שרשור היכרות

dilan angel

New member
../images/Emo41.gifשרשור היכרות../images/Emo41.gif

שם:
מתי התחלתי לאהוב את נו דאוט?:
סוג מוסיקה אהוב:
אמנים אחרים שאני מטורף עליהם:
השיר שהכי התחברתי אליו:
סרט אהוב:
שחקן/ית קולנוע אהוב/ה?
תוכנית טלוויזיה אהובה:
הכי שונא:
הכי אוהב:
ואם בא לכם להוסיף משהו..אז בכיף

-אני-

שם : אוראל. גיל : עוד שבועיים 14. מקום מגורים : קדימה. מתי התחלתם לאהוב את נו דאוט? : לפניי בערך שנתיים. סוג מוזיקה אהוב : מוזיקה איכותית בקיצר. אמנים אחרים שאני מטורפת עליהם : דה קולינג, כריסטינה אגילרה, ונירוונה! השיר שהכי התחברתי אליו : "don't speak". סרט אהוב : "ראיון עם ערפד". שקנית קולנוע אהובה : אנג'לינה ג'ולי, וקירסטן דאנסט. תוכנית טלוויזיה אהובה : שנות ה-70, דוסון קריק. הכי שונאת : דו פרצופיות. הכי אוהבת : מסטיק, ואת מי שאני הכי אוהבת. :] דרך אגב, ב-20.2 - יומולדת לקורט קוביין ז"ל - זהו. זה מה שרציתי להוסיף :] אוהבת -

פצפצים

New member
אני ../images/Emo26.gif

שם: שירז גיל: 13 מקום מגורים: ת"א מתי התחלתי לאהוב את נו דאוט?: לפני שנה שנתיים..... סוג מוסיקה אהוב: כמעט הכל... אמנים אחרים שאני מטורף עליהם:יש הרבה....נו דאוט הכי..... השיר שהכי התחברתי אליו: לודת....אני יחשוב עלזה..... סרט אהוב: אמריק'ז סוויטהארטס שחקן/ית קולנוע אהוב/ה? אין תוכנית טלוויזיה אהובה: פרוייקט Y
הכי שונא: לודת יש המון דבריםםםםםם הכי אוהב: כנ"ל

מואה

שם: דן\דני גיל:עוד מעט 17 מקום מגורים:נ"צ מתי התחלתי לאהוב את נו דאוט? אמממ מאז שיצא להם דונט ספיק ואחותי קנתה את הדיסק שלהם סוג מוסיקה אהוב:רוק אמנים אחרים שאני מטורף עליהם:אלאניס מוריסט ביורק אנוק פרל ג'אם השיר שהכי התחברתי אליו:הרבה... סרט אהוב: הכישוף שחקן/ית קולנוע אהוב/ה? אנג'לינה ג'ולי ונב קמבל תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים סקס והסיטי אוז ובליינד דייט הכי שונא:עכברים חולדות והעונה הכי אוהב:מוזיקה

Human Nature

New member
אתה גר בנ"צ? ../images/Emo12.gif |טל| †

טיהי, ידידה נורא-נורא טובה שלי גרה שם

Human Nature

New member
أنا. |טל| †

שם: אבי. גיל: 16. מקום מגורים: חור. ליד רחובות
. מתי התחלת לאהוב את נו דאוט? תמיד חבּבתי את "Don't Speak", אבל לפני שנתיים בערך התחלתי להתודע ללהקה עצמהּ. זה התחיל עם "Ex Girlfriend", שיר שנורא אהבתי
סוג מוזיקה אהוב: הכל
. חוץ ממזרחים :X. אמנים אחרים שאני מטורף עליהם: מדונה, ביורק, אלאניס, ג'ורג' מייקל, מייקל ג'קסון (פרה-פדופיליה וניתוחים פלסטיים ~_~), הווייט סטרייפס, יורית'מיקס (והפעילות של אנני לנוקס לבדהּ גם נהדרת ^^), רובי וויליאמס, נטלי אימברוליה. ויש עוד =) השיר שהכי התחברתי אליו: הממ. יש תקופות שונות =) אני מניח שכעת "Don't Speak"
סרט אהוב: יש כמה =) "חשמלית ושמה תשוקה", "מלכות הכתה" (
), "מי הנערה הזו?", "ליגה משלהן" ^^. שחקן/ית קולנוע אהוב/ה: ג'ינס דייויס, וינונה ריידר, כריסטיאן סלייטר, ויויאן לי. תכנית טלוויזיה אהובה: אנ"ה, באפי, "עמוק באדמה". וזה כל מה שאני רואה בקופסה
הכי שונא: אנשים בורים :X הכי אוהב: מוזיקה, ספרות, אוכל וחברים טופים ^___^

אני :):)

שם: יעל
מקום מגורים: כפר ורבורג, חור ליד אשדוד:)
מתי התחלתי לאהוב את נו דאוט? ב-26.3 זה יהיה שנה. אני יודעת את זה כי למעשה הכרתי את הלהקה מחבר שלי מאז ועד היום שפשוט מאוהב בשיר דונט ספיק..ומשם המשכתי עם כל מיני שטויות אחרות שלהם:)
סוג מוזיקה אהוב: רוק ישראלי, וגם לועזי...לפעמים הרבה רעש כמו פאנטרה וכו'...:)
אמנים אחרים שאני מטורפת עליהם: אביב גפן ללא ספק..
השיר שהכי התחברתי אליו: דונט ספיק, ולא בגלל שחרשו עליו. אני לשם שינוי הקשבתי למילים ופיענחתי אותן.
שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס.
תוכנית טלוויזיה אהובה: בערב סיינפלד, עכשיו חברים!
הכי שונאת: את ההורים. ואני רצינית.
הכי אוהבת: חיבוקים
שלכם, יעל:)

Human Nature

New member
חיבוקים זה באמת טוף ^__^ |טל| †

*נאנח* הלוואי וכולם היו חושבים ככה

daisy girl

New member
אני.

