למה יש לך שם עידן?XDDDDDD
M ManRed New member 18/9/05 #42 כדי להפחיד את אחותי ואז היא לא נוגעת במחשב והוא שלי לכל היום.. וגם לעוד כמה דברים...
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 18/9/05 #27 יש לי את אחותי בדסקטופ ואני לא אעלה את זה לפה היא טסה למלא מלא מלא זמן לחו"ל
ד דניאלסתיו New member 18/9/05 #28 איזה חמודה.. ביום שאני אשים את אחותי בדסקטופ שלי זה יהיה שהיא תמות או משו.. (ציניות כן אנשים?)
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 18/9/05 #35 היא אחד האנשים שאני הכי מעריכה בעול םםםם ועכשיו .. היא כבר לא תגור בבית ואין כמו אחים גדולים.. אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיהם . הם האנשים הכי חשובים לי (וכמובן גם החבריםשלי)
היא אחד האנשים שאני הכי מעריכה בעול םםםם ועכשיו .. היא כבר לא תגור בבית ואין כמו אחים גדולים.. אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיהם . הם האנשים הכי חשובים לי (וכמובן גם החבריםשלי)
ס ס ט י י ק New member 18/9/05 #54 כנ"ל שמתי את אח שלי בדסקטופ שלי כי לא ראיתי אותו שנים אז אני נמנעת מלשים תמונה
P parapara16 New member 18/9/05 #34 מנסה שוב כנראה התמונה גדולה עצמה גדולה מידי אז אני אשלח את המקורית... איזה יפה נכון אופטימי?!?!?
B Beautiful Scar New member 18/9/05 #45 יוווווו מי זאתתתתתתתת?????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אגב מזה ילד/ה כאפות?
פ פרקשון New member 18/9/05 #56 ../images/Emo6.gif אני חמוד כי אני מכה את אחותי? מגניב תמריץ להכות אותה עוד יותר וחזק יותר [email protected]
../images/Emo6.gif אני חמוד כי אני מכה את אחותי? מגניב תמריץ להכות אותה עוד יותר וחזק יותר [email protected]
E Extraordinary Girl 8 New member 18/9/05 #51 חחחחחחחחחחחחחחחח היא דומה לךך! בשפם... טוב.. שרשור תמונות אחים? [אין לי אחיות]