שרשור ההיכרות הרשמי השני

gertrude

New member
../images/Emo41.gif שרשור ההיכרות הרשמי השני ../images/Emo41.gif

קר בחוץ
. בואו נחזיר את המבט פנימה
. פעם, בסוכות, נערך שרשור ההיכרות הרשמי הראשון של הפורום שלנו. מאז נשים רבות הצטרפו אלינו, ועל אף שהן תורמות ונתרמות, איננו יודעות בעצם מה דעתן על הדברים החשובים באמת – עוגיות שומשום והסופראנוס, גראפיטי ואלוהים, פונפונים וזאבות. לנוחיותכן, מצטרפות יקרות, מצורפות השאלות ההן שוב. בזמנכן החופשי נשמח להכיר אתכן: מי את
איפה את גרה? עם ההורים? עם חבר/ה? במה את עוסקת? סטודנטית? למדת? מגדלת חתולים? כלבים? חילונית? שמאלנית? בודהיסטית משינוי? מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? צימחונית? כבר קראת הארי פוטר? לא לובשת עור מטעמי מצפון? מה מעניין אותך? חברותית ובעלת הומור שחור? מה את קוראת? פעילה פוליטית? עושה גרפיטי על גשרים עיליים? הופכת לזאב בלילות ירח מלא? אוהבת את החורף? מעדיפה נרות ריחניים? רוצה להיות אשת קריירה? נוודית עם מקטרת? הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות? חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות? הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון? רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה? סרבנית גיוס? שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי? חושבת שאין כמו פאריס בעולם? מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס? אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? בנית סוכה? אנרכו-סוציאליסטית? לסבית גאה? ראית סרט משובח? מתנדבת איפשהו? בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן?
ועבור מי שכבר ענתה בסיבוב הקודם (וגם כל אחת אחרת): שאלות נוספות, מעמיקות ואינטימיות יותר, חודרות שריונים וממיסות ארגזים, בניחוח חורפי ועפיצות מדגדגת - מי את
אוהבת את הגשם? קראת את "שיר של אש ושל קרח"? הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי? קפצת בשלולית לאחרונה? קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי? מחבבת ציניות מיזנתרופית? כשניסע לחלל – תבואי? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? הספר האהוב עלייך? הסרט? השם לחתול הכי מוצלח שיש? שרה במקלחת? מה למדת? אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה? אוהבת לבשל? היית בלונדון? מאמינה באבסורד שבקיום? גרה בירושלים? מעדיפה לרקוד בלילה? פונפון: בכובע או בגרב? מנויה על מגזינים? אוהבת לטייל? רואה צורות בעננים? הלהקה החביבה עלייך? סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש? מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים? אוהבת לצפות בכוכבים בעודך מכרסמת פכסם? חרבות או שרביטים? לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"? מצביעה בפריימריס כלשהם? הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך? שני הספרים שהכי השפיעו עליך? מתאפרת? קוראת הורוסקופ? האמונה התפלה החביבה עליך? אימצת פילוסופיה? באיזו תקופה היית רוצה לחיות? אוהבת עוגיות שיבולת שועל ועושה ויפסאנה? אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך? מעדיפה דובים כחולים? רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים? תומכת בסרבניות מצפון? את ממלאת את הרישומים קטנים שאת רושמת כשאת מדברת בטלפון? מצביעה בבחירות? כותבת למגירה? מחפשת חתן או כלה? רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית? יש לך טקסים פרטיים? הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג? מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם? מתי היומולדת שלך? אימפולסיבית? מעדיפה אופניים? חובבת אמנות? מחבבת פאנק פוליטי? חברה בארגון כלשהו? חושבת שבסוף הטובים ינצחו?
ג.
גשם גשם משמיים כל היום
טיפות המים טיפטיף טף
טיפטיף טף מחאו כף אל כף טיף טף
טיפטיף טף

habubnik

New member
מכיוון שכבר עניתי לחלק הראשון

אז אני אענה פה לחלק השני (זו תהיה טרילוגיה?) אוהבת את הגשם? רק אם אני בפנים והוא בחוץ. קראת את "שיר של אש ושל קרח"? לא. הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי? חה! גדול! בהחלט כן! קפצת בשלולית לאחרונה? שלולית מים בבית נחשב? קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי? להרגיש טוב עם עצמי, היכולת לעוף וקצת מזומנים (לא להיות עשירה, רק מסודרת) מחבבת ציניות מיזנתרופית? אמממ...הא? כשניסע לחלל – תבואי? אני בקושי עולה על מתקנים בלונה פארק, אז אני בספק. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? קטנה. הספר האהוב עלייך? כל ספר של סטיבן קינג. הסרט? "המבוך" השם לחתול הכי מוצלח שיש? היפר, בייגלה וגוצ'ו שרה במקלחת? רק כשאני לבד. מה למדת? פרסום אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה? את הבריאות הרופפת שלי אוהבת לבשל? לא, וגם גרועה בזה היית בלונדון? לא. מאמינה באבסורד שבקיום? לפעמים. גרה בירושלים? לא מעדיפה לרקוד בלילה? בהחלט פונפון: בכובע או בגרב? בשניהם. מנויה על מגזינים? ממש לא אוהבת לטייל? לרוב רואה צורות בעננים? תמיד הלהקה החביבה עלייך? skunk anansie סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש? מינימיינור מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים? להיות בפנים אוהבת לצפות בכוכבים בעודך מכרסמת פכסם? בטח. שני פכסמים, מזתומרת! חרבות או שרביטים? גביעים לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"? לבית השחור? מצביעה בפריימריס כלשהם? לא. הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך? חיזרתי אחרי זוגי הנוכחי, התחלתי לעבוד מהבית שני הספרים שהכי השפיעו עליך? צריכה לחשוב על זה עוד מתאפרת? לא קוראת הורוסקופ? לפעמים האמונה התפלה החביבה עליך? אם אומרים משהו, ומישהו מתעטש, סימן שזה נכון אימצת פילוסופיה? מיליון באיזו תקופה היית רוצה לחיות? שום תקופה לא נשמעת לי אטרקטיבית אוהבת עוגיות שיבולת שועל ועושה ויפסאנה? ממש...רק אני...(לא) אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך? יש לי בדיוק את הניק שאני רוצה. חבובניק. מעדיפה דובים כחולים? לא. פנדה וקואלה רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים? את משלמת? תומכת בסרבניות מצפון? אם הן כנות. את ממלאת את הרישומים קטנים שאת רושמת כשאת מדברת בטלפון? בהחלט מצביעה בבחירות? פעם הצבעתי. פעם הבאה לא נראה לי שאצביע. כותבת למגירה? כותבת לפח הזבל. מחפשת חתן או כלה? מחפשת כלב. רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית? כל הזמן! יש לך טקסים פרטיים? יותר מדי. גובל בשיגעון. הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג? וניל זה הקטע שלי. מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם? מק'דונלדס. מתי היומולדת שלך? 14.10 אימפולסיבית? תלוי באיזה תחום מדובר. מעדיפה אופניים? לא. חובבת אמנות? תלוי בהגדרה של אומנות. מחבבת פאנק פוליטי? לא. חברה בארגון כלשהו? ארגון PADI לצלילה חושבת שבסוף הטובים ינצחו? עוד לא מצאתי את הטובים.

