שרשור היכרות - חודש מאי

ATWA

New member
אני-.-

שם: חלי גיל: נראה לי ש15 וחצי מקום מגורים: הרצליה עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): בי"ס שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: FORSAKEN מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: אפיקה, מיוז, נייטוויש, אוונסנס ובזמן האחרון אני שומעת המון סונטה ארקטיקה

Liquid Dreams

New member
חצוף שכמותך../images/Emo11.gif

שתי הודעות יותר ממני
שם: לינטו גיל: נמנמ עוד מעט 13, אני משערת מקום מגורים: כפר ורדים עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): בי"ס שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: אממ TTBTR? לאדעת מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: מלא דברים נו++ אוונסנס, נייטוויש, כל מיני:X תמונה: נה

Liquid Dreams

New member
הוא באמת לא חשוב:]

עכשיו הגיע הזמן לראות אם לאחרים הוא גם לא חשובP:

הא 75! *עונהההההה*

שם: אסיה. גיל: 17 וחצי. מקום מגורים: בצפון P: עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): תיכון שנה אחרונהההההההההההה יווו מאדא פאקאאאאא שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: The Truth Beneath The Rose מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: Epica Nightwish After Forever Cradle of Filth Children Of Bodom Opeth Arch Enemy Dimmu Borgir Norther Evanescence Delain 30 Seconds To Mars (כוס אימא של ה30!) HIM Trivium Decadence Sonata Arctica Tristania Stream Of Passion Hammerfall Edguy Avantasia Naglfar Lunatica Kamelot Luca Turilli's Dreamquest Linkin Park Lacuna Coil Avenged Sevenfold As I Lay Dying Moonspell Westlife MCR Vanilla Ninja תמונה: לילילילי

מקום 12 ../images/Emo39.gif

שם: איילת גיל: 17.5 מקום מגורים: ר"ג עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): י"ב שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: all i need מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: סונטה נייטוויש אדגיי ועוד....... תמונה:

taroboy

New member
מקום5 ^^../images/Emo140.gif

שם:תום גיל:15.3 מקום מגורים:מבשרת ציון(ליד ירושלים) עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'):בי"ס שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין:אנטר
מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: אפיקה,דיילן,אפטר פוראבר,טריסטינה,מרלין מנסון,אוונסנס..וכו' תמונה:

Amir Noy

New member
בעע מקום 9 ><"

שם:Amir גיל:15 וחצי מקום מגורים:רמת גן
עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'):תיכון ><" שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין:אממ...Aquarius ו ME ו DOF מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: Bullet For My Valentine My Chemical Romance Panic! At The Disco Nightwish Opeth Delain The Rasmus Good Charlotte תמונה:אוקי,היא לא עולה לתפוזונע אז קישור.... http://img412.imageshack.us/my.php?image=me83072wl7.jpg

danduuu

New member
../images/Emo6.gif אני מקום 18!!!

אחד לפני אביעד, הסו-קולד מנהל
שם:דנה גיל:18 וחודש וחמישה ימים
מקום מגורים:ק.אתא עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'):עוד פחות מחודשיים מסיימת תיכון
שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: יש הרבה
כל THOE+בלו אייז כמובן, ואה דיינג'רס מיינד ואוברקאם
אה כן וגם רסטלס ופרלס אוף לייט. מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין:המון. HIM, נייטוויש, סונטה, נו וכל הפינים למיניהם שאין לי כוח לפרט ויש עוד מליין
תמונה: אין לי פה.

אממממ...

שם: שלומי גיל: 15 וחצי
מקום מגורים: חור ליד כפ"ס עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): ביה"ס שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: o.s.h מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: רוק ישראלי בא לי מלון =\....

See Who I Am WT

New member
נעים להכיר...

שם-סיווניתה גיל-17 מקום מגורים- כפר סבא עיסוק נוכחי- תיכון (לצערי....כן, כן.... עדיין תקועה שם) שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין- THE cross מוזיקה אהובה נוספת: nightwish נ.ב.- באתר הרשמי של ווית'ין יש פורום, אני כבר לחצתי שיבואו לארץ- תלחצו גם אתם!

../images/Emo60.gifרק 4 הודעות../images/Emo122.gif

פאדיחות חח
שם:מעין גיל:17 וחצי מקום מגורים:מרכז>< עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'):בי"ס שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין:WHYD,IQ מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין:דיימונדז,נינט,היהודים,סינרגיהנלי פורטדו,גאנס אנד רוזס,אוונסנס וכו'.. וכו'... תמונה:

LadySilkworm

New member
P:

אני חושבת שכדאי לפתוח פה עוד פינות [חוץ מהחוליה החלשה וכו'] כדי שהפורום יהיה פעיל יותר. --- שם: שירה גיל: 15 ו.. מקום מגורים: י-ם עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): בי"ס שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: our farewell מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: Nightwish, Draconian. Gothica, Trail Of Tears ועוד.. תמונה: שמתי אחת בפורום של נייטוויש והיא די עקומה, אז עדיף שלא. :|

Blade Of Fire

New member
קאונט בלה!

שם:עידן גיל:20 מקום מגורים: פ"ת עיסוק נוכחי (בי"ס/צבא/עבודה וכדו'): צבא וכדומה שיר אהוב בחודש האחרון של ווית'ין: stand my ground גירסא אקוסטית מוזיקה אהובה מלבד ווית'ין: אדגאי תמונה:בעמדת שמירה על גבול מצרים

Blade Of Fire

New member
ממתי אני בת?!

אני יודע שאני כוסית, אבל פאק! אין לי כבר שיער ארוך!! בן!! בן!!!!!!

למעלה