שלום לכולם!

lior_r

New member
שלום ענת חמודה ../images/Emo13.gif

באמת התגעגתי לקרוא את הודעותייך בפורום. אין ספק שאת תורמת בו המון, לדעתי. עכשיו, לגופו של עניין: נכון שהנתונים שרז מציג נכונים, והגרף מאד מרשים, אבל הייתי מציע לך קודם כל לקרוא את תשובתי אליו, על השיקולים המשכנעים שיש לי להמשיך באבונקס. לגבי האנטגרין: הסיכוי של 50 % שמדובר בפלציבו, יענו לעבור את המסכת של העירויים ולקבל כלום באמת מבאס, אבל זה לא ככה בכל ניסוי? מה שיותר חשוב לי זה מה שציינת לגבי המטרד לעבור את העירויים ולהגיע כל פעם לבית החולים. על זה יש לי עוד זמן לחשוב... אז זהו, שיהיה לך רק טוב. ואגב, אני התרשמתי שאת בחורה מאד אינטיליגנטית, ואת יודעת שלכל אינטרס ולכל פרסומת או אפילו תוצאות של מחקרים לזריקות צריך להתייחס בחשדנות וללכת עם האינטואיציה והשכל וההגיון הישר. גם התייעצות עם רופא שאת סומכת עליו ועל דעתו אינה מזיקה כלל. הכי טוב להשתמש בדימוי שיבהיר את כוונתי: תחשבי על המחקרים והפרסומות לזריקות כפרסומת למקרר משוכלל. האם זה תמיד ישכנע אותך? ביי

anat11

New member
ליאורי ../images/Emo24.gif

ככה, ביננו, רק שתדע שבטיוטה הראשונה שכתבתי כמענה לרז, התחלתי את המשפט לא רק בשאלה אם הוא חולה ב- MS אלא גם אם הוא קשור בדרך כלשהיא לאחת החברות. אין ספק שהכתיבה נראתה חשודה משהו. ואז נזפתי בעצמי, הכיתי ביד אחת על השניה, ואמרתי בלב - תפסיקי להיות כזו חשדנית ופרנואידית. מחקתי וניסחתי מחדש. במלים אחרות - הסר דאגה מלבך, אני מאד מודעת לאפשרות של סובייקטיביות מכל מיני טעמים. בדרכי העדינה רציתי לבדוק את הטענה לגופה ולראות את המחקרים שמדברים על יעילות כפולה ואני עדיין מאד רוצה לראות. גם אצלי העלו את האפשרות לעבור מאבונקס לרביף אם יהיה צורך, ואולי כך אעשה בעתיד. חוץ מזה, תודה על המחמאות
, קבל אותן מייד בחזרה, ושיהיה לך אחלה טיול
ענת

RAZ21

New member
גישה בריאה

ענת, גישתך היא גישה נכונה וכך גם גישתו של ליאור. לעיתים מחקרים הם לא יותר מאשר פרסומת. עם זאת צריך לדעת לשים את הגבול גם לספקנות. ואת זה עושים עם שיקול דעת, זהירות ו...ידע. לקרוא (אינטרנט, ספריות רפואיות) לשאול (רופאים אחרים, מלבד הרופא שלך [דרך אגב יש מחר יום עיון באתר של האגודה עם מלא רופאים]) ואז לגבש דיעה. האחריות לבריאותך, בסופו של דבר, היא שלך!! צירפתי לתגובה לליאור מאמר, הוא בPDF אם אין לך acrobat reader אז צירפתי לינק להורדה. אושר ועושר.

גישה מאד לא בריאה

רז הנכבד, האמינות לכל דבריך עומדת על 0 . זה שאתה אינך חולה כמונו אלא במקרה טוב תמהוני כגון אותו נגן צלו מלפני כשבועים זה הרי ברור. במקרה רע אתה שליח מוסווה מטעם חברת תרופות שאתה מנסה לפאר כאן כל כך את מוצריה. איש מאתנו לא החליט לבדו איזה תרופה מתאימה לנו. הרופאים המטפלים בנו הם לפי מיטב הבנתם החליטו על זה, לכן בבקשה תחדול או יותר מדויק תחדלו מהנסיונות להטיל ספקות בהחלטות של רופאינו. זה כנראה המשך לדף הפרסומת שבזמנו ליאור התרעם עליו.ומאד חבל!!!

גישה מאד לא בריאה

רז הנכבד, האמינות לכל דבריך עומדת על 0 . זה שאתה אינך חולה כמונו אלא במקרה טוב תמהוני כגון אותו נגן צלו מלפני כשבועים זה הרי ברור. במקרה רע אתה שליח מוסווה מטעם חברת תרופות שאתה מנסה לפאר כאן כל כך את מוצריה. איש מאתנו לא החליט לבדו איזה תרופה מתאימה לנו. הרופאים המטפלים בנו הם לפי מיטב הבנתם החליטו על זה, לכן בבקשה תחדול או יותר מדויק תחדלו מהנסיונות להטיל ספקות בהחלטות של רופאינו. זה כנראה המשך לדף הפרסומת שבזמנו ליאור התרעם עליו.ומאד חבל!!!

למעלה