שלום חברים

רונה 29

New member
../images/Emo41.gif שלום חברים ../images/Emo41.gif

מה שלומכם ? אני עדיין חולה
(39 חום +דלקת אוזניים+שיעול +מה לא...) אבל מתעדכנת מה קורה פה ......(ויש לציין שיש הרבה עדכונים...
) מה שלומכם ? אני מקווה שהכל בסיידר זואי - שיהיה
ביום רביעי , מחזיקה אצבעות גלידונית - כנראה שנפגש ביום רביעי (אם אני ארגיש טוב )- אצל זואי (כנ"ל סיסה ....) רומי - שוב פעם ,
על המיילים הם מקסימים ולכולם : רוייקו, לירי, באיה, שרה, אוסנת,גל, שלגיה,רוני, אמנון, הדרומי ושחר (הפיצפון) - שיהיה המשך שבוע טוב , הרבה בריאות וכל טוב !!!

רונה 29

New member
וכמובן גם......

|הדגש עמילני, פנינוש וסיסה - לא שכחתי !!!המשך שבוע טוב, רק בריאות וירידה מהירה במשקל ...... כל טוב !!! פרופ´ קוואה קוואה (צפרדעית) - עוד חודש וצ´ופצ´יק כמו שאמרת...שיהיה

פנינוש./

New member
היי רונה החלמה מהירה

ואני חשבתי ששכחת אותי סתם תשמרי על עצמך מאחלת לך ולכולנו בריאות טובה וירידה במשקל בצורה בריאה להשתמע אביחיל

amnon_p

New member
הי רונה!

נכנסתי הביתה מהעבודה לפני כרבע שעה עם שיעולים נוראיים וחום בסביבות שלך (קצת פחות - 38.5). אני מת להשאר מחר בבית אבל יש לי איזה יום עיון בהרצליה ואני פשוט חייב להגיע, בכל מצב. תודה על הברכות והחלמה מהירה
אמנון.

פנינוש./

New member
ערב טוב לך אמנון

מאחלת לך בריאות טובה ותשתדל להבריא מהר ככל האפשר וכמובן לא לשכוח לקחת ויטמינים . להשתמע אביחיל

RomiVais

New member
אמנון - תרגיש טוב גם אתה!!! ../images/Emo24.gif

ובהצלחה ביום העיון!!!
הרצליה, הזכרת לי משהו יפה שם, את המרינה - איזה כיף ויפה שם!!! זיכרונות טובים...... לילה טוב. רומי

RomiVais

New member
איך אפשר לשכוח אותך??? ../images/Emo8.gif

פשוט מאוד . . . . . . אי אפשר!!!!!!!!!!!!! תרגיש טוב ושיהיה לך סוף שבוע מקסים אוהבת רומי

רוייקו

New member
נטייה לחלות במחלות חורף ואחרות

נפוצה אצל המרזים .. שתו הרבה מיץ פרי הדר סחוט טרי, שייק מפירות נטו (תותים, קיוי ואחרים) ותוספות ויטמינים.. מחסור בהם מחליש את המערכת החיסונית. תרגישו טוב רוייקו

SARA120

New member
הי רונה../images/Emo24.gif

צ´יק צ´אק תבריאי ותחזרי לאיתנך.לא לשכוח לשתות הרבה:תה,מים,מרק עוף (חשוב מאד!)ולא לשכוח לקחת כדורים,כי עם כדורים זה עובר אחרי שבוע ובלי כדורים זה לוקח שבעה ימים שלמים...

1osnatv

New member
לרונה הנחמדה ../images/Emo24.gif

לרונה תודה תודה תודה שיהיה לך שבוע טוב ובריאות וגם שבוע טוב ולכולם

gal33

New member
יחסית למישהי עם 39 חום, את נשמעת

מצויין, או יותר נכון "נקראת". הקיצר, החלמה מהירה!

lir42

New member
רונה יקירתי

מצטערת שרע לך שמחה לראותך כאן אוהבת שלך ליר

RomiVais

New member
שירלי יקרה!!! ../images/Emo24.gif

מקווה שתרגישי טוב במהרה!!!! לילה טוב ורפואה שלמה רומי

ronnymp

New member
לרונה - מרוני - ../images/Emo20.gif

היי רציתי רק לאחל לך התאוששות מהירה ורפואה שלמה -
האם לרוץ אלייך לטיפול עם המזוודה הזו שלי -
כן , אני יודע , חצי מדינה במיטה בימים אלה - וחציים בגלל מחלה ..... גם אצלנו בבית זה ככה אז באמת אני מאחל לך התאוששות מהירה ורפואה שלמה רוני

למעלה