שרשור ההיכרות הרשמי השני

Anathema Device

New member
שלום לכן, שלום לכן, שלום לכן שלום

אני אנת'מה דיווייס, ואני מהזן שלכן (לא רוצה ולא רוצה). אני טבעונית מטעמי מוסר על כל המשתמע מזה. פעילה באנונימוס ובאגודה נגד ניסויים (בחיפה זה אותו מרכז עם אותה מנהלת, אז זה כמעט אותו הדבר). בניגוד לטבעונות, הסביבה לא מתרגשת במיוחד מהרצונות ואי הרצונות שלי. המנהל שלי חושב שאני לא צריכה להיות מיוחדת בכל דבר (אבל לא מתרגש מזה), עמיתה בעבודה שאלה אותי למה, ואחרי שנתתי לה סיבות מהמוח, חתמתי את הנושא בזה שהיא רוצה ילדים, אני לא. אין מה להתווכח על רצונות. היא קיבלה את זה. אמא שלי רמזה פעם שהגנים שלי מאוד מיוחדים וחבל לא להעביר אותם הלאה (כן, בטח). החבר שלי באותו ראש בנושא. לא נראה לי שההורים שלו יודעים, אבל הם הבעיה שלו. אנחנו גם לא מתכוונים להתחתן (פיכסה חתונה :-{), אז יש להם כבר עכשיו נושא לשכנועים (איתו. אני לא צד בענין). באתי לכאן כי טל אמרה פעם שיש פה דיונים מענינים. חובבת מד"ב ופנטזיה. אפשר מהשם והחתימה להבין איזה סופר אני אוהבת במיוחד. אבל לא רק. חתולים שאני אוהבת במיוחד - הוד מעלתה, שגדלה איתי מכיתה א', ומתה בשנתה לפני מספר שנים
. מתילדה ומתילדה, אצל אמא שלי. עכברונת - אופי מיוחד יש לזאתי. כובשת לבבות קטנה. אצל אמא שלי. חזי - הגיע לחצר שלנו. מתיקות שלא מהעולם הזה. נעלם אחרי שבוע
. חיפשנו, תלינו מודעות, ואין עונה. נוודת? כן ולא. לא יודעת. עישון? סבל מוחלט (במיוחד שתמיד יהיה מי שיתן לי עישון פאסיבי במתנה. תודה באמת
). פונפונים כבר מזמן לא ראיתי, אבל עוד זוכרת איך עושים. נרות ריחניים זה פשוט לא. מקשקשת פרצופים בזמני טלפון או מקבילים, שתמיד יוצאים אותו הדבר. אין לי מושג אם הטובים ינצחו. או שכן, או שלא. מה שבטוח אולי. ותודה שהגעתם עד הלום.

עינת12

New member
אז ככה:

