../images/Emo6.gifואני הפסקתי. לראות ובדיחה למי איכפת..../images/Emo188.gif
למה ברק כי הכסף שלי הלך סתם. אז ברק ברקים קיבלנו.? לא כך. מעניין אני רוצה לראות קצת..ותגובה. אנחנו לא פה למענכם. רק ממתינים אנו למחר ולרגעי הזכיה שלנו אנול אנו לא סופרים אותכם דעת הקהל.ויש לנו כלים.הגנו עד כאן ועדיין לא איכפת.לנו ממכם. .כמובן יד להפקה. הם נהנים להם על חשבון דעת הקהל. כוח המדיה תשלום הכבלים. האסמסים.שמחר זה השיא וכפול. הרבה כסף ישפך מחר. וחבל על ועל מי. הרוב היה דוחה. לא שווה לצפייה כאן היו חילוקי הדעות לא כול כיוון אהבנו-. גם מעט עצבים? כי אנו אנחנו עכשיו בסוף הכול לב האדם.. והכי הזוי אני רוצה לראות הם עדיין בשלהם. אורטל על בעלה חחחמגהצת לו יופי עקרת בית לעניין אבל היא הכי מתוקה שנותרה.אגב ובאמת רק אתמול צפיתי בהקלטה של המשדר הבנתי טוב מי זו אורטל והחיזורים שלפני מאורן. על אורן קשה לו לסלוח על החברה" שלו אורטל. אורן הוא מסוג כזה. לא לגעת לי ברכוש שלי. שבכלל לא היה.אלה שק מלה של לא היה הרבה דחיות עד אין סוף. אורטל ואאני מבינה אותה נכנסה כדי ללכת על גדול .וכך כול אחת שם. והיא הכי צודקת. פשוט אורטל. עם בעיה קטנה.לא מצאה אוזן קשבת בבית. ואז הכול התפרש לא נכון. לאורל מגיע גם את אורן והרבה יותר. למה היא אדם טוב והטוב יחד אמת.-יש בו. אז גם דניאל הלכה על הגדול ?וגם היא מעט דומה לאורטל שהיא אמיתית. .ויש הבדל נכון בן דניאל לביין אורטל שדניאל אמיצה.ומלאה בחוכמת חיים. אוולי בגלל הבעיה בבית יש היה בבית זה ההורים. ושוב הפוך מאורטל. שבבית לא היה לה סוג של תקשרת. זה בדך כלל אצל הורים מבוגרים? מכאן גם ישדמיון בן.דניאל לאורטל. בגלל ההורים בעיה? של ההורים פשוט מבגרים. וההבדל הקטן והוא הכי מהותי לגבי דניאל ואורטל. אורטל מגיעה מבית הרבה -ארכים של דת וכמובן מסוריות של דת ושילוב. לא להיות חופשיה. לגמרי. גם ויש את ההשלכות של החופש שלה. הוא לא מלה..ודניאל זה ההפך לגמרי. יותר חופשלי יותר עמצאית מטבתה. וכמובן אלה הם הרבה הדלים במנטילות. יותר מדורני ואולי יותר חופשי. בבית הכוונה.ושוב אלה הם הארכים. בסך הכול יש בנות רבה גם לאלה הבנות. כמה שהם למען החופש? זאת כולם ראו. להסכים לא חייב. לסיום אני נלחמתי להגיד למה אני לא מאמינה בקרן שחם. חיפשתי ומצאתי. איך יכול להיות שבחורה חמודה נראת יפה. ויש לה גם מזה. למה לא אמין המשהו הכי חושב שצריך להיות בכול לאדם -להראות לתת מעט אמינות.לא הכול משחק. כולנו משחקים בחיים לטוב ולרע. בכול מצב כמעט .-נדרש לנו במצאיות לשחק. . אבל גם להפגין אמינות .כדי להמשיך את החיים. כאן הבחורה הזו ניצחה" את כולם במערכה אגיד.- כן גם זה מלחמה. אני אשווה אותה ? הרשע של אויב.אבל רע רע מאוד. לעשות את כול המלחמות ומבלי לצאת בהפסד קטן. זה מוזר. זה ניצחון להביס את האויב. מכאן הבנתי שהיא ילדה נו טוב בוגרת .אז נולדה ילדה מחוננת. והסכל שלה מתעלה על הרבה. והיא מנצלת וניצלה. -כאן את הפורמט בכל כוחניות בלתי נסבלת. וזה רע. כי זה כמו בנייה של מוח רובטי. למחוק את הרגשות אין רגשות. מכאן הבנתי כמה היא רעה בלחימה שלה נגד כול מי שעומד לייד...... ואמת ההפקה והסובב אותה לא מודע. איריס הפסיכולגולית איך לא עלתה על זה. מוזרזוכרים איך סיפרה לה שהיא פוחדת מאתי. אני נדהמתי. לו איריס האמינה לה. על הדברים האלה.אתי היתה צריכה להיות בחוץ-או על סורג ובריח. ההשלכה של פחד. מאדם. זה אומר יש איום? או הגדרה של סוג זה .מפחיד. והכי הזוי. כול הדמעות של קרן היו.שהיא במאמץ לתת אותם.. אנשים. עד שיבינו איך היא יודעת לנצל. והכי מניפולטיבית. מדרגה ראשונה. אין שם סנטימנטליות בלב כזה. לכן האימא? עודדה אותה במסר.לכי גם על מס 2.אני איתך לאורך הדרך. וכמובן כול המסמסים אוהדים שלה? הם של גב. גב קנה קהל מההשרדות. וגב- יודיע לתת למצלצה חיוך כובש.נכון יש לו את במתנה.מהאל. אבל הוא גם יודיע לנצל זאת. גב ראה את התוכנית לפני גב היה גם בביקור גב גם היה אותו כומר.והוידויים שלהם אליו. והוא הבין שכדי לביס. את איתן צריך אחת כמו קרן. חן אכן זה הפנים שאותם אהב. והכוח בקרן מצא למשחק. וכמובן אני בכול זאת בגלל דניאל בעד דניאל ואיתן. למען זוג. זה כאשר אבין שלאורטל קשה. כולנו יודעים איך ההצבעות. הפסקות לכול מדמודד. בן לביין? ואני בעד אורטל. ולדניאל יש את איתן. השאר פסול ונפסל עוד בטרם הסוף. שבת שלום. זה כמו פוסט שלי ממני והדעה שלי. על התוכנית והמשתתפים בא. חלק גדול אמר אמת חלק שקרן. ואחת רעה שניצלה כול מה שזז לידה. כמו הסינים כן עליהם נאמר אוכים כול מה שזז.וזה גב הכי אהב אצלה לא אותה. אין שם טיפה של אהבה.חיבה תמיד אפשר לתת זמנית? ההפקה לעגה וכמובן גול בעטה לעצמה. הם רוקאים אותנו יפה. ונברך את אורטל ודניאל לזכיה בשבוע מבורך. כי הצדק הכי טוב והכי חושוב לנו לכולם.