*הבן אדם * כואב *שעמום
D Da Fish Snake New member 9/6/06 #23 שמע אחי... לא ניסיתי להעליב/לפגוע/לעצבן... ואם זה מה שעשיתי לך, אז סליחה =/ חבל שאתה מדרדר את השיחה לכזאת רמה עם קללות וירידות... בסך הכל ניסיתי להבין מה אתה מנסה לעשות...
שמע אחי... לא ניסיתי להעליב/לפגוע/לעצבן... ואם זה מה שעשיתי לך, אז סליחה =/ חבל שאתה מדרדר את השיחה לכזאת רמה עם קללות וירידות... בסך הכל ניסיתי להבין מה אתה מנסה לעשות...
E E442 New member 9/6/06 #24 אני לא קיללתי אבל אתה פשט סתם מתחיל לעצבן ... "אני פשוט לא מבין אנשים כמוך " ... תחסוך מאיתנו הודעות כאלו ... ואני מצטער אם פגעתי/העלבתי אותך. להתראות ושבת שלום
אני לא קיללתי אבל אתה פשט סתם מתחיל לעצבן ... "אני פשוט לא מבין אנשים כמוך " ... תחסוך מאיתנו הודעות כאלו ... ואני מצטער אם פגעתי/העלבתי אותך. להתראות ושבת שלום
D Da Fish Snake New member 10/6/06 #25 שבת שלום ומונדיאל נעים ../images/Emo13.gif בעד מי אתה דרך אגב? ועוד משהו... ואני אצטט משיר של הלהקה הכי טובה בארץ (הדג נחש): "אל תקח דברים ללב, אתה צריך להרגע... תרגע... תרגע..."
שבת שלום ומונדיאל נעים ../images/Emo13.gif בעד מי אתה דרך אגב? ועוד משהו... ואני אצטט משיר של הלהקה הכי טובה בארץ (הדג נחש): "אל תקח דברים ללב, אתה צריך להרגע... תרגע... תרגע..."
E E442 New member 10/6/06 #26 אני בעד ברזיל אחי ... אבל אני גם אוהב לראות את אנגליה , איטליה , צרפת , ופורטוגל משחקים ... אבל אין כמו ברזיל אחי ... אתה מי אתה אוהד ?
אני בעד ברזיל אחי ... אבל אני גם אוהב לראות את אנגליה , איטליה , צרפת , ופורטוגל משחקים ... אבל אין כמו ברזיל אחי ... אתה מי אתה אוהד ?
D Da Fish Snake New member 10/6/06 #27 מי אם לא... איטליה? אין על הכדורגל האיטלקי... מקווה שהם לא ייכנסו לבונקר ויראו להם מה זה...