מה את מספיילרת קורדה@#%$&%^*
N Neon taichou New member 18/2/07 #21 ../images/Emo205.gif שיהיה לך טפט שהוא לא קורדה??? ם_ם סוף העולם!!11
H Hinamori New member 18/2/07 #23 אף פעם לא היה לי וולפייפר של קורדה אפילו שפעם רציתי לשים את האייקצ'ר סתם כי הוא יפה, אבל הייתי שמנה מדיי בשביל לצלם~
אף פעם לא היה לי וולפייפר של קורדה אפילו שפעם רציתי לשים את האייקצ'ר סתם כי הוא יפה, אבל הייתי שמנה מדיי בשביל לצלם~
G Goggle Girl New member 19/2/07 #26 אאאאה!!! אני מתה על הפאנארט הזה!!!! רוקיהימה\איצ'יצ'אדו לפנים XD
S S.Riddle New member 19/2/07 #27 ואל תשכחי את מלכת-הלבבות!קון. D: עם כמה שאני לא ממש אוהבת את קון, זה כל כך מתאים לו. ^_^
G Goggle Girl New member 19/2/07 #29 דוויאנטארט הקרוב לביתך על ידי אחת מהצייריות שאני יותר אוהבת הלינק כאן
F fay valentine New member 20/2/07 #32 איזה כיף שיש שרשור דסקטופים../images/Emo58.gif ככה אני יכולה לפרסם את הדסקטופ החדש שבמקרה הכנתי. לפרק 114 היה לי משעמם + הייתה לי השראה + היה לי קאפ מוכן = וולפייפר חדש. יאי.
איזה כיף שיש שרשור דסקטופים../images/Emo58.gif ככה אני יכולה לפרסם את הדסקטופ החדש שבמקרה הכנתי. לפרק 114 היה לי משעמם + הייתה לי השראה + היה לי קאפ מוכן = וולפייפר חדש. יאי.