inbal76

New member
חחח... גנבת לי

את האמונה הטפלה החביבה, ואת מה להיות כשאהיה גדולה!

karnity

New member
../images/Emo24.gif..

אוהבת את הגשם? - מאד... אבל עוד יותר את השלג... קראת את "שיר של אש ושל קרח"? לא... שווה לקרוא? הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי?- מיס פיגי אהובתי...(וכמובן, את קרמיט..) קפצת בשלולית לאחרונה? - היום בבוקר.. קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי? - מיליון דולר, מיליון יורו, מיליון לירות שטרלינג.. מחבבת ציניות מיזנתרופית? - כן כשניסע לחלל – תבואי? - בוודאי!!! מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? - לא רוצה להיות גדולה... הספר האהוב עלייך? - יש המון... הסרט? - קשה לבחור אחד... השם לחתול הכי מוצלח שיש? - מיצי שרה במקלחת? - למה לדעתכם יורד גשם??? מה למדת? - מדע המדינה, פילוסופיה והיסטוריה, צילום, איפור מקצועי, מחול מזרחי, צרפתית... אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה? - את הברכיים אוהבת לבשל? - מאד! היית בלונדון? - טרם... מאמינה באבסורד שבקיום? - כן גרה בירושלים? - בחיפה מעדיפה לרקוד בלילה? - רוקדת בכל שעה ובכל מקום... פונפון: בכובע או בגרב? - בכובע מנויה על מגזינים? - עולם האשה, נגה, מנטה, דרך האוכל אוהבת לטייל? - לא ממש רואה צורות בעננים? - לפעמים הלהקה החביבה עלייך? - מטליקה סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש? - סופרמן חננה מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים? - תלוי אם מי אני נמצאת.... אוהבת לצפות בכוכבים בעודך מכרסמת פכסם? - לא חרבות או שרביטים? - חרבות לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"? - קונספירציה... מצביעה בפריימריס כלשהם? - חלילה! הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך? - ללמוד מחול מזרחי שני הספרים שהכי השפיעו עליך? - עדיין מתמודדת עם השפעת הספר "מיתוס היופי" מתאפרת? - לפעמים... משתדלת שלא קוראת הורוסקופ? - לא האמונה התפלה החביבה עליך? - לשתות כוס מים שסכין נעוצה בכוס על מנת להפסיק גיהוקים אימצת פילוסופיה? - כמה וכמה... באיזו תקופה היית רוצה לחיות? - שנות ה- 70 אוהבת עוגיות שיבולת שועל ועושה ויפסאנה? - לא ולא! אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך? - freeride מעדיפה דובים כחולים? - אוהבת דובים בכל הצבעים רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים? - לא בפירנאים... בברבדוס תומכת בסרבניות מצפון? - כן את ממלאת את הרישומים קטנים שאת רושמת כשאת מדברת בטלפון? - כותבת את שמי באובססיביות ומציירת לבבות עם שמו של אהובי מצביעה בבחירות? - לא אצביע יותר... כותבת למגירה? - הלוואי.. מחפשת חתן או כלה? - כבר מצאתי רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית? - כן יש לך טקסים פרטיים? - לא הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג? - מעדיפה לשתות שוקו חם ולהשקיף על המון-בלאן מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם? - קולגייט מתי היומולדת שלך? - 7 בינואר אימפולסיבית? - לעיתים רחוקות מעדיפה אופניים? - על פני מה?... מעדיפה גלשן רוח ו/או סנו-בורד חובבת אמנות? לא מבינה בזה כלום... הדיוטית גמורה מחבבת פאנק פוליטי? - לא מכירה את הטקסטים חברה בארגון כלשהו? - אדי נחשב ארגון? חושבת שבסוף הטובים ינצחו? - לא

