שרשורשיר!

המכשפות - עוד מעט../images/Emo121.gif

"עוד מעט אחרי שכולכם תתאבדו אני אשב לי באמבטיה עם שמפניה וסיגריה עם פומית ואקונן על מותכם וכמובן שאחרי כמה שעות של ישיבה במים מלאים בדלים זה כבר לא כ"כ יצחיק ואצטער על מותכם"

אהלן אהלן אהלן אהלן ../images/Emo29.gif

קרח תשע- איתו לנצח "...רוצה להיות איתו לנצח אז ודאי אשא לבטח אותו לבעלי נחיה כמו בעל ואישה..."
מוש בן ארי- את ואת, איך שאת יודעת אותי את, איך שאת נוגעת בי את, איך שאת אוהבת אותי, את ואת, איך שאת מכילה חולשתי איך שאת קשובה לליבי, את איך שאת אוחזת ידי את כמה שיותר גבוה כמה שיותר לנגוע כמה שיותר בך כמה שיותר גבוה את, איך שאת לוקחת אותי את, איך שבלילות לצידי, את איך שאת לומדת אותי, את ואת, איך שבצחוקך שמחתי את, איך בדמעתך כאבי, את את, איך בהיותך היותי את כמה שיותר גבוה כמה שיותר לנגוע כמה שיותר בך כמה שיותר גבוה
שוטי הנבואה- מה קרה לך "...ואת האישה שמשתוללת אצלי בדם שיווה לינגה, עיצרי בשבילי ת'עולם. כי אני בפיצוץ עצמי כן אני בפיצוץ עצמי אש יוקדת אוחזת בי מפעם לפעם, שבי פה ותקבלי פינוק מושלם, טוב לך? כן, גם אני חם מנשיקות שפתייך הרכות אני משתגע, אני מתנועע שותה ובולע מאמי, את רכה שלי, מתוקה שלי, אני נוגע בגן עדן..." חזרתי מהכינרת, אני מאוהבת עד מעל לראש, שמחה ומאושרת כמו שמזמן לא הייתי, החצי השני שלי שמשלים אותי איתי בלב.. בחיים! מצאתי את אשר חיפשתי כל חיי
לא צריכה יותר מזה...

שטיצה

New member
יאאאאאאאאאאאא:>

טל מותקמותק!! אין לך מושג מושג עד כמה אני שמחה בשבילך:] מקווה שיהיה לכם ביחד הכי טוב שיכול להיות
אוהבת אותך המון

שטיצה

New member
עוד שיר. בגלל שאני חייבת.

נמרוד והבודדים - בורח. "..אז אני צורח בורח למקום שלא יציקו לי צורח קורא לך שתבואי לחמם אותי כשקר לי"
.

No¥a

New member
ניו יורק רפיח

"העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב"

"אין אהבה שלא פוגשת ייאוש"

"ואין מכאוב ואין עוד פחד אין אהבה שלא פוגשת ייאוש יכולנו להיות עדיין ביחד מה נשאר לנו, מה רק סיכוי קלוש" :)

למעלה