לכבוד הוא לי ותודה על קבלת הפנים החמה ../images/Emo24.gif
אני מהקומונה השכנה - בנות רוכבות
בא לי לשתף אתכן: לפני כשנה וחצי הייתי בחצי מרתון עין גדי בתור אחת מצוות מעסים. יצאתי מהבית (בחיפה) באמצע הלילה, סביבות 3-4 כי היינו צריכים להיות במקום לפני שסוגרים את הגישה. הגענו בזריחה והתחלנו להתמקם באותו הזמן שהגיעו כל הרצים והרצות. אח"כ התחילו להגיע אלינו לעיסוי רגלים של 5 או 10 דקות לא זוכרת כמה הוקצב. בהתחלה אלה מ-10 ק"מ עממי אח"כ מה-20 ק"מ. אנשים עמדו בתור, ואחד אחת עלו על מיטת העיסוי מי דווי יותר ומי פחות - וירדו ממנה בקפיצה עם חיוך גדול על הפנים. בין לבין, באחת הפעמים הבודדות שבהן הזדמן לי להרים מבט, ראיתי אישה לא צעירה מחכה בתור, וידעתי (אולי קיויתי) שתגיע אלי. ואכן כך היה. שניה לפני שהיא עולה על מיטת העיסוי היא אמרה לי בגאווה מהולה בענווה "אני בת ... (אני לא זוכרת בדיוק אבל היא היתה מעל 60) וסיימתי את המקצה שלי ראשונה בקבוצת הגיל שלי". נמלאתי כבוד והזמנתי אותה לעלות על המיטה ולקבל טיפול מכל הלב, פינוק, אות הוקרה צנוע ממני. [חחח עכשיו כשאני מספרת את זה אני נזכרת שהיא ביקשה ממני לעסות לה בדיוק את הישבן
] בפעם אחרת הייתי בצוות מעסים אחרי מרתון אופניים על שם יניב הרשקוביץ בכרמל בחיפה. גם שם היה לי הכבוד לתת טיפול לגברת שנתנה בראש במסלול ה-40 ק"מ שלא היה פשוט בכלל. אנחנו דורשות מהגוף ומהשרירים את המכסימום וחוגגות איתם ואותם, אל תשכחו לתת להם קצת בחזרה מידי פעם
אנשים נוטים לקבל את המתנה המושלמת הזאת שקיבלנו כמובנים מאליהם וכשדברים "לא עובדים", או כואבים, או בפציעה - חלקם כועסים. לפעמים הפציעות ובוודאי שהכאב באים לעצור אותנו מעט, קוראים לנו לשים לב קצת יותר לעצמנו, להתנהלות שלנו בחיים, עם עצמנו ולהתייחס לבן אדם שחשוב לנו ביותר. וואו, משיתוף נהיה חתיכת הרצאה
באמת לכבוד הוא לי להיות כאן ולקרוא את כל נפלאותיכן! יישר כוח! מיכל