שקילה שבועית יום ד'

אסתי301

New member
עלייה של שני קילו

לא יודעת מה יש לי, עד שנכנסתי לתלם וניסיתי ובאמת שמרתי יפה חדורת מוטיבצייה, פתאום אני לא מפסיקה לאכול ב-4 ימים האחרונים וזה בגלל שקשה לי כל כך עם הקטנטנים שלי. האוכל הפך להיות עבורי סוג של נחמה כי גם לא הרגשתי טוב כל כך בימים האחרונים. מה עושים? כל יום אני מנסה לחזור לתלם ולא מצליחה, כל כך קשה. לא ידעתי שאני כל כך חלשה, מה מכל דבר קטן שרע לי אני רצה למקרר? אני עדיין סופרת את הימים, עוד חודש לחתונה של אחותי ואז מה? עולים את הכל חזרה עם כל הארועים והחגיגות. יהיה בסדר. בעלי אמר לי שלא חשוב המשקל אלא חשוב שנהיה מאושרים בפנים. העניין הוא שהמשקל הוא חלק מאוד דומיננטי מהאושר שלי. אגב, לילית, אני מקווה שתרגישי בסדר, יתכן שאת חלשה כיוון שלא אכלת לפני הספינינג. ממליצה לך לקחת כדורי ברזל או תוספות ויטמינים. יום טוב לכולן. אגב, אור, אני מזדהה איתךעם כל הקושי לעמוד מול הארועים האלו. כמוני, את מוותרת מראש ויודעת שלא תצליחי להחזיק מעמד. הלוואי והיינו יותר חזקות.

אסתי

עברתי שבועיים כאלו עד לשבוע שעבר
. מה שעזר לי מאוד זה - קודם התמיכה האדירה שקיבלתי כאן, כולל טיפים נהדרים
וגם ההחלטה לרשום כל מה שמכניסה לפה על דף
. אין לך מושג כמה זה עוזר להכניס שוב למסגרת. בהצלחה רבה רבה

מאיוש1982

New member
לכולנו יש ישמים כאלה...

פשוט תחליטי עם עצמך שמה שהיה היה ואת פותחת דף חדש עם עצמך. לדעתי את גם לא צריכה להציב לך יעדים כמו החתונה של אחותך וכדומה, במקום זה תציבי לך יעדים קטנים של 3-5 קילו הבאים שאת רוצה לרדת. וכמובן תיכנסי תדווחי ותתמודדי.

ליאת 0212

New member
לפחות את בדיאטה../images/Emo45.gif

אני לא הצלחתי לעשת דיאטה לפני החתונה של אחותי, והגעתי למצב שהשמלה שתפרתי כמעט התפוצצה עלי
אל תתבאסי, עצם המודעות חשוב מאוד, פשוט תעשי כמיטב יכולתך, גם אם זה לא הרבה זה עדיף על כלום, לא??

יעל י

New member
"רק" 1 ק"ג פחות

יפה לי וכייף לי למרות שרציתי יותר התאמצתי ליותר יש עוד 3 ימים לשבועות , מקווה עכשיו שלפחות עוד 1 ירד עד אז...

jesie12

New member
WOWWOWWOW!!!

כל הכבוד יעלי
תמשיכי ככה ואנחנו ניפגש בשער "לאישה" עם הביקיני האופנתי:מקולקציית קיץ 2009-D

jesie12

New member
ממילא יראו רק את הצד הקידמי של הגוף

חוטיני לא נראה לי נוח

מאיוש1982

New member
כל הכבוד יעלי, אלופה ../images/Emo41.gif../images/Emo106.gif ../images/Emo65.gif

לאט לאט אף אחד לא רודף אחרייך.

למעלה