חחח שטויות :P אני יכולה להתלהב שאני מכירה אותך זה מספיק :X למה החלטת להרשם לפורומים רק עכשיו ?
E Envious New member 28/4/06 #86 חחח שטויות אני יכולה להתלהב שאני מכירה אותך זה מספיק :X למה החלטת להרשם לפורומים רק עכשיו ?
L Lihsa New member 29/4/06 #107 שאלה טובה... אולי שמתי לב שאין לי חברים XP? או, כנראה, לחץ של מבחנים כי צריך משהו לעשות במקום ללמוד ובכלל להעביר את הזמן? יש מצב שפשוט החלטתי להפסיק להרגיש לא קשורה... בקיצור, אין לי שמץ של מושג! זה הכל היה נורא ספונטני >.>
שאלה טובה... אולי שמתי לב שאין לי חברים XP? או, כנראה, לחץ של מבחנים כי צריך משהו לעשות במקום ללמוד ובכלל להעביר את הזמן? יש מצב שפשוט החלטתי להפסיק להרגיש לא קשורה... בקיצור, אין לי שמץ של מושג! זה הכל היה נורא ספונטני >.>
E Envious New member 29/4/06 #120 אבל ריטסוקה תמיד קשור :X חוץ מזה יש לך את האו כל הזמן ז תהיי בשקט T.T
C cRitiCaL KitTy New member 28/4/06 #71 ברוכה הבאהD:../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif
C cRitiCaL KitTy New member 28/4/06 #70 ברוכה הבאה^_^../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif רוני, 14... ביאקורנ רולז.
J JeeChan New member 29/4/06 #139 ../images/Emo41.gif שרשור ברוכים הבאים ברוכים הבאים כולכם לפורום שלנו.