שם- דייזי גיל- 16 מקום מגורים- מרכז מתי התחלתי לאהוב את נו דאוט?- בערך לפני 5 שנים. אולי זה נראה לכם מוזר אבל שהייתי ילדה קטנה הטעם שלי במוזיקה היה פשוט מעולה. הרבה יותר מעכשיו. עכשיו התמתנתי. אני גם שומעת בריטני. (סתם. נראה לכם?) סוג מוזיקה אהוב- רוק; ניו-מטאל, פאנק, רוק קלאסי, כבד, ישראלי. יו ניים איט. הגבולות שלי זה דת' מטאל מצד אחד ולהקות סקא מסריחות מהצד השני. אה כן, אני גם שומעת מוזיקה שחורה לפעמים. אמנים אחרים- רד הוט, רדיוהד, דיסטרבד, נירוונה, סימפל פלאן נופקס וחבריהם ועוד ועוד. אני מאוד מגוונת. השיר שהכי התחברתי אליו- של ND? בחירה קשה. אני מתלבטת בין happy now לבין טרג'יק קינגדום לבין too late לבין new לבין סאנדיי מורנינג לבין...אוף נו הבנתם את הרעיון. סרט אהוב- המון. המספריים של אדוארד, סרטים עם קירסטן דאנסט, נערה בהפרעה, הרדוף לבן, רוקי. המון. הכי שונאת- צביעות. הכי אוהבת- את העיפרון ואת הדף.

4667

New member
אולה פיפול ../images/Emo70.gif

שם: גיל גיל: 19 ומשהו (בצבא
) מקום מגורים: חיפה מתי התחלתי: בערך לפני 6 שנים, כשמישהו הביא לי את הדיסק טרג'יק קינגדום לבר מצווה סוג מוסיקה: סקה, פאנק, פאנק-רוק, רוק, גראנג' אמנים אחרים: Oasis, Evanescence, Save Ferris השיר שהכי התחברתי: אין ספציפי- דונטספיק, ניו, אנד איט און דיס... סרט: לא יודע... אין משו שחקנית: בריטני ?
פחחח טלווזיה: סיינפלד הכי שונא: צבא הכי אוהב: לישון מה להוסיף: להתראות בעוד שבועיים כשאני חוזר מהצבא.

עכשיו אנייייייייי....../images/Emo70.gif חדש כאן../images/Emo70.gif

שם: ליאור גיל: 17 וחצי מקום מגורים: המרכזזזז מתי התחלתי לאהוב את נו דאוט?: ב98 נראה לי כשהיה DONT SPEAK קניתי את הדיסק סוג מוסיקה אהוב: רוק, ניו מטאל, האמת שהכול חוץ ממזרחית המועדף זה רוק קל-קלאסיק אמנים אחרים שאני מטורף עליהם:
אלאניס מוריסט שהיא ה-גאון השיר שהכי התחברתי אליו: הרבה.....Running,Its My Life, Simple Kind Of Life, Bathwater סרט אהוב: הצילצול, אמריקה מאוהבת....... שחקן/ית קולנוע אהוב/ה? אין על ג'וליה רוברטס
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, דוסון קריק (שאגב נו דאוט היו שם להקת אורח) הכי שונא: להקות פופ מתמסחרות זה הורג אותיייי הכי אוהב: להקה לא משנה אם זה פופ או רוק להקה ששרה מהלב שירים עם כוונה וכאן עושה את זה טוב מאוד חברתי הטובה אלאניס מוריסט. ואם בא לכם להוסיף משהו..אז בכיף: כן
אני אוסיף
בהצלחה בפורום הזה

רותםםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif,.............

שקרנית
כבר הרבה זמן לא בקשר איתי..........

כי כבר הרבה זמן אני לא רואה מחשב!

המחשב בחדר של אחותי...ושתינו לומדות הרבה הרבה אז אני לא רשאית להכנס לפה בכלל (היום היא לא פה)

טוב כנסי לבלוג שלי........

ודברי איתי באיי סי קיו יש לי כל כך הרבה דברים לספר לך.....מפטרתי מכל הג'ינג'י והתגעגעתי אלייך - זה הכי חשוב

donell

New member
אני

היי, קוראים לי דניאל אני בן 15... גר בראשל"צ..התחלתי לאהוב את נו דאוט, גם מיציאת דונט ספיק... כמו רבים. סוג מוזיקה אהוב: בעיקר סוגי רוק למיניהם ומעט מוזיקה שחורה מהניינטיז. אמנים אחרים שאני מאוד אוהב :גארבג' , אלאניס מוריסט, קייז צ'ויס, sublime, קאטצ' 22 ועוד המון...

למעלה