שרשור בוקר שישי
2/9/2011

רגע רק רגע

Active member
מישהו רואה את מופע ההיתממות של קרן?

דניאל אומרת שהיא לא רוצה לפתוח בריב/ויכוח עם אתי, אבל לא מבינה למה צריך לפחד. דניאל טוענת, ובצדק, שאם למישהו יש משהו להגיד שיגיד. קרן, שיודעת שיש לה <קרן> על מה לפחד, מתרצת בכל מיני תירוצי סרק. לדניאל התירוצים נשמעים הגיוניים, כיוון שהיא לא ראתה את כל התמונה ולא יודעת שקרן בעצם מפחדת, שאתי תחשוף את כל המניפולציות ואת מסכת השקרים שקרן עשתה במהלך החודש וחצי שהיא ואתי היו קרובות.

adiyon2

New member
בוקר טוב R3

בטח תרים תראש ותראה שראיתי אשכרה מיתממת. ראית איזה בוקר טוב עם חיוך היא דפקה לאתי. חלום הריב הולך ונעלם

לקרן יש בעיה של דימוי עצמי

היא לא מאמינה בעצמה ובמי שהיא מחד. (ההתנהגות התלותית מול גב מראה את זה בגדול) ומאידך, היא חושבת על עצמה דברים שהיא לא, לא שקרנית, לא מניפולטיבית, ישרה, לא רכלנית וכו'. לכן אני מאמינה שבאמת היא חושבת שהיא הייתה בסדר בכל הסיפור עם ליז למשל ושכל האשמה היא על אתי, היא גמל שלא רואה את דבשתו.

adiyon2

New member
זה ברור היא לא מסתכלת על עצמה

ולא לוקחת אחריות על מה שעשתה. בכל מאשימה את קרן. מפליא אותי שדניאל לא רואה את האמת, יש לה חושים כל כך מחודדים והיא לא קולטת אותה.

רגע רק רגע

Active member
בוקר אור ../images/Emo140.gif

מה זה חיוך... כמעט הוציאה לי עין עם אחת השיניים שלה...

adiyon2

New member
פחות או יותר ככה (על יוני)

קרן אני מרחמת על יוני, הוא עמוק בחרא. דניאל: הוא ילד גדול הוא יסתדר. קרן: לא נעים לי לראות אותו לבד. דניאל: הוא יצא מפה והוא יבין לבד, הוא ילד גדול. שתיהן פותחות על יוני אמרו לו אתמול שלא יכנס לסיפור עם אתי.

adiyon2

New member
דניאל לא אמרה לה בוקר טוב

היא אמרה לקרן שאפילו בוקר טוב הן לא אומרות אחת לשניה

pink panther7

New member
אתי אתמול על קרן: בת זונה, נחש מכשפה

כוס של האמא שלה, היא הכי רעה..... הבוקר אתי לקרן: בוקר טוב, העוגות במקפיא תאכלי... יחי הצביעות

רגע רק רגע

Active member
קרן לועגת <כרגיל> לדיון שמתרחש במטבח....

אומרת שאין לה כח לחפירות ושטויות ומיד פוצחת בדיון - מהם החוקים של שפת ה-ב'? העיקר שהיא הצליחה, שוב, ללעוג על מישהו. רק שלא תגיד שגם בזה אתי אשמה

adiyon2

New member
בוקר טוב לאלה../images/Emo140.gif

יש לך ליכלוך על המשקפיים הורודים.

דיי3

New member
אתם זוכרים את שלומפי או איך שקראו לו

שכינה את כל האהובות שלו מלכה? אלה מזכירה לי אותו:)

SHELGIA21

New member
ולכל מי ששואל: "מה יש באורטל שמצביעים לה"../images/Emo35.gif

אז התשובה היא- מה אין באורטל באורטל אין רוע
אורטל לא ש ו כ ב ת את דרכה לגמר בחסות גבר
לא מחפשת איך לעשות רע לאחרים, מצד שני יש בה תמימות וטוב לב ואמונה באנשים ( ביוני הנחש ובאתי הרעה) מטיחה את האמת בפני מי שעומד מולה בלי כחל וסרק יפה נעימה חרוצה וישרה זה מספיק להביא אותה לזכיה השאלה מה ההפקה מתכננת

SHELGIA21

New member
R3 עלייך עצבים? NEVER חס וחסיסה!

הנאה הגיף בעינייך! גייט שעאבסס
זהו לקחתי זריקה ונרגעתי

למעלה