Cat79

New member
גם אני עניתי לראשון והנה השני

אני לא אוהבת את הגשם. לא קראתי את "שיר של אש ושל קרח". הדמות החביבה עלי בחבובות היא לא הטבח השוודי, אני אוהבת את מיס פיגי. לא קפצתי לאחרונה בשלוליות. אני אבקש רק משאלה אחת מתחכמת - שכל המשאלות שלי יתגשמו. ואם זה לא מקובל ובאמת יש לי רק 3 משאלות אז אני אבקש אושר, עושר ובריאות. אני מחבבת ציניות אבל מה זה מיזנתרופית? כשניסע לחלל בטח שאני אצטרף. כשאהיה גדולה אני רוצה... להשאר קטנה. הספר האהוב עלי - נקמה של שרה אנג'ל. הסרט האהוב עלי - שיער. השם לחתול הכי מוצלח שיש - מיצי. שרה במקלחת - בטח. למדתי איפור מקצועי. אם הייתי יכולה לשנות משהו בעצמי הייתי משנה 90% לפחות: אני רוצה שיער חלק ולא מתולתל, אני רוצה להיות בלונדינית או שחורה, שונאת את השטני הלא מוגדר שלי, רוצה עיניים שרואות בלי משקפיים, לא רוצה להיות 178 ס"מ, רוצה חזה פרופורציונלי לגוף שלי ולא הדבר הבלתי מוגדר הזה שבולט לי באזור החזה כי ציצים זה לא. וכמובן להפטר מהמבנה הרחב הזה שלא יעזור לי גם אם אני אהיה רזה כמו מקל תמיד אני אראה גדולה. אני מאד אוהבת לבשל במיוחד סיני ויפני. לא הייתי בלונדון. לא חשבתי על האבסורד שבקיום. לא גרה בירושלים אני תקועה בחיפה. מעדיפה לרקוד בלילה משום מה. פונפון גם בכובע וגם בגרב. מנויה על "לאשה" אבל אל תגלו, פשוט אני חייבת לקרוא משהו בשירותים. אוהבת לטייל אבל תלוי לאן. רואה צורות בעננים ברור אבל הרוב של חתולים. הלהקה החביבה עלי - אתניקס כבר 14 שנים!!! סופרמן? סתם עוד דמות מהסרטים. בסערת רעמים אני משחקת אותה פחדנית ואז בעלי מחבק אותי חזק וצוחק. לא אוהבת לצפות בכוכבים. חרבות או שרביטים - שאלה באמת קשה. לא מאמינה בשרביטים אבל לא רוצה חרבות. לא רואה טלויזיה. לא מתעסקת בפוליטיקה בכלל. הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי? אני לא חושבת שיש דבר כזה. רק ספר אחד השפיע עלי - נקמה של שרה אנג'ל. מתאפרת? אצלי זה הסנדלר הולך יחף, לא אוהבת להתאפר אבל אני מאפרת מקצועית. לא קוראת הורוסקופים. אבל מאמינה בנכונות תיאור האופי של המזלות. האמונה התפלה החביבה עלי - אוי אני מאמינה בכל כך הרבה. אבל אני אוהבת את האמונה התפלה שאסור לקנות טבעת לפני הנישואים לבת זוג. לא אימצתי פילוסופיות - נראה לי. הייתי רוצה לחיות בשנות ה - 60. ובמצרים הקדומה. לא אוהבת עוגיות שיבולת שועל ומה זה ויפסאנה? אני תמיד אהיה cat79 בכל מקום. לא מעדיפה דובים בכלל - לא עושה לי את זה. כפר אוטרקי בפירנאים? יהיו קניונים שם? חחחחח. לא תומכת בסרבנות מכל סוג שהיא לא מאמינה בטוהר הסרבנות של אף אחד. אם השיחה בטלפון משעממת אז אני מציירת בזמן השיחה. לא מצביעה בבחירות לא מעניין אותי. אני מציירת למגירה. יש לי חתן תודה רבה. איזה כיף זה יהיה להיות רואה ואינה נראית הייתי עושה המון ולא רק בשבילי. יש לי הרבה טקסים פרטיים. לא אוהבת גלידה. מחרימה מוצרים ותאגידים המון מכל מיני סיבות. נולדתי ב - 17/04/79. אימפולסיבית אכן. לא אוהבת אופניים. חובבת אומנות במיוחד ציור גוף (איפור וקעקועים). פאנק פוליטי? לא חברה בשום ארגון. המלחמה בין הטוב לרע לעולם לא תגמר. עד כאן.

inbal76

New member
תשובות לחלק השני.

מי את? Inbal76
אוהבת את הגשם? לא! פיכסה.
קראת את "שיר של אש ושל קרח"? כן.
הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי? לא. קרמיט הצפרדע כמובן
קפצת בשלולית לאחרונה? שום דבר לא שנוא עלי יותר מלדרוך בשלוליות (חוץ ממכוניות שעוברות בשלוליות ומשפריצות עלי. גררררררר!!!!!)
קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי? משאלה ראשונה שכל הטרוליות יעופו מפה כבר
שתי המשאלות האחרות זה סוד.
מחבבת ציניות מיזנתרופית? כן.
כשניסע לחלל – תבואי? אני כבר מוכנה עם המגבת
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? להיות שוב קטנה.
הספר האהוב עלייך? ההוביט.
הסרט? הטוב, הרע והמכוער. וגם: כל סרטי מונטי פייטון, רוב סרטי וודי אלן, מועדון קרב, ממנטו, שיר אשיר בגשם, צלילי המוסיקה (פעם ידעו לעשות מחזמרים!), ועוד ועוד...
השם לחתול הכי מוצלח שיש? שניצל
. לצערי זה לא המצאה שלי.
שרה במקלחת? לא. למה מה חטאו השכנים?
מה למדת? למדתי מתמטיקה ומדעי המחשב. טרם למדתי: לסתום את הפה כשמעצבנים אותי.
אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה? בערך הכל.
אוהבת לבשל? כן, אבל לא בהכרח טובה בזה.
היית בלונדון? לא
מאמינה באבסורד שבקיום? זה בעצם הדבר היחיד שאני מאמינה בו בכל ליבי!
גרה בירושלים? לא.
מעדיפה לרקוד בלילה? לא.
פונפון: בכובע או בגרב? בגרב.
מנויה על מגזינים? לא.
אוהבת לטייל? כן.
רואה צורות בעננים? לא צורות שראויות לציון מיוחד.
הלהקה החביבה עלייך? שניים זה להקה? אם כן אז סיימון וגרפונקל, אם לא אז REM.
סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש? לא הבנתי את השאלה
מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים? לשתות שוקו חם ולקרוא ספר. מצטערת על הנדושות.
אוהבת לצפות בכוכבים בעודך מכרסמת פכסם? מה זה פכסם??
חרבות או שרביטים? פחחחח... לא זה ולא זה.
לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"? מנדי? מי זאת מנדי? אם זאת הבלונדינית הרפובלינקית שהצטרפה לצוות בתור העו"דית או משהו כזה - אז גם אני תהיתי לאן היא נעלמה! כנראה חטפו אותה חייזרים, שגם השכיחו מכל השאר שהם הכירו אותה אי פעם בעזרת מכשיר כמו בסרט "גברים בשחור".
מצביעה בפריימריס כלשהם? לא.
הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך?
לא יודעת!
שני הספרים שהכי השפיעו עליך? "הקלות הבלתי נסבלת של הקיום", ו"החמישיה הסודית".
מתאפרת? כמעט לעולם לא.
קוראת הורוסקופ? לעולם לא ברצינות. לעיתים בשביל הצחוקים.
האמונה התפלה החביבה עליך? 3 פעמים האפצ'י אומר שצדקת במה שאמרת.
אימצת פילוסופיה? לא, אבל פילוסופיות מסוימות אימצו אותי.
באיזו תקופה היית רוצה לחיות? בעתיד.
אוהבת עוגיות שיבולת שועל ועושה ויפסאנה? לא, ולא יודעת מה זה אפילו.
אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך? שאלה יפה! אבל אין לי תשובה.
מעדיפה דובים כחולים? על פני מה? אדומים?
רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים?
תומכת בסרבניות מצפון? אולי.
את ממלאת את הרישומים קטנים שאת רושמת כשאת מדברת בטלפון? כן.
מצביעה בבחירות? לא שזה עוזר, אבל כן.
כותבת למגירה? לא.
מחפשת חתן או כלה? חתן, אבל לא ממש מחפשת באופן פעיל...
רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית? כן!
יש לך טקסים פרטיים? בתור OCD-ית ותיקה... כן
הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג? קודם שירד כאן שלג, אח"כ נדבר.
מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם? משתדלת לא לקנות מוצרים בלי סמל הארנב.
מתי היומולדת שלך? 17.4.
אימפולסיבית? ממש לא.
מעדיפה אופניים? לא יודעת.
חובבת אמנות? בערבון מוגבל.
מחבבת פאנק פוליטי? לא
חברה בארגון כלשהו? לא
חושבת שבסוף הטובים ינצחו? בסוף כן, אבל הסוף רחוק מאוד...

