כי אוקראינים נושאים איתם מטען גרעיני...
א אפרשקסית New member 20/10/07 #45 לא..כי אוקראינה זו מדינה בפני עצמה ואם נכנס לקטנות. אז העיר שנולדתי בה פעם לפני המלחמה היתה שייכת בכלל לפולין..
לא..כי אוקראינה זו מדינה בפני עצמה ואם נכנס לקטנות. אז העיר שנולדתי בה פעם לפני המלחמה היתה שייכת בכלל לפולין..
E EmGee New member 20/10/07 #49 והעיר שאת חיב בה היתה שייכת לממלכה ההאשמית של ירדן, אז מה? זה כמו הדרוזים המעצבנים האלה שמתקנים אותם שאתה קורא להם ערבים.
והעיר שאת חיב בה היתה שייכת לממלכה ההאשמית של ירדן, אז מה? זה כמו הדרוזים המעצבנים האלה שמתקנים אותם שאתה קורא להם ערבים.
א אזרח111 New member 20/10/07 #51 וזה גם כמו הישראלים המעצבנים האלה .. שבטורקיה הם מתעקשים שהם לא ערבים
E EmGee New member 20/10/07 #56 הישראלים שמתעקשים שהם לא ערבים הם ישראלים יהודים, לא כולם ערבים ישראלים כמוך...
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 19/10/07 #37 שלום קוראים לי מואיז ואני מכור לקפה. שגרי לפה הפוך עם כפית סוכר!
א אפרשקסית New member 20/10/07 #44 איכ תות בננה ואל תשתו בכלל מהקרטונים של ספרינג ושות'. גועל נפשות מה שהולך שם. בקבוקים רולז
א אפרשקסית New member 20/10/07 #48 ../images/Emo127.gifודאי..ודאי לאחרונה אני מראה סימני התמכרות לפאנטה אקזוטיק
פ פ ר י א ו ר New member 20/10/07 #50 ../images/Emo12.gif זו הייתה ההתמכרות שלי בקורס חובשים, ובכלל, אני לא שותה מוגז, וזה שבר אותי. (פעם המכונת פחיות הקיאה פחיות תמורת שקל, איזה עליהום עשיתי על המכונה)
../images/Emo12.gif זו הייתה ההתמכרות שלי בקורס חובשים, ובכלל, אני לא שותה מוגז, וזה שבר אותי. (פעם המכונת פחיות הקיאה פחיות תמורת שקל, איזה עליהום עשיתי על המכונה)
Y yehuda18 New member 20/10/07 #53 שלום קוראים לי יהודה ונמאס לי מאינטגרלים וחישובי שטחים. בנוסף מאתמול בערב אני מכור רשמית לארט-בורגר של מוזס.
שלום קוראים לי יהודה ונמאס לי מאינטגרלים וחישובי שטחים. בנוסף מאתמול בערב אני מכור רשמית לארט-בורגר של מוזס.