שרשור היכרות

• פותח הנושא Dizen
  • פורסם בתאריך

Dizen

New member
../images/Emo41.gifשרשור היכרות../images/Emo41.gif

גאד, לא נתתם לי הזדמנות אפילו
הרעיון הוא לעשות שרשור היכרות חדש, ואז כל חודש לערוך מעין "התפקדות", לראות מי נשאר איתנו. דחיתי את זה עד עכשיו פשוט כי עכשיו זה תחילת חודש. קיצר- I'm way ahead of you
אז יאללה, תענו: שם: גיל: איזור מגורים: שלב בהתנדבות:(זה המקום לכל המגויסים הטריים להתלהב
) אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר: מסר לאומה: enjoy
*פיהוק*

LordNor

New member
אני ../images/Emo26.gif

שם: רפי גיל: 22 מגורים: חיפה שלב בהתנדבות: כבר בצבא שנתיים ו-4 חודשיים. אייסיקיו/איימייל/יונת דואר: תבקשו יפה במסרים ותקבלו. מסר לאומה: תצליחו כמו גדולים

../images/Emo41.gif

שם: יוּני גיל: 18 וחצי איזור מגורים: רמת השרון שלב בהתנדבות: (מתלהבת
) נ-ג-מ-ר
אין יותר
עכשיו מתחילים צבא אמיתי
(יאללה, מחר, תגיע כבר
) יונת דואר: קוראים לה לנה והיא שחורה ופרוותית מאוד ואפילו לימדתי אותה לנבוח

black_magic

New member
טוב הנה זה שוב :)

שם-שלי גיל-בקרוב 20 מגורים-חיפה שלב בהתנדבות-כבר חיילת, שרטטת גרפיקאית בשייטת 13 מסר לאומה- טעיתי, מקדונלדס זה טעים
מסנג'ר מי שרוצה שיפנה אלי במסרים בברכת שנה אזרחית טובה :)

סיונתו

New member
EnJoY

שם: סיון... גיל: עוד 20 יום 18
איזור מגורים:רעננה שלב בהתנדבות: בעיקרון...עוד לא הייתי במדור פרט עדיין (כי הם לא רוצים לשלוח לי זימון) אבל מחר יש לי זימון מחר לביטאון חיל אוויר
אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר: איסי- 241708972 (אתם מוזמנים להציק לי בהחלט) מסנג'ר- [email protected] מסר לאומה: אמממ... וואי אני ממש לא טובה בזה... sorry

lee_1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אני

שם:
לי גיל:
כמעט 18 וחצי איזור מגורים:
נהריה שלב בהתנדבות:
נזכרתי מאוחר אז יש לי ראיון אצל אחראית מתנדבים רק השבוע אייסיקיו:
104437192 מסנג'ר:
[email protected] ואני לא כל כך טובה במסרים....

Dizen

New member
../images/Emo26.gif

שם: יעל
איזור מגורים: רעננה
שלב בהתנדבות: מחכה לגיוס...
אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר: 177698012 [email protected] [email protected] לבנה העונה לשם "וונוֹ"
מסר לאומה: קליק
משקאות ורודים רולז

Tomak19

New member
My turn

שם: תומר גיל:19 איזור מגורים:ירושלים שלב בהתנדבות:מחר טירונות אייסיקיו-217914860 מסנגר[email protected] יאהו[email protected] אימייל-רבאק, נתתי לכם גם אייסיקיו, גם מסן, וגם יאהו, אתם לא צריכים את האימייל... מסר לאומה: שתעבור כבר הטירונות, אני רוצה להיות מוצב ביחידה...

the illusion

New member
הנה שוב:)

שם: אירית גיל:18 איזור מגורים:במרכז...... שלב בהתנדבות:(זה המקום לכל המגויסים הטריים להתלהב ) עדין בבקשת ההתנדבות... אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר:170819604 (מוזמנים להציק חופשי...) מסר לאומה: "דברים טובים באים באריזות קטנות" נכון יוני?

shiri_b

New member
עונה

שם: שירי גיל: 18 וחצי איזור מגורים: הרצליה שלב בהתנדבות: מחכה לזימון לועדת מתנדבים אני חושבת אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר:1444015551

Dawson girl

New member
נוטוב ../images/Emo9.gif

שם: נעמי גיל: 17 ושמונה חודשים אזור מגורים: כרמיאל סיטי שלב בהתנדבות: חודשיים אחרי הגשת בקשת התנדבות, מחכה לועדת מתנדבים אייסיקיו ושות'- במסרים
מסר לאומה: חיה ותן לחיות

עמי, נעים מאוד

שם: עמי (בצבא מתייחסים אלי כמו בתעודת זהות, עמנואל מגורים: קיבוץ נצר סרני גיל: 18 שלב בהתנדבות: היום (יום א') היה היום השתלמות הראשון שלי. (הקבוצה הכי טרייה... יאי!!) מסנג'ר + E-mail - [email protected] מסר לאומה? שיווווו! אני חייב להשתין. חסר להיא שתנעל לי שוב את הדלתות ותשלח אותי עד למדור ביטחון. (היהי, מי שמבין מבין)

o m e r g

New member
פעם שניה..

שם:עומר גי:20.7 שלב בהתנדבות:משרת המודיעין אימיל\מסנג'ר:תבקשו במסרים ותקבלו מסר לאמה:אל תראו שאתם מתנדבים,שיחשבו אתם רגילים,אח"כ תנו להם שוק:)

lee_1

New member
רק שתדע...

ש...עמנואל זה שם מיוחד מאוד, בצורה החיובית של מיוחד

אפילו ההורים שלי קוראים לי עמי..:)

ויש לזה סיבה סבא שלי ז"ל, ששמי על שמו, קראו לו עמנואל.. אבל, רק אחרי שהוא נפטר (בן 52 במותו) המשפחה גילתה שהוא היה סוכן מוסד... אחד מתופסי אייכמן... (גילו את זה כשהתחילו להגיע אנשים מוזרים ולא מוכרים להלוויה) בכל אופן, במוסד קראו לו עמי. במציאות קראו לו עמנואל! עמי

tty2

New member
תורי...

שם:טל גיל:25.10 שלב בהתנדבות:משוחרר (1/01) שירתתי במקרפ"ר. אימיל\מסנג'ר:אם תבקשו במסרים תקבלו. מסר לאומה: נסו להפיק את המקסימום מהחווייה!

אני../images/Emo9.gif

שם: עומרית גיל: 17.5 איזור מגורים:ראשל"צ שלב בהתנדבות:רק הגשתי טפסים אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר: 167727536 מסר לאומה:זו לא חובה לחיות זו זכות להיות חיים.

למעלה