הצרופה. כל פולמוס כזה יכול להיות מראה משקפת, וכמו שנוהגים באומנויות לחימה, מן הראוי היה להשתחוות ולהודות לשני על הקרב/ריקוד המצוין שהעניק לי. אבל ברוב המקרים אנו רואים את ההתבצרות וההתנגדות הבלתי לומדת, הנובעת מן המאבק לכבוש את הר האמת האחד. כל אדם הוא הר. כל אדם הוא הר צומח ובו זמנית עולה הרגל המטפס על הר חייו. כל אדם הוא נקודת מבט ייחודית ואישית הנובעת מהמקום המיוחד של חייו במרחב הממשי. עבודת חייו היא טיפוס על ההר שלו, זיקוק העוצמה שלו. ההרים השונים הפרושים על פני המרחב אינם סותרים זה את זה, הם משלימים זה את זה. וככל שאדם יעמיק לטפס אל עצמיותו, כך יהיה נאמן יותר לאמת. כך יהיה מגדלור אור ברור יותר לאחרים לזהות את מיקומם המיוחד. מן המקום הפרטי לאינסוף הזה נובעת עוצמה שהיא מסוג אחר לגמרי מעצמת "או אתה או אני".

טל קר

New member
פורום פמיניזם הוא אכן בעל קהל דעות

"מצומצם ואחיד" - רוב הא/נשים שם בעלי דעה חיובית ותומכת כלפי פמיניזם... אני מצפה שאת אותם "צמצום ואחידות" תוכלי למצוא גם כאן - רוב האנשים כאן יהיו בעלי דעה חיובית ותומכת כלפי הומוסקסואליות... כנ"ל גם לגבי פורום חיות מחמד, שגם שם עם אותם "צמצום ואחידות" יהיה רוב מוחלט לאנשים שלמרבה פליאתך יהיו בעלי דעה חיובית ותומכת כלפי בעלי חיים... ונחשי מה? גם בפורום זינה רוב האנשים יהיו בעלי דעה חיובית ותומכת כלפי הסידרה... בקיצור את אותם "צמצום ואחידות" עליהם את מדברת אפשר למצוא כמעט בכל פורום. נ.ב. אולי כדאי שתכתבי את הפואנטה בהודעותיך בהתחלה כדי לחסוך את קריאת שאר הציטוטים שנראים על פניהם חסרי כיוון מוגדר. נ.נ.ב בלי קשר להודעותיה של רז, האם לא נמאס לכם שכל פעם שאיזה אדיוט כותב משהו הוא בטוח שאם מתנגדים לדעתו זה לא בגלל שדעתו אכן, במחילה, אדיוטית, אלא בגלל שמתנגדים לכל דעה שונה, בגלל שיש מקום רק ל"קהל דעות מצומצם ואחיד" והוא בטוח שדעתו היא היא הנכונה ורק בגלל שהוא הקדים את זמנו או ששאר האנשים בפורום נמוכי מצח מכדי להבין את דבריו, מתנגדים לו? אני רואה את התופעה הזו מתרחשת לא מעט.

רז28

New member
לשם מה ההסבר?!

לגבי פורום פמיניזם , לא הבאתי עמדה ערכית -לטוב או לרע, רק ציינתי עובדה. את משום מה ראית צורך לכתוב תגובה מתגוננת?! נ.ב בפעם האחרונה שבדקתי (היום בבוקר בשירותים) אני גבר בכול רמ"ח אבריי. נ.נ.ב למה לפי פרשנותך האחר הוא האידיוט\ בעל הדעה האידיוטית !?. Maybe he has the same sentiments about you / your opinion... נ.נ.נ.ב הפואנטה בציטוט : המחסום לדיאלוג אינם אנשים נמוכי מצח (הם אינם קיימים) , אלא גבוהיי הלב (מתנשאים) המציגים את האחר כנמוך מצח.

טל קר

New member
נורא מצחיק, אחרי שהבאת את כל

הציטוטים הארוכים האלה על יחסיות ועל סוביקטיביות ועל דיאלוג וכו´ וכו´ (וכו´) אתה מכנה את דעתך האישית בתור "עובדה"? מה עם קצת נאה דורש ונאה מקיים? ובקשר ללמה חשבתי שאתה אישה ולא גבר, הייתי צריכה לנחש, מה רע באישה? בפעם האחרונה שבדקתי, לא הייתי איתך היום בבוקר בשירותים...LOL חוץ מזה, אם אתה רוצה לרדת על פורום פמיניזם הכתובת לתלונות היא: א. האימייל שלי או של חנה ב. פורום משוב ג. האימייל של הנהלת הקהילות ד. אלוהים שים לב לאופציות ש*נעדרות* מהרשימה: א. פורום פמיניזם ב. פורום גאווה לתשומת ליבך למקרים עתידיים. בברכה, טל קר פמיניזם ומעמד האישה

רז28

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif

"ביקורת" , "דעתי האישית"?! הרי אני ואת מסכימים על ש"פורום פמיניזם הוא אכן בעל קהל דעות מצומצם ואחיד" (כך לפחות כתבת בהודעתך מקודם). כפי שכבר ציינתי לא הבעתי שום עמדה ערכית בנושא, כך שהתפלאתי על החלטתך לנהל על כך דיון (לא ברורה לי גם פשר תגובתך האחרונה). ההחלטה הנחרצת (מצידך) על היותי אישה , נראתה לי תמוהה?!! לא צריך לשהות עימי בחדר השירותים כדי להבין שאני גבר, מספיק לקרוא את הנוסח (בלשון זכר) בהודועותיי. לא שיש לי משהו נגד נשים , אני פשוט "מעדיף" גברים- לכן אני בפורום הזה. גילוי מסעיר, לא? גבר ה"מעדיף" גברים נמצא בפורום גאים
נ.ב אכן יש לי ביקורת על הפורום שלכן. בפורום זה (גאים) משתמשים בתואר חמוד על כול הטיותיו ואף אחד לא מתרעם על כך (כולל אנוכי). משום מה אצלכן בפורום(פמיניזם) כשהשתמשו בתואר "חמודה" , כול נשות הפורום הקימו קול זעקה והתרעמו על ההשפלה האיומה שספגו. החיים קצרים מכדי שנבזבז אותם על קפריזות אלו או אחרות. אני הולך היום לבלות בדיסקוטק , מי מעוניין להצטרף?

