שרשור בוקר שישי
2/9/2011

בוקר אור ../images/Emo24.gif דקל, כנסי

ראיתי אתמול את השיחה בין בן לליהי, אכן הדברים שכתבת נאמרו. אלא שאני לא הצלחתי להבין האם הם נאמרו מתוך תסכול, כלומר 'אנחנו עושים הכל כדי ליצור עניין ועדיין, אף אחד לא מצביע לך, אז כדאי שנעלה שלב' או מתוך אסטרטגיה, אי אפשר היה להבין מהפרצופים שלהם או מטון הדיבור את כוונת המשורר. אותי הם מגעילים ממזמן בלי קשר לדברים מאמש. זוכרת לבן את ההתבטאות שהוא רוצה רק להעביר את הזמן בנעימים בוילה ולכן מתאים לו הנשיקות שלה וקצת מזמוזים. זוכרת לליהי את ההתלהבות מגב , ההבנה שהוא של קרן, ה'התאהבות' בבן ועליית המדרגה ביחסיהם בדמות מקלחת משותפת, הכל רק להשאר עוד שבוע. רק אלו לבדם מעוררים גועל.

adiyon2

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

כנראה שדקל עוד ישנה מהתעדכנות כאן נראה שהיה לילה קשה של ויכוחים בין המשתתפים בפורום. מקווה לסופשבוע נעים ורגוע כאן וסוער בוילה
שבת שלום

אני הלכתי לישון, לאגור כוחות לפיצוץ שעוד יבוא

אם יבוא...בין אתי לותיקות
שתהיה שבת שלום ויום נעים לאוהדים ולאלו שלא

SHELGIA21

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gifובעניין בן עוד אוסיף, כי ה../images/Emo163.gif

הכי מנוצל כרגע על המסך, שלא דואג לתדמית של עצמו ולשמו הטוב, מאד מאד דואג לאורן ודואג לעדכן אותו בכך ש"אורטל לא נמשכת אליו" ולהזהיר אותו, שלא כמותו שמקבל שירותי מין בתמורה להישארות בווילה, הוא אורן אין לו סיכוי לקבל אז שלא ינסה לפתח שום יחסים. ומה התגובה של אורן שחשבתי שהוא קצת יותר טוב וטעיתי אזהוא ענה:"טוב אם אתם אומרים שהיא אמרה שהיא לא נמשכת אלי אז נשים לזה סוף" זאת אומרת שידידות לא באה בחשבון - רק שירותי מין

בן חושב שהוא המנצל אבל לא מבין שהוא המנוצל

אתמול בשיחה עם החברים הוא אמר שהוא מרגיש שזה לא זה אבל הוא זורם הוא נהנה הוא אמר שנוי אחיו אמר במילים ושידר לו בטלפטיה שיש ביניהם שלא ילך עם ליהי. בן , עושה לעצמו את הנזק הגדול ביותר מבין הבנים. הוא יוצא הגבר המנוצל שלא מבין את המטרות הנסתרות או שעוד יותר גרוע , מבין את המטרות הנסתרות, אבל זורם איתן. כל פעם שליהי עומדת להדחה הוא אומר לה שעליה להיצמד אליו.. הוא לא מבין שהקהל מעביר לו מסר בזה שמעמיד אותה שבוע אחר שבוע. הבושה הגדולה ביותר תהיה אם ליהי תעמוד עם החדשות
ולגבי אורן, אני חושבת שאת טועה. הוא מרגיש שיש לו רגשות , שהוא רוצה אותה ואם היא לא רוצה אותו , הוא רוצה לתפוס מרחק. למרות שאני לא שוללת לגמרי את האפשרות שמה שאת חושבת זה נכון ואגב, גם אני חושבת שאלירז היה אחד שיוצאי הריאלטי המוצלחים ביותר שהיו עד כה.

שלום. אני חדשה. מתה על הפורום! מבקשת להשתתף.

אני רואה את התוכנית בטלוויזיה, מתעדכנת ומחכימה דרך הפורום. דעותיי: בהתחלה אהבתי את ענבר. בסוף לא יכולתי להסתכל עליה. ליהי ואורטל ממש משעממות, לפי דעתי. לא מוצאת בהן כלום. לאחרונה מתחברת לקרן. היא נותנת את ההצגה הכי טובה, לדעתי. אתי נוראית, אבל לפעמים יש לי סימפטיה אליה. לא יפה להגיד, אבל בן ממש דוחה. הקשר שלו עם ליהי... גם דוחה. גב מסקרן מאוד. שומרת לו חסד נעורים מימי הישרדות וגם מפני שהוא כ"כ אוהב את הכלבה שלו. (יש לי סימפטיה גדולה לאנשים אוהבי כלבים.) זהו. הודעה ראשונה, לכן כ"כ ארוכה.

poseidon111

Active member
ברוכה הבאה וקבלי עיצה

אם את רוצה שדיעותייך יקראו על ידי האנשים כדאי שתגיבי בפוסט הפעיל.כרגע זה פוסט הבוקר.

ela501

New member
ברוכה הבאה

גם אני אוהבת את קרן אבל אנו במיעוט

רגע רק רגע

Active member
עדכון סיגריה של בוקר.

ונינה אומרת שאחד האורחים עצבן אותה <גיא>. היא אומרת שהתעצבנה על ההערה - "אל תשכחי לזרוק את הזבל". דנה אומרת לה לא להיתפס ושהוא ניסה לצחוק איתה. פשוט ההומור שלו לא מצחיק והיא מוסיפה "בדיוק כמו ההומור שלי". ברקע ממשיך להתנגן מארש החתונה.

adiyon2

New member
קרן ודניאל בשיחה בחוץ

קרן: בוקר טוב אתי עם חיוך גדול דניאל: אנחנו אפילו בוקר טוב לא אומרת. הן מדברות על הדייט שהיה להן. שתיהן נהנו מאוד והיה מקסים. קרן מבקשת שדניאל תספר לה מה קרה אתמול עם אתי והחדשות. שאורטל קראה לליהיא ולה כשישבו עם החברים של איתן. סיפרה שאתי מרכלת עליה. קרן מנסה לחמם. גניאל אומרת לה שלא מעוניינת להכנס לזה. קרן גם אני גם אני. דניאל אני אשמור על הקור רוח שלי ואומר לה את דעתי. קרן ממשיכה לחמם על אתי. קרן אומרת שאמרה לאורטל שזה יקרה. דניאל אומרת אני אמרתי לה קודם על זה. אומרת שלא צריך לפחד להגיד לה, אנחנו לא מפחדות. קרן מתבכיינת שעשו לה רצח אופי (חחח) אף אחת לא היתה איתה חוץ מליהיא, ואז היא הבינה שזה לא החיים האמיתיים. דניאל אומרת שהיא לא תיתן להתנהגות של אתי להשפיע עליה. אח דניאל, ההתעוררות תהיה כואבת. קרן אני מרחמת על יוני, הוא עמוק בחרא. דניאל: הוא ילד גדול הוא יסתדר. קרן: לא נעים לי לראות אותו לבד. דניאל: הוא יצא מפה והוא יבין לבד, הוא ילד גדול. שתיהן פותחות על יוני אמרו לו אתמול שלא יכנס לסיפור עם אתי.

למעלה