inbal76

New member
מה זה, אני רואה שאף אחת לא רוצה

להיות גדולה? ואני חשבתי שאני מקורית

efroch99

New member
מי אני באמת?../images/Emo12.gif

אוהבת את הגשם? מאוד, אבל זה לא חורף זה.... קראת את "שיר של אש ושל קרח"? לא הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי? קרמיט לנצח כשניסע לחלל – תבואי? לא, אוהבת את כדוה"א מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? מאושרת, בעלת שלווה נפשית, עם יותר פנאי לתחביבים סרט אהוב? Mullholland Drive השם לחתול הכי מוצלח שיש? חתול הכי מוצלח או השם הכי מוצלח? מה למדת? הנדסת אלקטרוניקה אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה? פמיניסטיות סליחה - את התחת אוהבת לבשל? מאוד (מרק חם ולחם מלא טרי בחורף) היית בלונדון? כן מעדיפה לרקוד בלילה? מחפשת מקום שמלמד נשים זקנות כמוני לרקוד היפ הופ אוהבת לטייל? בעיקר בחו"ל הלהקה החביבה עלייך?כרגע MUSE סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש? דמות טראגית... מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים? להתכרבל בבית עם חתול מתאפרת? לא, not as long as I can get away with it קוראת הורוסקופ? אף פעם, למרות שאני מרגישה קשר למזל שלי (בתולה) זאת אומרת, מרגישה שזה אכן מזל שמאפיין סוג של אנשים שאני טובה בלזהות אותם -למרות שבו בזמן אני מאמינה שאסרולוגיה זה חרטה האמונה התפלה החביבה עליך? בערך כל דבר שקורה כשאני מאוד רוצה משהו זה סימן טוב או רע לגבי אותו דבר באיזו תקופה היית רוצה לחיות? נראה לי עכשיו זה לא רע יחסית מצביעה בבחירות? היום חופש בבחירות האחרונות היה הזדמנות מצויינת לסוע לטייל במכתש רמון מחפשת חתן או כלה? מחפשת מקום וזמן לעוד כמה חתולים (אחרי שלמדתי שצריך להקדיש לכל חתול 45 דקות ביום לפחות) מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם? כל מוצר שיש לו פרסומת מעצבנת במיוחד מתי היומולדת שלך? 17 לספטמבר אימפולסיבית? כן, פולטת שטויות ודברים חסרי טקט ומייסרת את עצמי עליהם חברה בארגון כלשהו? אני משלמת כבר שנים 10 ש"ח לגרינפיס כל חודש.... הם עוד קיימים? חושבת שבסוף הטובים ינצחו? לא.

XUXA141

New member
תשובות לשני השרשורים יחד.

כדי שלא יצא ארוך מדי, הוצאתי רק מה שרלוונטי לי - שושה141, מהמרכז, נשואה פלוס ילד אחד בן עוד מעט 14.אקדמאית פלוס עוד כמה תעודות. עובדת משרה מלאה, נמצאת בחדר כושר לפחות 10 שעות בשבוע, רוקדת סלסה במועדונים ובמסיבות חוף ( ואלופה בסמבה), בעלת חתולה חצי אנגורה חצי זבל בת שמונה, חילונית אבל שומרת על כשרות ( מה שמראה את כוחו של חינוך שמשפיע אפילו על הטעם באוכל), דעה פוליטית - ימנית, לא ממש מאמינה באלוהים, ומתרגזת כשאנשים מסוימים לוקחים על עצמם את תפקיד שליחו עלי אדמות ונציגו הבלעדי, צמחונית - לצערי לא, מאד אוהבת בשר ( דרום אמריקאית, מה לעשות). את הארי פוטר לא קראתי, לא אוהבת ספרות פנטזיה. מעדיפה רומנים ארוכים וספרות קלאסית.שונאת חורף - קר לי וגשם לי ומעונן לי. אני אוהבת שמש וחום. סלסה על החוף בשישי בצהרים באוגוסט, עם כל הזיעה והחום, זה התענוג הכי גדול שלי. מתה על חנויות של סבונים ונרות למרות שאין לי הרבה זמן להדליק אותם.לא הולכת מכות עם שוטרים אבל אוהבת סוכריות קופצות ( אבל לא בטעם קולה), כמעט אין כמו פאריס בעולם, חוץ מריו דה ז'נירו, רק לראות תמונות של העיר עושה לי דמעות. עוגיות שומשום לא אוהבת. מעדיפה שוקולד והרבה. בעיקר מריר. לא חובשת כובעים. הסרט האהוב עלי הוא "ריקוד מושחת" - ראיתי 27 פעם ויודעת את הטקסטים בע"פ - זה נחשב משובח?, אשת קריירה? אני מעדיפה להחשיב את עצמי פשוט כ"אדם שעושה מה שהוא אוהב ורוצה ולא עושה מה שהוא לא רוצה" - אז אני רוצה לעבוד, אני רוצה להיות עצמאית, אני רוצה להגשים שאיפות וחלומות ואני חושבת שאני ראויה לכל זה לא פחות מכל אחד אחר, בלונדיני או שחור, נמוך או גבוה, יהודי או נוצרי, גבר או אישה. הדמות האהובה עלי בחבובות - מיס פיגי האחת והיחידה. שלוש משאלות - אסתפק בלבקש מזל טוב. כל השאר יבוא יחד עם זה.הספר האהוב עלי "שלושה בסירה אחת " של ג'רום קי ג'רום. הוא מצחיק אותי בהסטריה, הומור בריטי במיטבו. השם לחתול? אני רציתי "שניצל" אבל הילד רצה "פיצה" וככה זה נשאר.אוהבת לבשל - לא. אוהבת להכין קינוחים אבל לא מכינה, חבל להרוס את חדר הכושר.מעדיפה לרקוד בכל שעות היממה, 24 שעות ביום וקצת יותר.. מתאפרת? כן. כותבת למגרה - בהחלט, רומנים ארוכים וסבוכים מהסגנון של ג'קי קולינס. אולי פעם נעשה עם זה משהו. מעדיפה גלידה בטעמים מיוחדים כמו טירמיסו או קפוצ'ינו, בכל מזג אוויר, מחרימה מוצרים? כאלה של חברות שיש להן פרסומות שוביניסטיות ( ואגב, אל תקנו טבעול, הפרסומת האחרונה שלהם מעליבה בטירוף),ה"סופרמן" המועדף עלי - דיוויד האסלהוף (טוב, אני יודעת שהוא לא שיחק את סופרמן אבל לא היתה שום שאלה על גבר חלומותי). מתי היומולדת שלי? זה כתוב בניק שלי - 141 - 14/1

