שרשור "אני מחפש את .."

שלום ושבת שלום !! רציתי לשאול אם יש...

למישהו את הספר החטוף מוכן לקנות אותו ממי שיש או להחליף אם ספרים שיש לי בבית שם הספר - החטוף המחבר הוא - Robert Louis Stevenson ניתן לשלוח לי מסרים למי שיש את הספר ומוכן להחליף או למכורו. תודה

odedm1

New member
מחפש לקנות דיסק של ה- GORILLAZ הראשון

היי אני מחפש לקנות מושמש את הדיסק של ה- GORILLAZ הדיסק הראשון שלהם . האם יש פה מישהו שמעוניין למכור ?? נא להשאיר לי הודעה במסרים . תודה אני מ- פתח תקוה

numik

New member
סדרת ספרי נדי, מכירים?

אני מחפשת ספרים מתוך סדרת הספרים של נדי ("נדי בארץ הצעצועים" נדי פעמוני" ועוד...) מעדיפה ספרים חדשים אבל לא הצלחתי למצוא. אם למישהו יש ספרים ישנים במצב טוב אשמח לקבל מסר. תודה!

אינדי20

New member
היי

מעוניין לקנות במחיר סמלי כל ספר הקשור לרוחניות מודעות מדיטציה וכד'. כמו כן ספרו של האלדוס האקסלי-המחר הנועז (בגרסתו הקודמת) נשמע לי מאוד מפתה ואשמח לקנות את העותק שנושא את אותו שם. תודה מראש!! כרמי

Piplup

New member
פוקימון לנצח

אני ממש חייב להשיג את הקלטת של הסרט "פוקימון לנצח"! (קלטת קנויה מקורית- לא זיופים או הקלטות מטלוויזיה) חלקכם אולי זוכרים את ההודעה שפרסמתי (עוד בכינוי הקודם שלי) על הקלטות שאבדו לי ואני צריך להשיג- השגתי הכל חוץ מ"פוקימון לנצח" אני מניח שקשה כל כך למצוא את זה מכיוון שזה כבר יצא אחרי התקופה שבה פוקימון הצליח בטירוף פה... אבל חייב להיות למישהו! בבקשה אם יש לכם או למישהו שאתם מכירים - צרו קשר במסרים או הגיבו להודעה זו! אני ממש רוצה לקנות ממישהו את הקלטת הזאת כי אין סיכוי למצוא אותה כבר בחנויות - יצאה ב2004 (אבל אם מישהו יודע על חנות שעדיין מוכרת את זה בבקשה תגידו!) ובבקשה אם אתם יכולים תנסו אפילו לברר עם משפחה/חברים אם אולי יש להם את זה ומוכנים למכור... זה באמת ממש חשוב לי! תודה כבר פרסמתי קודם את ההודעה הזו אך לא נמצא אף אחד וזה כבר ירד לעמוד הבא אז פרסמתי שוב... פתחתי כנושא חדש כי אני חושב שיותר ישימו לב לזה ככה וראיתי שיש פה כמה שגם פתחו נושא חדש לבקשה שלהם (אם זה לא בסדר אז תשרשרו לאיפה שצריך) ובבקשה גם אם אין לכם אז תנסו לברר עם חברים/משפחה כי אני פשוט לא מצליח למצוא אף אחד... ואני באמת חייב להשיג את זה! (וזה בלתי אפשרי שאני היחידי שקנה את הקלטת... חייב להיות מישהו ואם אנשים יהיו נחמדים מספיק לעזור לי לחפש ולברר עם מי שהם מכירים אני בטוח שאצליח למצוא) תודה

odedm1

New member
../images/Emo24.gif מקפיץ

תודה : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

יש לי המווון ספרי רוחניות מודעות וכל זה

אתה מוזמן להציץ ברשימה: (ספרי רוחניות ומודעות מסומנים בכוכבית) אלוהים כפי שהסברתי לנכדי
אמא הייתה זוחלת ארבע ההסכמות
בוא וחבק אותי בוחרים להרגיש טוב
בנות ללא אם בקול בודד בשוכבי ובקומי אשה די לאובססיה
הדרך לשליטה עצמית
הדרמה של הילד המחונן
הורים מרעילים / ד"ר סוזן פורוורד
הילד שבך / לוצ'יה קפצ'יונה הכל כתוב / איילון בן יוסף
המדריך לחלומות ילדים / ד"ר פאם ספר המתנה / ספנסר ג'ונסון
הנזיר שמכר את הפרארי שלו
הנסיכה שהאמינה באגדות
התובנה העשירית
חוכמת הבייגלה
חרדה חתונות של אחרים / נואה הולי טאו לכל יום טיפול נפשי
ימי שלישי עם מורי / מיץ' אלבום
כוחו של התת מודע / ג'וזף מרפי
כשהדברים מתפרקים
להחזיר את הפיות לארץ ישראל לחיות מתוך שמחה
מאה חורפים מחשבות על החיים
נשים מתמודדות עם דכאון ויכולות לו / לורן דוקס
סודות ששמרתי בבטן סופשבוע רגוע עזרו לעצמכם
עקרון הרצף עשר השגיאות הנפוצות ביותר של הורים טובים פסיכולוגיה מדוברת רגש, מגע, קשר / עליזה גולדשטיין
שיח מטופלים תוצרת בית תליין האהבה ההזדמנות האחרונה- הרלן קובן משוואה עם נעלם - אורי אדלמן הטרדה נפשית - מארי פראנס היריגוין
המאבק באלימות ילדים - חיים עומר להתגבר על פאניקה - דריק סילוב זה לא שאני לא אוהבת - אורית הראל היפה בנשים - שפרה הורן אהוב את עצמך, רפא את חייך / לואיז היי
אחת עשרה דקות - פאולו קואלו אל דאגה / דייל קארנגי אתה יכול לרפא את חייך / לואיז היי
ללכת בעקבות הלב שפת הסימנים של ג'רי סיינפלד Bridjet Jones' Diary (יומנה של בריג'ט ג'ונס באנגלית)

