שרשור היכרות

lollapalooza

New member
../images/Emo41.gif שרשור היכרות ../images/Emo41.gif

בואו נעשה את זה כמו שצריך. היו נסיונות ומשום מה אתם לא עקביים! אז יאללה. וסליחה מכל מי שכבר כתב. שכל אחד יכתוב מה שבא לו על עצמו. אני אתחיל. אז ככה, אני הדס. אני בת 20 וקצת. (טוב נו, והרבה) אוהבת את הפפרז משהו כמו 5 או 6 שנים. הכי אוהבת את ג'ון
האלבום האהוב עליי הוא bssm ו... זהו.

אוקיי.. :) שוב

אני סבתא, אני בת 16 וחצי מהרצליה. האלבום שהכי אהבתי זה FREAKY STYLEY ו.. לא זוכרת מה כתבתי שם עוד... אני אוהבת את רד הוט צ'ילי פפרז מכיתה ו... זה...5 שנים... ואני הכי אוהבת את פלי ואת הלל..

Guest2112

New member
...

בת 16 מנתניה. מקשיבה להם 4 או 5 שנים, נדמה לי. מעדיפה את One Hot Minute.

Vdrums

New member
../images/Emo58.gif

24, נתניה סיטי. לא זוכר מתי התחלתי לשמוע אותם, מתישהו שמעתי את BSSM ומאז אני מכור...

rotemosh101

New member
או.קיי אני רותם ....

אין לי בנתיים דיסקים אבל יש לידיד שלי את bssm שמעתי והדיסק היה סבבה אהבתי אז נראה לי אני יקנה אותו בקרוב וזיהווו .....

me me me!

שיר, בת 17 וחצי, אוהבת את רד הוט 3-4 שנים, הכי אוהבת את אנטוני, האלבום האהוב עליי BSSM (כמובן).

the papercut

New member
i am now

אני רן בן 15 מחור בתחת בשם ראשון לציון אני אוהבת ת'פפרז המון זמן עוד שהייתי בן 5 אחי ואבא שלי היו משמעים לי אותם בלי סוף אבל את ההתמכורת אמיתית התחלתי קצת יותר מאוחר בגיל 10

../images/Emo9.gif

אני ענבר מאריאל. בת 14 שומעת את הלהקה הזאת 5 שנים בערך.... ם אני אוהבת את ג'ון!
והשיר אני הכי אוהבת הוא: give it away

Dr Drums

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנייייי אבישי ! בן 14וחצי בערך אוהב אותם מאוד! (גם מכור אל תידאגו...) להם כבר בערך שנתיים. הדיסק האהוב עלי שלהם (וניראה לי בכלל) הוא Blood Sulgar Sex Magic (אני היחיד שהיה לו כוח לכתוב את השם המלא
) וזהו! (ניראה לי ?) Damn כמה סוגריים!

Dr Drums

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שחכתי~!!

אני מתל אביב! והחלק האהוב עלי בלהקה הוא המתופף הענק והמדהים שלהם Chad Smit! (גם פלי!)

Vdrums

New member
איזה יופי לראות אנשים בגילכם

שומעים מוזיקה משובחת ולא זבל MTV

the papercut

New member
חחחחח

פעם ראשונה שאני רואה MTV בגלל הסופשבוע פפרז לראות את MTV 2 זה נחשב?

אמ טי וי זה דיי טוב דווקא

אני בן 15 מחור ליד השטחים שומע אותם מגיל 10 5 שנים ואין כזה דבר מי הכי שווה בלהקה הם כולם עושים אותה טובה

mtv2 זה ערוץ טוב!

ב-mtv זה גם היה ככה. היו שמים מוזיקה מכל התקופות ומכל הסוגים ועכשיו שמים רק היפהופ וראפ וכל שיר חורשים עליו עד שכבר נמאס מהשיר הזה

לMTV2 יש חומר

באמטיוי באמת אין כבר מה לראות חוץ מהסוף שבוע הזה.. פעם היו שמים שם קצת יותר מוזיקה איכותית היום לא גם VH1 בזמן האחרון מושפע חזק מאמטיוי ומשדר פחות רוק חוץ מימי שישי

Guest2112

New member
אנשים לא שומעים אמ טי וי...

הם צופים בזה רק בשביל הבחורות\ים הערומות\ים, אלא מה? מעדיפה את האלטרנטיב, אני בניגוד לחובבי MTV אוהבת מוסיקה...

m a n k o

New member
אני

טלי, 17 שומעת אותם כבר 4 שנים אוהבת בהרבה את החומר הראשון שלהם ודי שונאת את מה שנהייה מהם עכשיו

למעלה