שרשור היכרות

I n n u e n d o

New member
../images/Emo47.gifרד הוט. הו רד הוט.../images/Emo42.gif

אני דורין בת 17 מ*איפושהו* אני חושבת שנודעתי לרד הוט לפני כ 4 שנים לערך. ואני אוהבת את כל האלבומים חוץ מ את by the way.

swan k

New member
שלום

אני רוני בת 17 אוהבת את הפפרז הכי בעולם מממממ קשה לבחור אלבום אחד...

by the way

לפי דעתי האלבום לא רע אבל ממש לא בסטייל של הרד הוט ואין בוא טיפת fאנק אבל הדיסק לא כ"כ גרוע והוא לא ממוסחר לפי דעתי אחרי 20 שנה הרד הוט הזדקנו והדיסק הושפע מכך נקווה שיהיה להם עוד דיסקים ובהם יהיה Fאנק

thephilosopher

New member
עידו לוקר

אני עידו בן 15 בסיסט מנגן כמעט את כל השירים של הפפרז מזכרון

o0O0o

New member
עכשיו ברצינות..יש להם

די הרבה דיסקים ואם אתה מנגן כמעט את כולם באמת מגיעה לך מדליה... ואני נותן דגש על שירים מהדיסקים הראשונים כמו red hot chili peppers וfreaky style.....

oNaRa

New member
אני...

יעל ואני בת 18 מרחובות אוהבת את הפפרס אמממ....לא ממש זוכרת ממתי...כנראה שזה התחיל בחטיבה... הכי אוהבת את הדיסק One Hot Minute למרות שיש לי רק עוד אחד חוץ ממנו... הכי אוהבת את השיר My friends (ניסיתי לנגן אותו בגיטרה לא ממש הלך לי) וזהו...

MasterD_iL

New member
אני דן

אני חייל, לכן לא אהיה כאן כל כך הרבה. אני מאילת, ואני בן 19. אני אוהב את הפפרס 7 שנים, והאלבום המועדף, איך לא, BSSM.

../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

יקיר בן 14 צ'ילי פפרז הלהקה שהכניסה אותי לרוק..משו כמו שנתיים אלבום אהוב דם סוכר סקס קסם וחלב אם שירים אהובים קליפורניקיישן, ברייקינג דה גירל, הייר גראונד, בלאד סוגר סקס מג'יק, סאק מיי קיס, סיק פסייקו סקסי, אנדר דה ברידג', גיב איט אוואי, סקאר טישו, אדרסייד, איירופליין וזה עדיין כלום

the philosopher

New member
דניאל, תל אביב

יש כאן עוד אחד עם אותו שם אבל בלי רווח- אל תתבלבלו.. או שכן תתבלבלו.. חח הממ אני שומע אותם מכיתה ו' בערך (עכשיו אני בי"א) דיסקים אהובים one hot minute וBSSM

RuStY RaStA

New member
../images/Emo153.gif

היי אני אחינעם מאיזור חוף הכרמל.... הכי אוהבת את פרושיאנטה! ולדעתי האלבום הכי גאוני הוא קליפוניקיישן!

tin ker bell

New member
פורום רד הוט! ../images/Emo9.gif

הממ אני מרין (תקראו לי טינקרבל) בת 14... אוהבת את רד הוט אבל לא מכורה. בהצלחה עם הפורום..! מקווה ללמוד פה עוד על הלהקה הענקית הזאת
וזהו אני חושבת..

lollapalooza

New member
שלום טינקרבל../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה לפורומנו הדנדש. אוהבת ולא מכורה זה מצויין. אכן להקה ענקית, מקווה שתלמדי פה עליה כמו שרצית וגם אולי תוכלי ללמד אותנו כמה דברים. שיהיה לך בכיף. אני הדס ד"א.

lollapalooza

New member
אוף אני כזאת מעופפת

לא שמתי לב שההודעה היא חלק מהשירשור היכרות ובעצם הייתי צריכה להגיד שלום לכולם ולא רק לאחרונה... חשבתי שזה היה שרשור אחר, נו. אבל תתחשבו בי, תראו מה השעה! אז ברוכים הבאים כולם
ושיהיה לנו בכיף. מהמנהלת המעופפת והסנילית של הפורום.

gushi

New member
היי!../images/Emo13.gif

אני "גושי" בן 16 ואוהב רד הוט כבר כמה שנים.. (לא זוכר כמה) בהצלחה לפורום...

o0O0o

New member
אני:

ע. (שם בדוי) התמכרתי לראשונה בכיתה ז' ומשם הכל התחיל להתדרדר לפשע... סתם קוראים לי עמוס בן 17 ומכיתה ז' שומע 'תם אלבום מועדף דם סוכר מין קסם וחלב אם ישר אחריו (צמוד ממש)... כמובן שאני הכי אוהב את צאד כי אני מתופף.. אבל הוא תמיד נראה לי קצת כמו מחבל ....לא יודע למה...האמת היא שאני בדיוק יודע למה: כי הוא נראה כמו ערבי. כמו ערבי מחבל

למעלה