שרשור היכרות - חודש מאי

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif שרשור היכרות - חודש מאי ../images/Emo41.gif

דבר ראשון, הכותבים הפעילים ביותר בפורום
(בתמונה) וכן, אתם צריכים לכתוב יותר.
הפורום לא יהפוך להיות פעיל יותר מעצמו, לא משנה כמה הודעות אני אכתוב.
אז קדימה, אל תתעצלו ותשתתפו יותר, כי אני מצפה לראות מספרים הרבה יותר גבוהים בקרוב.
דבר שני, פתחתי עוד אלבומים בשביל שאר חברי הלהקה יחד עם כמה תמונות ספורות שמצאתי. אתם מוזמנים (נדרשים) להעלות כמה תמונות שבא לכם (כלומר, כמה שיותר) או סתם ללכת להסתכל. וכמובן, התפקדות חודש מאי, אז יאללה לענות.
שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: תמונה: לילה מצויין. =)

Euterpe

New member
לילה טוב :)

שם: טליה גיל: 18 וקצת מקום מגורים: ירושלים עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): תלמידת שמינית שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: gatekeeper מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: אפיקה, אוונסנס ועוד.

אוף שוב מקום 6 ><

שם: נאור גיל: 16.5 מקום מגורים: חולון עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): תלמיד כיתה י'
שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: הממ.. זה מוזר אבל אני חושב ש- blue eyes מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: בעיקר arch enemy אבל יש עוד הרבה הרבה=] תמונה:

אזירפאל

New member
אני :)

שם: אלעד גיל: 18 מקום מגורים: מרכז עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): י"ב שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: Hand of Sorrow (מה לעשות, הוא חדש וזה
) מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: אוונסנס, אפיקה, רדיוהד, אופת', בלקפילד, הימ, נייטוויש ועוד. תמונה: אין

../images/Emo180.gifמקום 14><

לא היה לי אינטרנט שבועיים!! שם: אנה גיל: 14 מקום מגורים: ת"א עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): בצפר שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: OSH RUTH מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: אמ. אוונסנס, הינדר, HTSAL תמונה:אמ. לא.

Ice Queen 7

New member
רק מקום רביעי? :{

שם: אלה גיל: עודחודשיים17
מקום מגורים: באר שבע עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): י"א שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: בקושי שמעתי אותם בזמן האחרון, אז לא יודעת מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: Three Days Grace, קמלוט, סיסטם אוף א דאון, מארון 5, מיוז, ובדקות האחרונות גם The Cure תמונה: פורים

אניי

שם: נפאל גיל:12.5 מקום מגורים:מעלות עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'):בית ספר שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין:אנג'לס מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין:אני אוהבת אוונסנס פינק ופרגי תמונה:==>>

chyio

New member
~

שם: ליהי גיל: 16 מקום מגורים:הרצליה עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): בי"ס כיתה י' שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: רסטלס מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: התחלתי לשמוע קלאסית ואני ממש אוהבת את זה XD תמונה: ->

רועי123456

New member
יפה לי,כמה ימים פה ומקום 26

שם:רועי גיל:16 מקום מגורים:אזור חיפה עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'):ביצפר שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין:כול האלבום החדש מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין:אונסנס,ניקלבאק,אבריל(למרות שאלבום החדש לא משהו,הקודמים טובים)ועוד הרבה תמונה

יאאאי מקום שלישי ^___^

שם: טל גיל: 13.5 מקום מגורים: נצרת עילית
עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): בי"ס ;[ שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: TTBTR מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: נייטוויש חולקים מקום ראשון אצלי יחד עם וויט'ין*__*, ואח"כ אפיקהP: תמונה: עדיף שלא^^

למעלה