QueenOfMagic

New member
אני שונאת דרדסים!!

אוף אני לא אוהבת לענות על שאלונים.. אז אני אענה על שניהם כי גם בפעם הקודמת לא עניתי מחוסר רצון וזמן. שאלון א' מי את? - אני עמית איפה את גרה? - אני גרה עם הוריי ויש לי חבר בקרוב 4 שנים במה את עוסקת? אני כרגע משלימה בגרויות מגדלת חתולים?- מגדלת בגאווה 60 חתולים מקסימים חילונית? לגמרי חילונית כופרת שמאלנית?- לא, ימנית אומנם לא קיצונית אבל ימנית מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה?- לא אלוהים היא סתם אישה צימחונית? - אוכלת בשר כופרת רוצחת נשמות של תרנגולות מגיל 0 כבר קראת הארי פוטר?- משתדלת לא לקרוא דברים "אופנתיים" לא לובשת עור מטעמי מצפון? - לא משנה לי העיקר שזה זול מה מעניין אותך?- צריך לשאול אותי מה לא מעניין אותי חברותית ובעלת הומור שחור?- בהחלט בעלת הומור שחור...חברותית..תלוי מתי מה את קוראת?- מה שהחבר שלי נותן לי לקרוא פעילה פוליטית?- חס ושלום עושה גרפיטי על גשרים עיליים?- מתה ככה להציע נישואים לחבר שלי אוהבת את החורף?- אני וחורף זה כמו תחת ותחתונים!! מעדיפה נרות ריחניים?- יש לי אוסף שלם!! רוצה להיות אשת קריירה? - ברור זוהי שאיפתי בעולם!! הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות?- לא, אבל עם שודדים ומטרידנים כן אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים?- אימא שלי טפסנית מקצועית על עצבים ראית סרט משובח?- ראיתי מלא אין מספיק זמן לכתוב מתנדבת איפשהו?- התנדבתי אצל וטרינר ובעוד מקומות בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן?- אני הולכת לקנות היום!! שאלון ב' (עם קיצוצים כמובן) אוהבת את הגשם?- גשם שלג ברד סופות..שמי השני קראת את "שיר של אש ושל קרח"?- לא הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי?- דווקא פוזי אני אוהבת קפצת בשלולית לאחרונה?- תלוי מה זה לאחרונה.. קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי?א.אוטו ב.כסף ג.ובריאות כשניסע לחלל – תבואי?- אני לא מחפשת כלום בשומקום!! מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?- יש הרבה דברים..-שוטרת קונדיטורית רזה שחקנית פורנו... הספר האהוב עלייך?- החתול שאהב לאכול סיפורים הסרט?- שוקולד השם לחתול הכי מוצלח שיש?- מרסדס סוסה, גור צלל יכין,מרציפן,בודה ויש לי עוד מלאאא שמות.. שרה במקלחת?- למה להתעלל באחרים אני אומרת.. מה למדת? - מתי?!? אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה?- הכל ולא כלום אוהבת לבשל?- באופן מפתיע כן היית בלונדון?- אפשר ללכת לג'נין זה נראה אותו דבר מעדיפה לרקוד בלילה?- לרקוד...זה בערך אותו אסון עם השירה פונפון: בכובע או בגרב?- בשניהם~!! מנויה על מגזינים?- כן- רייטינג, נשיונל ג'אוגרפיק אוהבת לטייל?- מאוד רואה צורות בעננים?- לא אבל צבעים מוזרים לאחר נטילת גלולה כחולה כן הלהקה החביבה עלייך?- SAVAGE GARDEN סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש?- מה אין בחירה לאישה? מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים?- להתקבל עם החבר אוהבת לצפות בכוכבים בעודך מכרסמת פכסם?- אני לא צופה בכוכבים חרבות או שרביטים?- שרביטים..הרבה יותר שווה לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"? חטפו אותה חייזרים מצביעה בפריימריס כלשהם?-תמיד הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך?- ניתוח אף שני הספרים שהכי השפיעו עליך?- מיטה בלהבות, הזוג המולטי אורגזמי מתאפרת?- כמעט תמיד קוראת הורוסקופ?- לא האמונה התפלה החביבה עליך?- חתול שחור זה רעעעע NOT אימצת פילוסופיה?- רוע זו החברת הביטוח הכי טובה..רק אנשים טובים מתים באיזו תקופה היית רוצה לחיות?- לפני 40 שנה אוהבת עוגיות שיבולת שועל ועושה ויפסאנה?הכיבה שלי לא מעכלת דברים טיבעים אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך?- כמו שקוראים לי מעדיפה דובים כחולים?- לא אבל קואלות ירוקות כן רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים?- כמובן..!! תומכת בסרבניות מצפון?- לא..הם סתם נחנחים את ממלאת את הרישומים קטנים שאת רושמת כשאת מדברת בטלפון? לא אבל פותרת תשבצים כן! מצביעה בבחירות? - תמיד כותבת למגירה?לא מחפשת חתן או כלה? לא מחפשת מצאתי רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית?- אוי חלומי הרטוב יש לך טקסים פרטיים?- בטח...קרמי לחות ושמפו וכו'. הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג?- דווקא אני אוהבת וניל מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם?- כן..אבל אין לי כח לרשום מתי היומולדת שלך? ב- 14 לאפריל אימפולסיבית? תלוי מתי מעדיפה אופניים? מתה על אופניים חובבת אמנות? לפעמים

