שרשור היכרות

dilan angel

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

שם: שיר
מקום מגורים: ראשון לציון
מתי התחלתי לאהוב את נו דאוט?: מאז שהייתי בת 12 הכרתי אותם ותמיד אהבתי אותם ואת הלהיטים שלהם אבל רק לפני חצי שנה התחלתי ממש להעריץ אותם.
סוג מוסיקה אהוב: פשוט הכל! חוץ מעברית(אני פשוט לא מתחברת לכלום במיוחד לא למזרחית ולראפ עברי
) אולי טיפה היהודים אבל גם זה בערך. אוקצור-אני שומעת ממש הכל: פופ(חוץ מלהקות פופ כמו ווסטלייף וכאלה
),היפ הופ
,נשמה
,רוק,סקא(כמובן)פאנק אממ ועוד..
אמנים אחרים שאני מטורף עליהם:רד הוט צ'ילי פפרס,וויט סרייפס,אלאניס מוריסט,גוד שארלוט,ביונסה,כרסטינה אגילרה,ג'סטין,מיסי אליוט,ג'יידקיס,פינק,בלינק ועוד מלא.. השיר שהכי התחברתי אליו:הרבה
סרט אהוב:נערה בהפרעה
,המלאכיות של צ'ארלי 1 ו 2,סיפור אהבה בלתי נשכח,הבחורים בחיי,אף פעם לא התנשקה ועוד.. שחקן/ית קולנוע אהוב/ה?אנג'לינה ג'ולי,דרו בארימור,ג'סיקה אלבה,וינונה ריידר,בריטני מארפי,בן סטילר,קייטי הולמס ועוד..
תוכנית טלוויזיה אהובה:מלאך שחור,טי אר אל,פאנקד,חברים,סקס והעיר,סיינפלד,כולם אוהבים את ריימונד חח בקיצור הכל חוץ מתוכניות ישראליות מטומטמות.
הכי שונא:אנשים צבועים,אנשים שמנסים להשתנות בשביל מישהו אחר,שקרנים,רכלנים,אנשים טיפשים וילדותיים,להתעורר בבוקר,מבחנים במתמטיקה,מורות ואת הבצפר המסריח שלי.
הכי אוהב:לישון
,מוזיקה
,קולנוע
,את הכלב שלי
,חופפפפפששש
קבלו תמונה
זה אחד הפוסטרים שיש לי בחדר

donell

New member
ממ..

מערב ראשון... את/ה ? יש לי חצי קיר כזה בחדר שמוקדש לנו דאוט, חביב כזה עם כמה כתבות ותמונות.. *גוון עם שיער וורוד* :) חח אני אצלם מתישהו ואשים פה

dilan angel

New member
קודם כל אני בת../images/Emo13.gif

אמממ גם מערב לומדת במקיף ח'...אתה?

baby fey

New member
שלייייי ../images/Emo80.gif

שם:מירית לירן גיל:14 מקום מגורים:קרית ביאליק מתי התחלתי לאהוב את נו דאוט?:אווווו ממזמן! סוג מוסיקה אהוב:רוק, היפ הופ אמנים אחרים שאני מטורף עליהם:ארוך אני לא אתחיל... השיר שהכי התחברתי אליו:לא יודעת \= סרט אהוב:שר הטבעות שחקן/ית קולנוע אהוב/ה?ג'סיקה אלבה תוכנית טלוויזיה אהובה:יש יותר מידי אבל במיוחד דארק אנג'ל מכושפות רוזוול זינה ו...יש עוד מלא הכי שונא:לשנוא הכי אוהב:לאהוב

MrS TiNkErBeLL

New member
ממ..

שם: דנה ( דנדונה, דנושש, בובי, נזק ) וינגרט
מקום מגורים: אל תשנאו אני לא ערסית
- נתניה
מתי התחלתי לאהוב את נו דאוט?: תמיד אהבתי אותם בכללי אבל ממש בקטע שלהם בשנתיים שלו האחרונות..
סוג מוסיקה אהוב: מממ.. ראה סעיף אד למטה ותחליטו בדד..
אמנים אחרים שאני מטורף עליהם: קריד
אלאניס מוריסט
ניקלבק
קס צ'ויס
בלינק 182
נו דאוט
היהודים
נטלי אימבורליה
וכל אלו
השיר שהכי התחברתי אליו:של נו דאוט? אם כן אז just a girl כמובןן וsimple kind of life ואם לא אז creed - one last breath
סרט אהוב:עכשיו ולתמיד [[מה?.. זה יפה :]], פיתוי קטלני ועוד הרבה עכשיו הם פרחו מזכרוני..
שחקן/ית קולנוע אהוב/ה? ג'וני דפ דעעע
תוכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות אני מניחה
הכי שונא: לא שונאת.. :]
הכי אוהב: גשם, שוקו חם
, חיבוקים ומוזיקה..

°AmandA°

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם: קרן גיל: 14 וחצי מקום מגורים: ראשל"צ מתי התחלת לאהוב את נו דאוט?: תמיד אהבתי את השירים שלהם אבל להעריץ אותם התחלתי לפני שנה בערך... סוג מוסיקה אהוב: הכל
חוץ ממזרחית
אמנים אחרים שאני מטורף עליהם: כריסטינה אגילרה, ג'סטין טימברלייק, אוונסנס, גוד שארלוט, מישל בראנץ' השיר שהכי היתחברתי אליו: כמו שהרבה אמרו פה... don't speak
סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח, שר הטבעות- שלושתם, את מטורפת אתה חתיך שחקן/ית קולנוע אהוב/ה: אורלנדו בלום
, צ'אד מאריי
וקירסטין דאנסט תוכנית טלוויזיה אהובה: דוסון קריק הכי שונאת: הרבה דברים.... הכי אוהבת: את הכלבה שלי
, לשיר
, לשמוע מוסיקה

הו...שלום!!!!

ת'אמת כבר לפני שנה ביקשתי מתפוז לפתוח את הפורום הזה!
רותם
17 (עוד חודש ו-4 ימים!)
זכור לי עוד כשיצא את דונט ספיק (כשהייתי בת 9), אבל ממש ממש, לפני שנתיים או יותר
סקא,גראנג' ועוד כמה..הרבה מעורב...אפילו פופ (אבל כמובן נטייה מטורפת לרוק)
לא מטורפת על אףאחד....אבל טוב נו....ג'ים מוריסון (גרר....), מאדנס...
שיר?....יש המון, נעזוב
המספריים של אדוארד,5 ילדות יפות
-
חברים
הכי שנוא במה?
רדיו....הרבה...והחבר כמובן....

hadasrulez

New member
אנייי

שם: הדס גיל: 13 ואחרי וחצי מקום מגורים: ראשון מתי התחלתי לאהוב את נו דאוט?: 1995 סוג מוסיקה אהוב: פופ, היפ הופ וכו... אמנים אחרים שאני מטורף עליהם: כריסטינה, פליי השיר שהכי התחברתי אליו: אני צריכה לחשוב על זה.. סרט אהוב: שישי הפוך ומולאן שחקן/ית קולנוע אהוב/ה? לינדזי לוהאן תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים ו-וואן טרי היל (לא משודר בארץ) הכי שונאת: שאומרים לי מה לעשות הכי אוהבת: מוזיקה

benjamin angel

New member
שליייי

נורית
15
צפון
לפני חודש -חודשיים
כל מיני mtv
ווסטליףףףףףףףףףף
dont speak
אממ לא זוכרת
בנחמין רוחס נחשב? עוד מעט יוצא הסרט איתו