שרשור באגים במנהיגי עולם

• פותח הנושא E442
  • פורסם בתאריך

E442

New member
../images/Emo41.gif שרשור באגים במנהיגי עולם ../images/Emo41.gif

שרשרו כאן בבקשה , את הבאגים השונים , אשר מצאתם במשחק "מנהיגי עולם". שבת שלום לכולכם. איתי.

E442

New member
../images/Emo41.gif שרשור דעה ../images/Emo41.gif

שרשרו כאן , את דעתכם לגבי המשחק " מנהיגי עולם ". האם הופתעתם לטובה ? או להיפך ? האם ציפיתם ליותר ? אני , אישית , מעט הופתעתי לרעה , אך מצד שני , אני מניח שיש עוד הרבה מה לשפר - ויעשו זאת. ומה אתם חושבים ?

E442

New member
ההודעה השניה היא טעות שלי.

אל תתיחסו אליה בבקשה !

eliran009

New member
לא ממש הופתעתי לרעה..

רציתי משהו שונה.. משהו שיאתגר חשיבה.. משהו שתסתכל עליו ותגיד: מה זה החרא הזה מאיפה זה נפל עלי לעזעזל? ואז אחרי ההתרשמות הראשונית להתחיל לנסות כל מיני דברים עד שאתה רואה שאתה מתחיל להצליח:] אז בנתיים ההתרשמות די טובה.. מקווה שיפתחו כל סוגי ההתקפות ונראה עד כמה מהנה הוא גם יכול להיות:]

freesoul21

New member
3 באגים שכבר נרשמו למעלה, אבל אני

אחזור עליהם. 1.בממשל דמוקרטי+ אתה מתחיל עם תפוקה כפולה ממפעלים. 2.כמות אדמה פנויה על ההתחלה לא מסתדרת עם סך כל האדמה כי על ההתחלה יש לך כבר 3 מפעלים על שטח של 50 אדמה. 3.כנראה באג-אם תוקפים אותך אתה לא יכול להחזיר(תקפתי הרבה פעמים ואף אחד לא החזיר לי,תקפו אותי פעם אחד ולא הצלחתי להחזיר). אנשים תשרשרו לכאן גם את הבאגים הכי קטנים שאתם מוצאים

myochay

New member
יש י כמה

1) יש לי 115 אדמה ולא משנה איזה מפעל יוצא זה אומר לי שאין לי מספיק אדמה. 2)בחדר מלחמה כול המדינות הם או מעל או מתחת לכוח שלי ואני לא יכול להילחם באף אחד.

KicK Ass9

New member
לא נראה לי שזה באג

1. תבדוק אם יש לך מספיק כסף ותורים למפעלים. 2. תשפר את הרדאר שלך, זה יביא לך מדינות שקרובות אליך בדירוג.

freesoul21

New member
כמו שהבנתי ערן הוסיף אופציה חדשה

שאם בניית מפעל יביא לכמות אדמה לא מספקת כדי להחזיק את האזרחים שלך אז זה לא יתן לך לבנות מפעל. לגבי 2,כנס ל RELATIONS ותתחיל לבדוק את כל המדינות 5000-8000 עד שתמצא מדינה עם כח כללי כמו שלך ואז תתקוף אותה או כמו שכבר אמרו תקנה ראדאר.

HuriCaN

New member
באג

שאתה מתחיל ורוצה לקנות חיילים יש לך למשל 14 מליון כסף, ואתה יכול לקנות 3,000 חיילים רמה 50 לדוגמא אז אחר זה יוצא לך את זה: money: -543,456,021 מזה אני חייב כסף חעחע ואז אתה רואה שיש לך חצי מליון חיילים :)

TOMERZV

New member
יש באג בקנייה של הבונקר

כתוב שמה 25 מליון + ":land" אבל לא רשום אחרי זה כמה אדמה צריך...

Da Fish Snake

New member
למה אתה מנסה לעשות סדר בפורום?...

לקבל אדום? לא יעזור... לעזור למנהלים? תן להם לעשות ת'עבודה שלהם... כי משעמם לך? צא מהבית ועשה משהו... אני לא מבין אנשים כמוך...

E442

New member
Da Fish Snake

תגיד ממתי איכפת לך מה אני עושה ? תתעסק בעצמך ואל תגיד לי מה לעשות.

Da Fish Snake

New member
לא אמרתי לך מה לעשות...

אבל אני מנסה להבין מה אתה עושה
כי זה די עצוב האמת

E442

New member
אתה יודע מי המשועמם פה ?

אתה ! אתה יודע למה ? כי כל כך משעמם לך , שאתה פשוט מנסה להתחיל לעצבן אנשים , וגם מתחיל להתעסק בדברים שהם עושים. אז בבקשה - עזוב'תי בשקט

LordWantkill

New member
עכשיו הבנתי ת'חלק בחתימה שלך

"כמו נחש מכיש"
איזה הכשה קטלנית

E442

New member
מה "מכיש" בו ?

הבן מסכן , זה פשוט עכואב בלב לראות שהוא כל כך משועמם , עד שבוא מתחיל מרוב שיעמום להתחיל להציק לאנשים ...

למעלה