שלום חברים

zoei1

New member
עכשיו אני מבינה לאן נעלמת לי

חשבתי שנבהלת ממני אחרי הפגישה ביום חמישי ולכן לא שמעתי ממך. תשמרי על עצמך מה קורה איתך? תרגישי טוב

צפרדעית

New member
חומד... תרגישי טוב....../images/Emo24.gif

אגב... היום ה-21/1 לא אמורה להיות לך היום פגישה עם ד"ר סובחי??? תעדכני אותי צפרדעית

באיה

New member
רונה-שירלי, אני מצטרפת לכל

האיחולים של שאר החברים בפורום. קודם כל תיהי בריאה, תחלימי טוב, ואל תשכחי ללכת לדיאטנית כי הבטחת לי, ואני מתקוונת להחזיק אותך במילה. לא חשוב מה תעשי לאחר מכן, אבל לפחות לפגישה ראשונה. את מבטיחה לי
אני מקווה שהחום כבר ירד לך. מענין אותי לדעת, כשיש לך את החום והוא די גבוה, האם יש לך תאבון, או שלא לא.?אם לא, תנסי לעלות על הגל, וכבר להתחיל לאכול קצת פחות. אני יודעת שאני אכזרית, אבל אני רוצה באמת את טובתך. אוהבת, ומאחלת בריאות טובה באיה

רונה 29

New member
../images/Emo41.gif תודה שוב לכולכם...../images/Emo41.gif

והפעם אני לא אזכיר שמות ... פשוט לכולכם !!! אני עדיין מצוננת ומשתעלת , החום ירד , והתיאבון גבר...
(
לבאיה..) נכון, היה לי תור לד"ר סובחי אבל לא הלכתי גם בגלל החום (שעבר בינתיים וגם בגלל ההחלטה שלא לעבור ניתוח נוסף בשלב זה , אלא להתמקד בדיאטה רצינית. לגבי הדיאטנית - קבעתי פגישה חדשה (לסוף פברואר...ממש רחוק,באיה,מה, היא כ"כ מבוקשת ?!?למה אין תורים קודם, אם את יודעת כמובן...
מישהו/י קרא/ה ב"לאישה" את הכתבה על הבחורה שירדה בשנה ו-9 חודשים 61 ק"ג ממשקלה והכל בעזרת שיטת "דיאט-קלאב"?!?!?!?!?!?!"- פשוט מ ד ה י ם ולא יאומן !!!גם אני רוצהההההההההה
טוף חברה´לך , תודה מקרב
על תשומת ה-
, שיהיה לכם כל טוב, המון בריאות ואושר !!!
זואי- שוב פעם ... ברכת
מחר !!! (יו, איך "טס" הזמן...) ביי בינתיים.

gal33

New member
כן קראתי את הכתבה. כל הכבוד לה.

ממש נהניתי לקרוא. כתבה אמיתית בגובה העיניים. איזה יופי של ירידה שפויה. בקרוב אצל כולנו, אמן! גל

צפרדעית

New member
לא קראתי את הכתבה...

אבל ראיתי תוכנית על הבחורה הזאת ועל הירידה שלה במשקל... בעקבות התוכנית אפילו נרשמתי "לדיאטה קלאב" והתחלתי את התהליך אני באופן אישי לא כ"כ אהבתי את תוכנית ההרזיה הזאת... בהתחלה זה נשמע מאוד מפתה לאכול 6 ארוחות ביום... אבל הלכה למעשה זה מאוד קשה קשה היה לי לבדוק כל יום בסטופר מתי עוברות 3 שעות קשה היה לי עם הרעיון שאני כל היום מתעסקת באוכל וסביבו ויותר מכל היה קשה לי עם העובדה שהירידה מאוד אבל מאוד איטית יאמר לזכות התוכנית הזאת... שקבוצות התמיכה שלהם נפלאות ורק בגלל הקבוצות שווה להיכנס לתוכנית ולהתחייב לה שירלי... אני מקווה בשבילך שתמצאי את תוכנית ההרזיה האולטימטיבית עבורך אם את צריכה עזרה... אשמח לעזור לך ולהמליץ לך על תוכניות מתאימות (לצערי אין תוכנית הרזיה שלא ניסיתי) תרגישי טוב צפרדעית

gal33

New member
3 קילו בחודש בממוצע על פני שנה

ותשעה חודשים, זהו קצב מצויין!!! ממש לא איטי מדי, ובוודאי שלא נופל מקצב של מנותח קיצור קיבה. גל

רוייקו

New member
אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב, רונה

כי לא הייתי פה יומיים או יותר.. ולא ראיתי את ההודעה שלך.. שפעת או משהו כזה ?? שתי מיץ תפוזים סחוץ טרי.. פעמיים-שלוש ביום והמון ויטמין C. תרגישי טוב רוייקו

רונה 29

New member
תודה רוייקו וצפרדעיתוש../images/Emo24.gif

אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב, ואפילו התחלתי לראות דרך האוזן ....
כן כן, רופא האף-אוזן-גרון נתן לי טיפות עינייםעבור דלקת האוזניים אז כך שפיתחתי לי עוד עין... (וטוב שלא משהו אחר שמתחרז עם זה
...). אני מקווה שמתחילת השבוע הבא (אני עדיין על "אנטיביוטיקה"...) אני אתחיל את המסע בירידה במשקל ברצינות , אני נותנת לעצמי שנה עם כמות מסויימת של ק"ג בתור יעד.נראה מה יהיה.כמובן שיהיו עדכונים. רק שתדעו שהפורום הזה נותן לי המון כח ומוטיבציה (ואני מקווה שאתם בלי טישו...
). יאללה , נפגש בשמחות והליכות (בשביל הספורט...) תחילת סופשבוע נעים לכולםםםםםםםםםםםם.

RomiVais

New member
שירלי - מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

מכל ה-
תרגישי טוב והמון המון בהצלחה רומי

למעלה