ט ו ש ה

New member
לא עניתי בפעם הקודמת, אז זה ארוך...

1. מי את? אני טושה (זה הכינוי בפורום חתונות ואין לי כוח להחליף... 2. תל אביבית גאה. 3. לא עם ההורים, עם הבעל העתידי שלי. 4. בעבודתי אני מנהלת אדמיניסטרטיבית של תיאטרון. 5. לא סטודנטית עכשיו, ארוצה לחזור. יש לי תואר ראשון בתיאטרון ואומנות של ימיה"ב. 6. לא לכלבים (כואב לי הלב כשהם מתים, ואצלי איכשהוא בילדות הם תמיד מתו...) מאד רוצה חתולים ועדיין עובדת על הארוס בנושא... 7. חילונית עכישו. במקור מבית דתי מתון. 8. שמאלנית מפוקחת. 9. לא בודהיסטית וגם לא משינוי.... 10. לא מאמינה באלוהים, אנחנו לא חברים (חברות?) 11. לא צמחונית. מתה על בשר, אבל לא אוכלת כבד אווז ועגל חלב, כדי לא לאבד את העקרונות שלי לגמרי. 12. קראתי את כל הארי פוטר בנשימה עצורה. כיף. 13. עור? נעליים כן, מעילים וכאלה - לא. 14. הכל מעניין אותי, אבל הכי מעניינים אותי אנשים, ובמיוחד נשים. 15. חברותית ובעלת הומור שחור? על שניהם מסתבר שכן, ואני לא ידעתי... 16. מה את קוראת? הכל, אבל פנטזיה משובחת (קוני ויליס היא האחרונה) תהיה תמיד במקום הראשון. 17. פעילה פוליטית? הייתי ועבר לי. 18. עושה גרפיטי על גשרים עיליים? אותו כנ"ל 19. הופכת לזאב בלילות ירח מלא? לא, אבל היה יכול להיות מגניב... 20.אוהבת את החורף? מתה על החורף. 21.מעדיפה נרות ריחניים? אה.. לא ממש... 22. רוצה להיות אשת קריירה? קודם אני צריכה להחליט מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה... 23. נוודית עם מקטרת? לא. 24. הולכת מכות עם שוטרים בהפגנות? פעם אחת, והוא התחיל. 25. חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות? כן, כן, כן!!!! 26. הכי אוהבת לצייר לבבות קטנים בזמן שאת מדברת בטלפון? לא, מציירת עיגולים ואת השם שלי. 27. רוצה להקים חווה אורגנית ושתהיה גם קומונה? לא 28. סרבנית גיוס? לא, אבל מבינה בערך את הנקודה שלהם. 29. שואפת לסגור את האוברדראפט ושיהיה שלום עולמי? אין אוברדראפט אבל אני בעד שלום... 30.חושבת שאין כמו פאריס בעולם? יש. אמסטרדם. 31.מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס? לא ולא. 32.אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? אמא שלי מותק, רוב הזמן. אבל לעיתים עולה לי על העצבים ובגדול. 33. בנית סוכה? איפ פעם? בטח שכן. 34.אנרכו-סוציאליסטית? לא 35.לסבית גאה? לא 36.ראית סרט משובח? כן, "שמש נצחית בראש צלול" - אם לא ראיתם רוצו. 37.מתנדבת איפשהו? בעבר כן, עכשיו לא. בעיקר קוצר זמן. 38. בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? אה, לא אבל קניתי כובע עם פסים, זה נחשב?? 39.אוהבת את הגשם? כן 40.קראת את "שיר של אש ושל קרח"? עוד לא, למרות שאני רוצה מאד כבר תקופה ארוכה. 41.הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי? לא, עוגיפלצת. 42.קפצת בשלולית לאחרונה? לא בשלוש ארבע שנים האחרונות לצערי. 43.קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי? א. בריאות לאהובים שלי, עוד 10,000 שקל בחשבון הבנק ואת העור שהיה לי בגיל 16 ולא ידעתי להעריך. 44.מחבבת ציניות מיזנתרופית? מחבבת ציניות נקודה. 45.כשניסע לחלל – תבואי? בטח! 46.מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? שאלה הכי קשה בעולם ואין לי תשובה 47.הספר האהוב עלייך? אני חושבת שספרי נארניה 48.הסרט? לא יודעת, יש הרבה שאני אוהבת. 49.השם לחתול הכי מוצלח שיש? עוד אין.. זה יבוא עם החתול. 50.שרה במקלחת? עדיף שלא... 51.אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה? שטחי נורא, את השיער 52.אוהבת לבשל? כן, אבל לא יודעת כל כך 53.היית בלונדון? עוד לא לבושתי. 54.מאמינה באבסורד שבקיום? ?? 55.גרה בירושלים? גרתי - 25 שנה 56.מעדיפה לרקוד בלילה? תמיד 57.פונפון: בכובע או בגרב? גם וגם, לא? 58.מנויה על מגזינים? לא 59.אוהבת לטייל? כן 60.רואה צורות בעננים? כן 61.הלהקה החביבה עלייך? אין, אוהבת הכל 62.סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש? לא משהו בכלל. 63.מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים? שוקו עם מרשמלו, סרט טוב, ארוס, שמיכה. 64.אוהבת לצפות בכוכבים בעודך מכרסמת פכסם? לא לפכסם. 65.חרבות או שרביטים? חרבות 66.לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"? מי? 67.מצביעה בפריימריס כלשהם? לא, וטוב שכך. 68.הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך? ניתוח לייזר לתיקון הראיה, ולספר דברים חשובים למשפחה שלי. 69.שני הספרים שהכי השפיעו עליך?הסיפור שאינו נגמר, ו.. לא יודעת לא מה צליחה לחשוב על עוד אחד. 70.מתאפרת? ביום יום לא. 71.קוראת הורוסקופ? בטח! נורא מצחיק. 72.האמונה התפלה החביבה עליך? לא לשבתעל פינת השולחן אחרת אני לא אתחתן שבע שנים... (בעיקר לאור החתונה שלי עוד שלושה חודשים...) 73.אימצת פילוסופיה? כן - חייה ותן לחיות... 74.באיזו תקופה היית רוצה לחיות? ימיה"ב המוקדמים, שנת 89997. 75. אוהבת עוגיות שיבולת שועל ועושה ויפסאנה? כן ולא. 76.אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך? בשם שלי, אבל הוא מאד לא פנוי לצערי. 77.מעדיפה דובים כחולים? אפשר, למה לא? 78.רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים? אפשר במקום קצת יתר חם? 79.תומכת בסרבניות מצפון? מבינה, לא תומכת. 80.את ממלאת את הרישומים קטנים שאת רושמת כשאת מדברת בטלפון? כן 81.מצביעה בבחירות? כן 82.כותבת למגירה? נגמלתי 83.מחפשת חתן או כלה? כבר לא. 84.רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית? כן 85.יש לך טקסים פרטיים? כן 86.הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג? הכי מעדיפה שוקולד תמיד. 87.מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם? כן, המון. 88. 18 למאי 89.אימפולסיבית? קצת 90.מעדיפה אופניים? לא ממש 91.חובבת אמנות? כן 92.מחבבת פאנק פוליטי? מה זה? 93.חברה בארגון כלשהו? לא 94.חושבת שבסוף הטובים ינצחו? כן, בטוחה ומי שהגיעה עד כאן - אני קונה לה ארוחת ערב!

QueenOfMagic

New member
את גם חייבת לי ארוחה

אבל את יכולה להזמין פיצה לביתי את לא חייבת להשקיע יותר מדי...חחח

ט ו ש ה

New member
סחתיין עליכן!!!

בשביל מי שקראה את כל המגילה אני מוכנה אפילו להשקיע ולבשל ארוחת ערב... (באמת קראתן את הכל??? תהיו בריאו, לא חשבתי שאני מספיק מעניינת בשביל זה.......{אייקון של סמיילי מצחקק}

QueenOfMagic

New member
תיקון טעות!!

היומולדת שלי זה 14 למרץ.. התבלבלתי כי אני מתרגלת את הצרפתית שלי חחח אז כל החודשים אצלי מעורבבים היטב

תשובות לכמה שאלות מן החלק הראשון

(וגם קצת מהשני) אני רווקה בת 34, גרה לבד בתל-אביב. עובדת בעבודה אדמיניסטרטיבית לא מלהיבה במיוחד אבל בסדר גמור, אני לא אשת קריירה - התחומים בהם ניתן לעשות קריירה ברובם הגדול משעממים אותי עד מוות, מעדיפה לעבוד בשעות נורמליות ולעשות כל מה שאני אוהבת אחרי העבודה. למדתי מוסיקה קלאסית. שמאלנית. חילונית. פמיניסטית. לשעבר צמחונית, היום אוכלת גם דגים אבל לא אוכלת שום סוג של בשר. אוהבת חיות אבל לא מגדלת כרגע אף חיה. לא קוראת הארי פוטר, לא לובשת עור כי לא סובלת את סוג הבגדים הזה. מה מעניין אותי? ספרים, מוסיקה (בעיקר קלאסית), שפות, ליסוע לאירופה כמה שיותר, ללמוד ללמוד ללמוד המון היסטוריה ותרבות, אוהבת לבשל ויותר מכך לאפות. מה קוראת? בעיקר ספרות אנגלית, אבל גם עברית. ספרים אהובים: "כפרה" של מקיואן, "חרפה" של קוטזי ובזמן האחרון "בוקר טוב, חצות" המדהים באמת של ג'ין ריס. אוהבת את החורף בישראל, שונאת את החורף באירופה. לא ממש חברותית, יותר זאבה בודדה, אבל יש כמה חברים קרובים, כולם גברים. מסתדרת עם גברים טוב יותר מאשר עם נשים. אין כמו פאריס בעולם? כן, גם אין כמו צרפת בעולם. לפני שנה ורבע נסעתי (לא בפעם הראשונה, אחרי שבפעמים הקודמות לא במיוחד אהבתי) והתאהבתי. מאז הייתי עוד פעם אחת ומחכה ליסוע שוב, עוד 5 חודשים. לא מחפשת חתן כי לא מתכוונת להתחתן, מעולם לא הבנתי למה זה נחוץ, אבל הייתי שמחה לפגוש בן זוג. לא לחוצה בעניין בכלל, טוב לי עם עצמי. מחרימה מוצרים? כן, וגם אקולוגית עד כמה שניתן, השפעה של כמה שנות חיים באירופה. לא מתאפרת, אין לי זמן לזה ולא רוצה את הכימיקלים על הפנים. חובבת אמנות? כן, במנות קטנות ובעיקר כשאני באירופה. היומולדת שלי ב-11 בנובמבר. הייתי בלונדון, לא דחוף לי נורא לחזור, אבל בעתיד הרחוק - למה לא. ובאיזו תקופה הייתי רוצה לחיות? עכשיו זה די בסדר לי, אבל הייתי רוצה לנסות להיות אליזבט בנט לשעה קלה, בטבע האנגלי הירוק...