YugiBoy

New member
ראיתי קלטות של פוקימון

בדוכנים שבסנטר...שהילדים מוכרים...לא ראיתי את פוקימון לנצח אבל יש מצב שיש שם... מה שכן, בחנויות סרטים הדגש הוא לא על שנת היציאה...אלה על איכות הסרט... הבעיה היא למצוא אתזה בוידאו.....בDVD זה ממש לא בעיה. למה אתה מתעקש על קלטת? אם תרצה בDVD אני יכול להשיג בקלות...

Piplup

New member
אני רוצה קלטת כי אין לי DVD וגם זה מה שהיה לי

אני ממש לא מבין איך זה שזה כאילו אני היחידי בארץ שקנה את הקלטת X_X אני מחפש את זה המון ואני לא מוצא אף אחד שיש לו =\ ואיכשהו השתיים-שלוש שאמרו שיש להם נעלמו -_- "בחנויות סרטים הדגש הוא לא על שנת היציאה...אלה על איכות הסרט" עדיין זה לא ממש קל למצוא סרט די ישן שיצא לפני כמה שנים וכבר לא מייצרים עוד =X ברור שDVD עדיף מכלום אבל אני ממש ממש רוצה את הקלטת... גם כי זה מה שהיה לי קודם וגם כי אין לי DVD (וגם את כל השאר הצלחתי להשיג שוב בקלטות... חייב להיות גם את זה!) אני בטוח שאם אנשים היו טורחים לעזור ולברר עם כל מי שהם מכירים בסוף הייתי מוצא מישהו אבל אף אחד לא רוצה לעזור =\ (וכן אני מודה שגם אני לא הייתי רץ לעזור כל כך למישהו שפרסם הודעה באינטרנט שהוא חייב להשיג משהו אבל עדיין... זה באמת מאוד חשוב לי) ועוד מישהו גם שלח לי הודעה שהוא ראה שמוכרים קלטות בדיזינגוף סנטר אבל שהוא ראה רק קלטות פרקים שם... שווה לנסות אבל נראה אם אבא שלי יסכים לקחת אותי כשזה לא בטוח שיהיה שם =X (אם מישהו פה הולך לשם אשמח אם תבדקו... ואם באמת יש אז מהר להודיע לי! ואם זה רק אחד או שתיים אז יהיה מאוד נחמד אם תוכלו לקנות ולמכור לי כי בטח לא אספיק ויקחו) בבקשה תנסו לברר עם אנשים! המון תודה לכל מי שיעזור...

YugiBoy

New member
תראה...

קלטת לא שנמרת לנצח.... זה דבר שמאוד נהרס ומאוד מסתרבל....מה גם שבטח בקרוב יהיה לך DVD כי אין מה לעשות, רוב הסרטים כבר כמעט לא יוצאים בווידאו.... אז כמו שלאט לאט כולם עברו לווינדוס XP, גם מהמעברים האחרים אי אפשר להתחמק.... לא שווה לאנשים להחזיק בחנות שלהם קלטות, שזה דבר שלא נמכר....ואם כבר קלטות אז של דברים שהם ימכרו בטוח..... אם זה ממש חשוב לך תזמין מאמזון (דרך כרטיס אשראי בינלאומי) כי אני מבין שזה להשלים אוסף כלשהו ולא כדי לראות (הרי הסיכוי שתראה את זה יותר מפעמיים קלוש) ... DVD אתה יכול לראות במחשב

Piplup

New member
אבל אמזון לא יהיה בעברית...

כמו שאמרתי ממש חשוב לי הקלטת המקורית בעברית ואפילו הקופסה חשובה לי... ודווקא ממש לא נראה לי שיהיה לי DVD בעתיד הקרוב =X בכל זאת תודה רבה שאתה מנסה לעזור!

odedm1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo220.gif תודה מצאתי , קניתי .

דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

rocket

New member
../images/Emo41.gif שרשור "אני מחפש את .." ../images/Emo41.gif

נא לשרשר לתת שרשור הנכון ! הודעות שלא במקום - ימחקו.

mortis

New member
מחפש ספרים

מחפש את סדרת "איי מונשיי" עדיפות לעברית אפשרות גם לאנגלית. מחפש לקנות ספרי האבקות מכל הסוגים פנו אלי בפרטי

פיטר פן והנפש הקסומה../images/Emo189.gif

לפני הרבה הרבה שנים, עוד לפני שוולט דיסני הוציאו את הסרט ואת הספרים על פיטר פן, היה לי ספר קטן עם הרבה איורים ואיורונים על פיטר פן. זוכרת את האיורים של הפיות שלא הפסקתי לחפשן בין העצים.. אני חושבת שהספר הוא מהוצאת חמד או משהו כזה (היה לי גם עמי ותמי מהסדרה הזו - ואשמח גם לרכוש אותו) אני מחפשת גם את הנפש הקסומה של רומן רולן כדי להעניק במתנה לחמותי שמתרפקת בזכרונות על הספר. (או כמו שהיא כנתה אותו טלנובלה של פעם) אודה מאוד לכל העונים חג שמח

למעלה