שרשור בעלי מקצועות בפורום

buzy3

New member
מידענות הוא מקצוע חדשני

קשור בדרך כלל אך לא רק למקצוע הספרנות. היום ספרן צריך לדעת גם לחפש מידע במאגרי מידע, ובאינטרנט בצורה מקצועית, ממקודת ובלי התברברות. מידען יכול לעבוד גם בארגונים גדולים ובמכוני מחקר, במקומות שהעובדים זקוקים למידע רב מהעולם הגדול, והיום יש לנו הצפה של מידע, המידען יודע לסנן ולהוציא מידע רלוונטי למה שהעובד צריך. מידען מקצועי יודע להגיע למידע בצורה מהירה יעילה וממקודת. גם למידע שהגולש הממוצע לא יודע להגיע אליו. זה הסבר בגדול. יש בוואלה פורום "מידענות" שמנוהל ע"י עמי סלנט והוא פורום באמת טוב של אנשים מקצועיים. כדאי להקים פורום כזה גם בתפוז. כאן משום מה זה חסר.

buzy3

New member
זה לא וואאללה זה תפוז ...../images/Emo6.gif

לא זה גדול עלי לנהל פורום, אבל אני יכולה לעזור לאנשים לחפש מידע בתחומים שונים. ויש פורום גם לזה בתפוז שנקרא "מחפשים בשבילך" שזה קצת דומה כי שם אנשים מחפשים כל מיני דברים, ומי שעונה זה כאלה שיודעים לחפש ולתת תשובה מיידית ומדוייקת. תיכנסי לפורום הזה ותראי.

siv30

New member
היי , אכפת לך לתת לנו קצת טיפים?

אני חושבת שזה נושא מאוד מעניין ויכול לתרום לכל משתתפי הפורום. האינטרנט הוא ים רחב היקפים ויכולת המיקוד של חיפוש המידע היא נכס לא יסולא בפז (כמובן שלא את כל הסודות המקצועיים, אבל ככה שנלמד)

buzy3

New member
חשוב לבנות שאילתא נכונה וממוקדת

ואחרי חיפוש ראשון, לשים לב למונחים נוספים קרובים, ולבנות שאילתא חדשה מהמונחים שיצאו. צריך כמובן להבין בתחום של החיפוש, ואם לא מבינים ללכת קודם לאנציקלופדיה.

חדש בפורום. ברוכים הנמצאים../images/Emo39.gif

שמחתי למצוא פורום העוסק בעבודה מהבית. חשבתי שהמצאתי את הגלגל בזמנו. כבר 5 שנים אני מנהל עסק לשיווק נדל"ן, תיווך וניהול נכסים. רכשתי נסיון בשיווק, ניהול משרד, שילוב בבית וניצול זמן. אשמח לחלוק מנסיוני ולהיעזר בנסיון המשתתפים.

ברוך הבא!

בוא העלה הודעה חדשה למעלה בפורום הרוב אינם מסתכלים עד למטה ספר לנו על העיסוק שלך, ואולי אני אכוון דווקא על ניצול זמן. מוכן? ערב נעים

בובי

New member
גם אני

מטפל בשיאצו טווינה ומסאג תאילנד בעל רקע במחשבים ואינטרנט ברמת הדרכה עוזר לאנשים לרדת במשקל בעזרת המוצרים של הרבלייף

למעלה