gertrude

New member
ואני

אוהבת את הגשם? הכי בעולם. רואה גשם ונהיית שמחה. וגם שלג. קראת את "שיר של אש ושל קרח"? אני עכשיו בחלק השלישי. ספר משובח לחובבי פנטסיה וסאגות רחבות-יריעה (אך לא מומלץ לבעלי קיבה רגישה). הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי? טו בידו טוואי דודובידו קפצת בשלולית לאחרונה? אתמול בערב, אני וכלבה אחת קפצנו בשלוליות בעוד הכלב השני ניסה ככל יכולתו לעשות כאילו שהוא לא מכיר אותנו בכלל. קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי? שכולם וגם אני יהיו שמחים ובלתי מזיקים; לא להיות חייבת לעבוד אף פעם; למות, כשיבוא הזמן, בתחושת סיפוק מחיי. מחבבת ציניות מיזנתרופית? רוב הזמן. כשניסע לחלל – תבואי? אני כלכך כלכך רוצה לנסוע לחלל כבר. אני עוד לא יודעת אם להישאר שם להקים חברה חדשה או לא (אם חם שם אז לא), אבל אני כל כך רוצה לנסוע... מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? שמחה, יצירתית ומסופקת (ואם אני חייבת לעבוד, אני רוצה להיות יועצת ארגונית). הספר האהוב עלייך? המלצתי כבר על כולם ב"לוחות". אתן מוזמנות להוסיף שם גם. הסרט? כל הסרטים של ג'ון ווטרס (בעיקר ססיל בי. דימנטד), יחי החיים של ללוש, כל הסרטים של ג'ים הנסון, פרנסואה טריפו, היצ'קוק, פרנק קפרא, סרטי אימה ומדע בדיוני שונים ומוצלחים שאני לא זוכרת כעת. השם לחתול הכי מוצלח שיש? סטוקארד צ'נינג. שרה במקלחת? לא. מה למדת? כעת אני לומדת ניהול וסוציולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה? הרחבת זכרון, הוספת שמחה, גוף. אוהבת לבשל? כשנחה עלי הרוח אני אוהבת מאד. היית בלונדון? כן. מעדיפה את פאריס. מאמינה באבסורד שבקיום? לחלוטין. זה הדבר היחיד שאני מאמינה בו. גרה בירושלים? כן. מעדיפה לרקוד בלילה? לא רוקדת אף פעם. פונפון: בכובע או בגרב? גם וגם, אבל לא באותו צבע. מנויה על מגזינים? נגה (מגזין פמיניסטי מומלץ). אוהבת גם להסתכל במגזיני עיצוב ובתים יפים של אנשים אחרים. אוהבת לטייל? רק בחו"ל. ישראל מעקרת בי החשק – בכל מקום יש כפר הרוס או קרב נטוש או קיפוח כלשהו. רואה צורות בעננים? מקדישה לזה זמן רב. הלהקה החביבה עלייך? Berurier Noir (פאנק-רוק אנרכיסטי צרפתי). סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש? סופרמן הוא הגבר היחיד שמעורר בי דיסוננס קוגניטיבי. אני לא מצליחה להחליט אם הוא צדקן כל-אמריקאי בלתי נסבל או שהוא ואני לוחמים למען אותן מטרות. מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים? לשתות שוקו עם ברנדי ליד אח. אוהבת לצפות בכוכבים בעודך מכרסמת פכסם? בהחלט. חרבות או שרביטים? חרבות ושרביטים (ברגע נדיר של כנות פרגמטית). לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"? אם מישהי יודעת שבבקשה תגיד לי. מצביעה בפריימריס כלשהם? לא. הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך? להלחם על פטור מצפוני מהצבא. שני הספרים שהכי השפיעו עליך? בגלל "אליפים" עברתי לבית-ספר חקלאי, בזכות "זאב הערבה" הצלחתי לנסח כמה דברים חשובים בגיל ההתבגרות, דרווין, קאנט וסארטר סייעו לי בעיצוב תבניות חשיבה וסימון דה-בובואר עזרה לי בזה וגם כמעט בכל השאר. מתאפרת? אף פעם. קוראת הורוסקופ? לא. האמונה התפלה החביבה עליך? הכל תמיד בא בשלשות. אימצת פילוסופיה? אקזיסטנציאליזם. באיזו תקופה היית רוצה לחיות? הייתי רוצה לקפץ בין העבר לעתיד ובכל מיני תקופות לחיות קצת (האמת היא שלהיות אצילה במאה ה-18 נראה לי מקסים, אך כדי להנות מזה צריך להתעלם מכל-כך הרבה עוולות כרוכות). אוהבת עוגיות שיבולת שועל ועושה ויפסאנה? לא ולא. אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך? ראיתי פעם בתפוז את הכינוי המבריק ביותר ביקום: "ראש כמעט בלי ניק" (מי שאינה חובבת הארי פוטר לא אמורה להבין – עוד סיבה לרוץ לקרוא). אם הייתי חושבת על זה בעצמי, הייתי מאמצת אותו. מעדיפה דובים כחולים? גם כחולים. רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים? אם רק אני אהיה שם זה לא יהיה כל כך כיף... תומכת בסרבניות מצפון? לחלוטין. את ממלאת את הרישומים קטנים שאת רושמת כשאת מדברת בטלפון? לא רושמת כלום כשאני בטלפון. מצביעה בבחירות? לא תמיד, תלוי בבחירות ובאפשרויות. אם תמר גוז'נסקי תרוץ לראשות הממשלה אצביע לה בשמחה. כותבת למגירה? לא. מחפשת חתן או כלה? לא. רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית? כן. זה יכול להיות כה מלהיב. יש לך טקסים פרטיים? נדמה לי שלא, אני צריכה להרהר בזה. הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג? בהחלט. רצוי על פאנקייק. מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם? המון – את מי שפוגע בבעלי חיים, בנשים, בערבים, בעדות, מפעיל סדנאות-יזע, משלם שכר רעב, מתעלל בעובדיו, מוצרים מהשטחים הכבושים וכדומה. עם זאת, אני לא מחרימה מספיק, יש עוד רבים שראוי להחרים ואני לא עושה את זה. מאמינה בכל לבי בעוצמה של לחץ כלכלי וציבורי. מתי היומולדת שלך? בשישי למרץ אהיה בת 28. אימפולסיבית? לא. מעדיפה אופניים? תיאורטית. חובבת אמנות? לצערי לא. מחבבת פאנק פוליטי? מאד מאד. חברה בארגון כלשהו? ארגונים שונים למען זכויות אדם וזכויות בעלי חיים. חושבת שבסוף הטובים ינצחו? הם חייבים, לא?

למעלה