שמי ספיר, ואני בת 13 ממקום שכוח אל בשם כפר רות ליד מודיעין. התחלתי לראות בליץ' בעקבות חברה שלי, שנתנה לי את כל הסדרה המושלמת הזאת, ואתמול סיימתי לראות אותה. הזוג האהוב עליי הוא באקויה ורנג'י, הם כאלה חמודים ביחד. מקווה להשתלב פה
1. כמה פרקים יש כרגע לבליץ'? 2. זה הפורום שבו נעמה נמצאת? אם כן (מה שלומך באקה? ^^) התחלתי לראות בליץ' רק היום. אני מנסה למצוא אנימה יותר טובה מFMA וקראתי שמישהו אמר שFMA שניה רק לבליץ'. אז נראה.
קוראים לי הדר ואני בת 16 אני רק בפרק 3... חחחח מטירה שזה סתם חור... ואני אוהבת לשמוע את ויט'ין טמפטיישן dokuro-chan is god!! באנימה-קון הבא אני עושה קוספליי שלה!! תמונה שלה--->
שלום אני טלי.^-^ אני בת 15 עוד חודש(היפ היפ הרי! היפ היפ הרי!) ואני רק בפרק 16.>: אבל החלטתי שאתם מגניבים שיקבלו אותי אפילו אם אני נובית בבליץ' נכון?(מצרפת שוחד בתמונה שחברה שלי ציירה) וזהו. :ם
כיף לך.. עוד 60 פרקים מדהימים עומדים לפנייך בכל מקרה.. תתחילי לראות בקצב ^__^~ אני רעות וכל זה אז, אממם.. שהות נעימה. (דר"א נסי להימנע מספויילרים עד כמה שאפשר כדי לא להרוס לעצמך)
ידעתם שטיט קובו השתתף ביצירה שלהם? ההתחלה של הפילרים הייתה לא משהו,עם השלישיה ההיא,כאילו,זה היה נחמד,אבל עכשיו זה מעולה! הם עולים על כול הקטע ההוא שהם ניסו לחדור לסאול סאסאייטי (סביבות ה20 ככה). אני מאוד נהנתי מ77.
אבל הם בהחלט לא גרועים כמו שהרבה אנשים אומרים שהם ושמע, קובו טיטה בחור אחראי. לכל הפחות הוא משתדל שזה לא יהפך לנארוטו שתיים, אם לא להיות בטוח שהפילרים לא יסתרו פרטים בעלילה הגיאונית שלו (הם קצת כן אבל ניחא, קצת תקווה)
כול הקטע הזה שאי אפשר להשתמש בכולך הכוח בעולם האמיתי ושאיצ'יגו לא יכול לשלוט בבאן קאי,לא היה את זה במנגה. למשל הOVA השניה היא על פי המנגה ושם רוקיה כבר שיניגאמית ואיצ'יגו משתמש בבאנקי שלו בלי ממש בעיה...אבל זה די מוסיף להיגיון. ולא נראה לי שמשהו יכול להרוס את הסדרה הזאות [: