שרשור "אני מחפש את .."

gsharoni

New member
מחפש ספרים בסדרת הימאים

להשלים סדרה שהיתה לי כילד, עבור בתי. ספציפית מחפש את הכרכים הבאים: כרך 9, הימאים במבצע אומץ כרך 11, הימאים במבצע דרור כרך 15, הימאים במבצע התנקשות כרך 16, הימאים במבצע הקרבה תודה וחג שמח

evilihi

New member
מחפשת את שלגיה, היפה והחיה, פסטיגל 2004

בדיוידי - עם דיבוב לעברית! יש לי את אלאדין הראשון, זון 2 מתורגם ישראל להחלפה או למכירה, או תמורת כסף כמובן. נא לפנות במסרים.

lizashurman

New member
העולם הערב

שלום, אני מחפשת פרקים של העולם הערב על קלטות או דיסקים. אני אשמח לקנות אם למישהו יש. אפשר גם ליצור איתי קשר במייל [email protected] תודה רבה!

zoeid

New member
מחפשת דיסק,

האלבום החדש של אנטוני אנד דה ג'ונסון. תודה רבה

daniel9977

New member
מחפש 3 תקליטים של 3 אומנים ישראלים שונים

שלום, אני מחפש לקנות את שלושת התקליטים הישראלים הבאים: 1. האלבום הראשון של בועז שרעבי מסוף 1971 שיצא בחברת "התקליט חיפה". האלבום נקרא פשוט "בעז" וזכה לכינוי "האדום" בגלל שהעטיפה כולה הייתה בצבע אדום. באלבום זה נמצא ביצוע באנגלית לשיר "פמלה". 2. האלבום השני של גבי שושן מ-1974. רוב העטיפה הקדמית בצבע צהוב. באלבום זה נמצאים השירים "להשתטות לפעמים" ו"לילה בחוף אכזיב". יצא בחברת "קוליפון". 3. האלבום השני של ששי קשת מ-1974. האלבום נקרא "איש לבן איש שחור" ויצא בחברת "הד ארצי". באלבום זה נמצא השיר "הסופה מגולן". אם יש לכם אחד או יותר משלושת התקליטים שלעיל למכירה, אשמח אם תצרו איתי קשר באחד משני המס' האלה: 03-6023132 052-3239388 דניאל.

hativa1

New member
מחפש שלושה תקליטים

האחד- "צליל מכוון", תקליטם של קלפטר, שם טוב לוי ושלמה יידוב. השני- "ששת", התקליט היחיד של להקתו של שם טוב לוי. השלישי- "Pet Sounds- התקליט המפורסם של להקת הBeach Boys אם יש לכם את אחד התקליטים האלה, אשמח לקנות אותו ממכם. צרו איתי קשר באימייל: [email protected] תודה

NY STEEL

New member
מחפש:

"צבי בומס- מקומות אחרים" מוכן לשלם בנדיבות רבה

מחפשת תקליט "להקת הנח"ל-התוכנית ה-21"

ועוד שניים: "להקת הנח"ל - בהיאחזות הנח"ל בסיני", "להקת הנח"ל - הפלנח"ניק". מוכנה לשלם על שניהם כמה שרק אפשר!!!

קוליפון

New member
היי רחלי

בחנויות תקליטים בת"א, אפשר למצוא את התקליטים במחירים אטרקטיביים. אם תרצי אשלח לך את הכתובות המדוייקות של החנויות המובחרות. רמי

כן קוליפון!

אולי ביום ראשון אני נוסעת לתל אביב. אני אשמח מאוד אם תרשום לי את הכתובות המדוייקות של החנויות. אני מקווה שעדיין נשארו שם תקליטים של להקת הנח"ל..

the mnm factor

New member
כאמור מחפש את diablo 2 ואת ההרחבה

(לא שרשרתי למקום הנכון, סליחה) כאמור חדש עולה 100 שקל. אני מוכן לשלם 55 לכל אחד אם מישהו יביא לי את שניהם אני אשלם 130

למעלה