שרשור דסקטופים

blacknwhite

New member
אני מכירה את זה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה ענק! אני בכלל לא זוכרת מאיפה לעזאזל אני מכירה את זה.... אבל זה ענק XD

10th Man Down

New member
../images/Emo207.gif2.1

שיחה משעשעת עם ליאור
Skipp אומר/ת: מה ?! מתי הספקת לפרוש מהנהלה ? איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: לפני כמה ימים Skipp אומר/ת: איך לא ראיתי את זה ?!
אבל למה ? איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: סתם, מיציתי :p Skipp אומר/ת: מי זאת מחליפה אותך ? איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: *זה איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: סתם לא ממש הבנתי מי זה האמת
Skipp אומר/ת: עשית הודעת פרידה שכזאת ? איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: מממ כן היא נבלעה איפשהו
איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: כתבתי משו לא רשמי כזה כי אין לי כוח לפרידות כאלו איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: גם ככה אני נשאר לכתוב וזה איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: מה נשמע? Skipp אומר/ת: לא רע האמת, מה איתך ? איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: נחמד נחמד איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: :) Skipp אומר/ת: היי ! זה לא יפה ! Skipp אומר/ת: מניאק ! איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: :p איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח רציתי לראות מתי תשים לב איתי - A little match girl freezing in the snow אומר/ת: נראה לך שהייתי פורש ולא היית שם לב?! Skipp אומר/ת: אני אלך בדרכיה של אלונה ברוגז !
(תודו שזה חזק
)

למעלה