טל קר

New member
חצי אוף טופיק. שמע נא חמודי,

שמחת זקנתי בראשי חוצות קריית מוצקין מה אתה מרגיש כ*גבר* על הכינוי "חמודה". ראייה גברית היא לא קנה מידה אוביקטיבי בשבילי. כמו שאני כסטרייטית לא אקבע לגייז מה כינוי פוגע לגייז ומה לא, כי אני כסטרייטית לא צריכה להוות קנה מידה, כך אם זה מפריע לנשים, שכזכור לך הן יותר מחצי מהאוכלוסיה, עליך לקבל את זה. כלומר אם נשים רואות בכינוי חיבה מאדם זר הקטנה, ויהיה זה מיידלעל´ה, חמודה שלי, או בובה, WHATEVER, ככה זה. ואנחנו כנשים לא נתיישר על פי הראייה הגברית, שאיננה אוביקטיבית ולו במיל יותר מהראיה הנשית. ואם לדעתך מדובר בשטויות ובזוטות דברים, שוב, זו *דעתך* והמצב בו אתה רואה את הדברים אינו חייב להיות קנה המידה על פיו אני כאישה אראה את פני הדברים. נ.ב. לידע כללי הסימן הבא "" יכול לסמן מלבד ציטוט גם מרכאות כפולות. ואני באמת חושבת שפורום פמיניזם הוא בעל קהל דעות "מצומצם ואחיד" כפי שאכן כתבתי בהודעתי. נ.נ.ב את המילה "ביקורת" (כאן המרכאות משמשות כציטוט) לא כתבתי בשום מקום בהודעתי. אולי גם בקיומה נוכחת מהביקור בשרותים מהבוקר?

רז28

New member
הטופיק של האוף - "חמודה"

הנה דוגמא טובה ל"תופעת סתימת הפיות של כל מי שלא מסכים עם הדעה הקונפורמית של הקהילה" (ראו הודעת JERI יפה ואופה בפורום זה). הכינוי חמודה הובא לא על ידי גבר כי אם על ידי אישה , ועל כך היא ספגה מיד קיטונות של כינויים ושיוכים ממש לא "חמודים". מיותר לציין שלא כול הנשים מתנגדות לעצם הכינוי (בין פמיניסטיות בין לא) , ורואות בו התייחסות לגיטימית לחלוטין. באותה מידה ישנם גייז שרואים באמירה "חמוד" , התייחסות חביבה , וישנם שישללו אותו לחלוטין אבל לא יביעו זעמם על אנשים שיפנו אליהם בצורה זו (אני לדוגמא) וזאת מתוך ההכרה שפנייה מאין זו נובעת מפרשנות שונה לכינוי שאין מטרתה למעט או לפגוע. נ.ב JERI יפה ואופה צודק , יותר מידי פרסום לפורום .......

Ludwig

New member
מביקורי מדי פעם בפורום פמיניזם...

אני יכול להעיד שמדובר בפורום מעניין בהשתתפות אנשים מעניינים, וגם נתכלתי בדעות שונות ואפילו דעות שתוקפות את הפמיניזם. אני מניח שמי שרוצה לבקר את הפמיניזם בהחלט יתקבל שם כל עוד הוא עושה זאת לעניין ובאופן מכובד (לצערנו יש גם אנשים בוטים מאוד שמנסים להעכיר את האווירה בפורומים שאינם אוהבים ולהרוס את הדיונים שם. לשם כך צריך מנהל פורום).

MARMELAD

New member
../images/Emo50.gif אופק חמודי

הפורום בהחלט חשוב מאוד ! וטוב שמישהו הרים את הכפפה ופתח אותו. תגיד, הפורום הזה קשור לפורום שהיה ביואל ? כי ראיתי שרשמו כמה פעמים "פתיחה מחודשת" וכו´. MARMELAD

אופק L

New member
לא, אין קשר לפורום של וואלה!-IOL

למרות שאני מקווה מאוד שבעתיד יהיה
הפורום הזה היה פתוח לפני כחצי שנה ונסגר (אין לי מושג מדוע), לאחר בקשות של גולשים והעובדה שהצעתי את עצמי לתפקיד המנהל - הוא נפתח מחדש (שים לב שיש בו הודעות מחודש אפריל ואף קודם לכן). המון תודה על הברכות

תניני!!!! אולי במקרה אתה---->>>>

גר בגן יבנה...? כי הייתי מאד שמח לדעת שאתה מישהו שאני מכיר...

מייק^

New member
אחלה וסבבה גם יחד ../images/Emo34.gif

אולי אכן הגיע זמן.. לא נראה שהענינים בוואלה זזים וכאן מתחיל להתפתח משהו... אז אולי כדאי לתת לזה את הצאנס. בכל מקרה מאחל לכולם המון המון הצלחה וכייף ושנלמד ממה שהפיל אותנו בעבר.

רז28

New member
מקווה שלמרות שלא קיבלתי הזמנה

לפורום , תקבלו את ברכתי.

למעלה