ענת בת 41 גרה בירושלים בדירה שכורה לבד עוסקת בריקוד למדתי לימודים אקדמאיים בעבר. אחרי חמישה חודשים ליקויי הלמידה שלי (שאז לא ידעתי שקיימים) גברו עלי והפסקתי. לצערי לא מגדלת בעלי חיים מסיבות פרקטיות למרות שהייתי רוצה. חילונית שמאלנית. בעלת השקפת עולם סוציאל דמוקרטית, ובטח נגד כל צורה של כיבוש/ דיכוי/הפליה. בודהיסטית. אולי? לא יודעת מספיק על בודהיזם אבל באמת הייתי רוצה ללמוד יותר. שינוי: מתעבת את המפלגה הזו וכל מה שהיא מייצגת. מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? הרי כבר כתבתי שאני חילונית, לא? לא צימחונית. התחלתי לקרוא את הארי פוטר והפסקתי. אולי אחזור... לא לובשת בגדי עור כי פשוט לא אוהבת. מה מעניין אותי? המון דברים. חברותית: כן. הומור שחור: הייתי מעדיפה שלא יהיה לי. אבל מדי פעם הוא צץ. קוראת: בעיקר ספרי מתח (מינט וולטרס היא כרגע הפייבוריטית שלי. לפני כן - רג'ינלד היל). אבל הסופר האהוב עלי ביותר הוא גבריאל גרסיה מרקס. מאה שנים של בדידות וסתיו של פטריארך שינו את חיי. פעילה פוליטית: כן, אבל לא מספיק. גרפיטי על גשרים עיליים: לא. הופכת לזאב בלילות ירח מלא: איזו שאלה? כל חודש, על השעון. אוהבת גם את הקיץ וגם את החורף. נרות ריחניים: לא, לא ממש. לא רוצה בשום פנים ואופן להיות אשת קריירה. נוודית? ייתכן שאאלץ להיות גם בלי לרצות - מסיבות כלכליות. (אבל בלי מקטרת). אבל האמת? לפעמים אני רוצה פשוט לנדוד במקומות שונים. מכות עם שוטרים בהפגנות: לא יצא לי. מדע בדיוני: לא קראתי מספיק ע"מ לדעת. סרטי מדע בדיוני - בד"כ לא. סוכריות קופצות: לא אוהבת. מציירת לפעמים כשמדברת בטלפון, אבל לא לבבות קטנים. חווה אורגנית: הייתי רוצה. לא סביר להניח שיקרה. מעדיפה מגורים בעיר. לא הייתי רוצה שתהיה קומונה. סרבנית גיוס: לצערי לא. לא הייתי מספיק מודעת בגיל 18. בהחלט שואפת לחיות ללא אובר-דראפט. שיהיה שלום עולמי? בטח שרוצה. ברגע שהאמריקאים יתחילו להתפרק מנשקם הגרעיני, אולי שאר העולם ילך אחריהם? נ.ב.: יש לי יחסים מאד מוזרים עם ארה"ב. מצד אחד יש לי אזרחות שלה שקיבלתי בירושה. מצד שני אני מתעבת את מדיניות החוץ והפנים שלה, ובכלל -מרגישה זרה לחלוטין בארה"ב. לא מכירה את פריס מספיק טוב. לא מכורה לעוגיות עם שוםשום. הייתי מכורה לסופראנוס במשך תקופה קצרה מאד. אמא שלי בדיוק עולה לי על העצבים למרות שהיא נמצאת כבר שש שנים מתחת לאדמה. לא בניתי סוכה. אנרכו-סוציאליסטית: לא. סוציאל-דמוקרטית, כפי שכבר כתבתי. וחבר'ה שלא תהיה לכן אשליה: אנרכיה תוביל ישר לפשיזם. סטרייטית. ראיתי הרבה סרטים משובחים. לא, לא בדיוק קניתי כובע מדהים עם פונפון קטן. בדיוק קניתי אוכל ומוצרי ניקוי.

עינת12

New member
ושאלה לגרטרוד:

האם הסרט של ללוש שציינת הוא במקור TOUTE UNE VIE? אם כן, אענה לך למה אני שואלת.

עינת12

New member
שאלה מבוטלת.

ביררתי ב-IMDB ומסתבר שיש לו סרט עם השם שאת נתת בדיוק.

shirlip77

New member
נעים להכיר

• מי את? שיר • איפה את גרה? רק ת"א, עם שותף, כל יציאה מהעיר מצריכה דרכון מבחינתי • במה את עוסקת? גרפיקה • סטודנטית? הייתי, נגמר, מדעי ההתנהגות. • מגדלת חתולים? כלבים? מתה לחתול קטן (גור) פחות אוהבת אותם כשהם גדלים, מה שמהווה בעייה • מאמינה שאלוהים הוא לסבית שחורה? מאמינה יותר בפיות ושדים • צימחונית? לא, למה? • כבר קראת הארי פוטר? הכל, ואחראית לקחת את האחים לכל הסרטים • מה מעניין אותך? אנשים מעניינים אותי, אוהבת לשמוע ולדבר. • חברותית ובעלת הומור שחור? כמובן. • מה את קוראת? ספרות עברית עכשווית, מתח מתורגם, רומנים באנגלית בלבד, סטיפן קינג • אוהבת את החורף? הכי הכי, כולם יותר נחמדים בחורף • רוצה להיות אשת קריירה? נוודית עם מקטרת? רוצה להיות. נקודה. • חובבת מדע-בדיוני וסוכריות קופצות? התחלתי לקרוא מדע בדיוני לאחרונה, השלמת פערים. • חושבת שאין כמו פאריס בעולם? חושבת שאין כמו תל אביב בעולם. • מכורה לעוגיות עם שומשום ולסופראנוס? עוגיות של סבתא, ו"הבית הלבן" • אמא שלך בדיוק עולה לך על העצבים? לא כרגע • בנית סוכה? בעבר הייתי אחראית על קישוט הסוכה הביתית, היום התפקיד עבר לאחותי הקטנה, הבנים אחראים על הבניה. • לסבית גאה? לא • ראית סרט משובח? כל סרט עם ליאם ניסן ורובין ויליאמס מקבל אצלי דירוג גבוה. • מתנדבת איפשהו? רכזת קו ת"א לנוער במצוקה, הכי כיף להתנדב • בדיוק קנית כובע מדהים עם פונפון קטן? שנוררתי מאחותי כובע סרוג שחור – סגול. • אוהבת את הגשם? הכי. • קראת את "שיר של אש ושל קרח"? לא, צריך להביאו לכאן, נשמע מרתק • הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי? קרמיט, בעיקר אחרי הקריקטורה שהסתובבה לאחרונה ברשת. • קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי? אהבה בריאות ועושר • מחבבת ציניות מיזנתרופית? כן!!! • כשניסע לחלל – תבואי? לא נראה לי • מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? מפחיד לדמיין בכלל, יש לי עוד זמן • הספר האהוב עלייך? הסרט? "שבט דב המערות" ו"העמדה" של קינג סרט : "לחלום אותך" • השם לחתול הכי מוצלח שיש? שנזי (כמו הצבוע ממלך האריות) • שרה במקלחת? לשמחת השכנים - לא • מה למדת? מדעי ההתנהגות, גרפיקה • אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה? מגדילה חזה... • אוהבת לבשל? מאוד מרגיע, חוץ מעוגות. • היית בלונדון? עוד לא • גרה בירושלים? גרתי שנתיים, הספיק גם לגלגולים הבאים. • אוהבת לטייל? לא, מבחינתי ראיתי הר אחד ראיתי את כולם, וצפון הארץ דורש דרכון מעודכן. • הלהקה החביבה עלייך? בנזין • חרבות או שרביטים? שרביטים • לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"? לא יודעת, מי יודע? • הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך? יצאתי בשאלה. • שני הספרים שהכי השפיעו עליך? שבט דב המערות, ושירת הסירנה • מתאפרת? תמיד • באיזו תקופה היית רוצה לחיות? היום • אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך? SHIRLIP בלבד • מעדיפה דובים כחולים? אפורים • רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים? לא • מחפשת חתן או כלה? לא חתן, בן זוג • רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית? יותר מדי פעמים. • יש לך טקסים פרטיים? כן, המילה פרטיים מרמזת על זה שאני לא אגלה מהם. • הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג? דאבל שוקולד • מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם? את יופלה בגלל הפרסומות שלהם. • מתי היומולדת שלך? פברואר 28 • אימפולסיבית? לצערי. • מעדיפה אופניים? רגליים • חובבת אמנות? לא. • מחבבת פאנק פוליטי? לא. • חברה בארגון כלשהו? כן עמותה לנוער יוצא בשאלה. • חושבת שבסוף הטובים ינצחו? תמיד.

prizman

New member
ולגברים ביננו

מי את? סתם איש אוהבת את הגשם? הכי הכי. לנשים בחיי קר גם בשמש. קראת את "שיר של אש ושל קרח"? לא שמעתי על זה. הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי? ודאי. קפצת בשלולית לאחרונה? לא, רק מעל. קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי? עוד שלוש?. מחבבת ציניות מיזנתרופית? רק. כשניסע לחלל – תבואי? למה מה יש שם? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? עוד יותר. הספר האהוב עלייך? התנ"ך עם הברית החדשה, עליזה בארץ הפלאות, מילכוד 22. הסרט? צוללת צהובה. השם לחתול הכי מוצלח שיש? קישטה. שרה במקלחת? לא. מה למדת? המון. אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה? כלום. אוהבת לבשל? חולה על בישול. היית בלונדון? טרם. מאמינה באבסורד שבקיום? אבסורד זו לא מילה. ניכפה עלינו ומלא שנים להיתמודד. גרה בירושלים? נולדתי שם, שבתי לשם, וכבר 15 שנים לא, לשימחתי. מעדיפה לרקוד בלילה? לא, ולא ביום. פונפון: בכובע או בגרב? לא חובש כובע ו9 חודשים בשנה גם בלי גרביים. מנויה על מגזינים? כן. דרך האוכל, PC פלוס ומדע פופולרי. אוהבת לטייל? לסופר כשצריך. רואה צורות בעננים? צרות. הלהקה החביבה עלייך? ביטלס? סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש?מה מה מה? מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים? את אותם דברים אבל לאט. אוהבת לצפות בכוכבים בעודך מכרסמת פכסם? מעדיף סטייק. חרבות או שרביטים? להבות ושביטים. לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"? לליכוד. מצביעה בפריימריס כלשהם? ממש לא. הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך? הפסקתי לעבוד. שני הספרים שהכי השפיעו עליך? אוהב אבל לא מושפע. מתאפרת? כל בוקר ב5 קוראת הורוסקופ? מיד אחרי האיפור. האמונה התפלה החביבה עליך? להתאפר ולקרוא הורוסקפ. אימצת פילוסופיה? בונה אחת להמונים. באיזו תקופה היית רוצה לחיות? מחר. אוהבת עוגיות שיבולת שועל ועושה ויפסאנה? איכסה. אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך? יחיא. מעדיפה דובים כחולים? כן, אבל מנוקדים בורוד. רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים? לא, אולי בחופי תל אביב. תומכת בסרבניות מצפון? ודאי, השאלה היא מה זה מצפון. מצביעה בבחירות? ממש לא. כותבת למגירה? כן, והיא כותבת לי בחזרה. מחפשת חתן או כלה? לא. רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית? לא. יש לך טקסים פרטיים? לא. הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג? לא יורד שלג בת"א. מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם? משתדל להחרים תוצרת שטחים. מתי היומולדת שלך? 14.8 אימפולסיבית? לעיתים. מעדיפה אופניים? דווקא הליכה. חובבת אמנות? כן, מכל סוג כמעט. ציור, עיצוב, מוסיקה, מחול. מחבבת פאנק פוליטי? ג'אנק ריאלי. חברה בארגון כלשהו? גרין פיס. חושבת שבסוף הטובים ינצחו? אנחנו כאן ואנחנו ננצח.

S i r i u s

New member
../images/Emo9.gif החלק השני

את אוהבת את הגשם? מאוד קראת את "שיר של אש ושל קרח"? לא... הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי? לא רואה את זה קפצת בשלולית לאחרונה?כן קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי? שלא תיהיה יותר התעללות בבעלי חיים, שכל מי שאני מכירה יהיה בריא ו...צדק. מחבבת ציניות מיזנתרופית? איזו ציניות? כשניסע לחלל – תבואי? ברור מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?סופרת הספר האהוב עלייך? יש הרבה הסרט? כנ"ל השם לחתול הכי מוצלח שיש?ליאה שרה במקלחת?לא מה למדת?לומדת בקורס עוזרי וטרינר אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה?הייתי מוסיפה סבלנות אוהבת לבשל? דיי היית בלונדון?כן! מאמינה באבסורד שבקיום? לא גרה בירושלים? לא מעדיפה לרקוד בלילה? בכל שעות היום או הלילה פונפון: בכובע או בגרב? כובע מנויה על מגזינים? לא אוהבת לטייל? כן רואה צורות בעננים?תמיד הלהקה החביבה עלייך? בון ג'ובי סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש? סתם אחד מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים? לכתוב/לקרוא אוהבת לצפות בכוכבים בעודך מכרסמת פכסם?כן חרבות או שרביטים?שרביטים לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"?מי? מצביעה בפריימריס כלשהם?לא הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך?לא יודעת שני הספרים שהכי השפיעו עליך?יש הרבה מתאפרת?לפעמים קוראת הורוסקופ? לא האמונה התפלה החביבה עליך?אין כאלה אימצת פילוסופיה?לא באיזו תקופה היית רוצה לחיות?שנות השמונים אוהבת עוגיות שיבולת שועל ועושה ויפסאנה?לא אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך?sirius מעדיפה דובים כחולים? לא רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים?סבבה תומכת בסרבניות מצפון? כן את ממלאת את הרישומים קטנים שאת רושמת כשאת מדברת בטלפון?לא מצביעה בבחירות?לא כותבת למגירה?כותבת לכל מי שמוכן לראות מחפשת חתן או כלה?יש לי אחד רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית?כן יש לך טקסים פרטיים? לא הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג?לא מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם?כן. אלה שעושים ניסויים בבעלי חיים מתי היומולדת שלך?ב 12 לאוגוסט אימפולסיבית? כן מעדיפה אופניים?סוסים חובבת אמנות?דיי מחבבת פאנק פוליטי?לא חברה בארגון כלשהו?לא חושבת שבסוף הטובים ינצחו?כן!

חלק שני

אוהבת את הגשם? לא קראת את "שיר של אש ושל קרח"? לא הדמות החביבה עליך בחבובות היא הטבח השוודי? קרמיט קפצת בשלולית לאחרונה? הצלחתי לחמוק מהגשמים השבוע, תודה.
קיבלת שלוש משאלות, מה תבקשי? למות לפני שהזיקנה תוציא לי את הטעם לחיות כשניסע לחלל – תבואי? כבר 20 שנה מחכה לרגע מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? אבא הספר האהוב עלייך? רק אחד (1/2 מהספריה הפרטית שלי עונה להגדרה) הסרט? ברייאן כוכב עליון (Life of Brian) השם לחתול הכי מוצלח שיש? Magicat שרה במקלחת? באוטו עם הרדיו מה למדת? הנדסת חשמל אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך מה זה היה? להקטין את הציצים אוהבת לבשל? מאד היית בלונדון? לא
מאמינה באבסורד שבקיום? ספקנית גרה בירושלים? לא מעדיפה לרקוד בלילה? רק אם זה בעירום על הגג פונפון: בכובע או בגרב? בגרב
מנויה על מגזינים? דה-מרקר, אבל לא מספיקה לקרוא
אוהבת לטייל? כן
רואה צורות בעננים? לא, דהה
הלהקה החביבה עלייך? ג'נסיס סופרמן: הגבר האידיאלי או מיני-בוש? מעדיפה את הקאובוי האיטלקי
מה את אוהבת לעשות כשיש בחוץ סערת רעמים? לחפש מקום שבו אין ... אוהבת לצפות בכוכבים בעודך מכרסמת פכסם? לא
חרבות או שרביטים? שרביטים, או ליתר דיוק, מוטות לאן נעלמה מנדי מ"הבית הלבן"? הפסקתי לעקוב מצביעה בפריימריס כלשהם? לא הדבר הכי טוב שעשית בשביל עצמך? קניתי אופנוע שני הספרים שהכי השפיעו עליך?
מתאפרת? לא קוראת הורוסקופ? כן האמונה התפלה החביבה עליך? כשמגהקים זה סימן שמישהו מדבר עליך (רעות) אימצת פילוסופיה? כן, אבל זנחתי אותה באיזו תקופה היית רוצה לחיות? הרנסאנס, ולהיות "אשת אשכולות" אוהבת עוגיות שיבולת שועל ועושה ויפסאנה? לא ולא אם כל הניקים בעולם היו פנויים, איך היו קוראים לך? לא יודעת מעדיפה דובים כחולים? לא רוצה לבוא איתי להקים כפר אוטרקי בפירנאים? לא ממש תומכת בסרבניות מצפון? תומכת בסרבנים בכלל את ממלאת את הרישומים קטנים שאת רושמת כשאת מדברת בטלפון? כן מצביעה בבחירות? תמיד כותבת למגירה? לאינטרנט: http://www.riders.co.il מחפשת חתן או כלה? לצערי לא הצלחתי להתחמק מנישואין (אבל מהרבנות כן) רוצה לפעמים להיות רואה-ואינה-נראית? לא יש לך טקסים פרטיים? אוכלת כל ענב ב-3 ביסים הכי מעדיפה גלידה בטעם שוקולד כשיורד שלג? כן, בלי קשר לשלג... מחרימה מוצרים או תאגידים כלשהם? לא מתי היומולדת שלך? יוני (מזל סרטן) אימפולסיבית? לחלוטין מעדיפה אופניים? חולמת לעבוד במרחק נסיעה באופניים מהבית חובבת אמנות? ציור וצילום מחבבת פאנק פוליטי?
חברה בארגון כלשהו? כמה וכמה חושבת שבסוף הטובים ינצחו? לא, מה פתאום - אנחנו לא חיים בסרט...

למעלה