שרשור היכרות

• פותח הנושא Dizen
  • פורסם בתאריך

krizler

New member
טוב...אז באמת למה לא....!

שם: רותם קרמר גיל: 18.5 איזור מגורים: מרכז שלב בהיתנדבות: זומנתי לוועדת מתנדבים ב1 לינואר עוד יומיים!(הגיע הזמן) אייסיקיו: 303300222 מסנג'ר: [email protected] יונת דואר: ברחה לי לפניי כמה ימים...כל היודע על הימצאותה נא לדווח לי..., היא עונה לשם יונית!!!!

krizler

New member
מסר לאומה.....

אני מבקש לקחת את זה טוב טוב לתת המודע!!! לא כל מי שמכניס אותך לחרא רוצה ברעתך!!! לא כל מי שמוציא אותך מהחרא רוצה בטובתך!!! אם אתה כבר בתוך החרא - אז אל תצייץ!!! שלושת הדברים האלו באו מתוך סיפור קצר....,אז אם ברצונכם לשמוע את הסיפור שהוא דיי מוזר ומצחיק...רק תגידו!!!

krizler

New member
סליחה תיקון פרטים!!!

שלב בהיתנדבות: זומנתי לוועדת מתנדבים ב5 בינואר...לא בראשון..חחח

מ ר ו

New member
עכשיו אני!

שם: מריאלה
איזור מגורים: רעננה
שלב בהתנדבות: הגשתי בקשה, עכשיו מחכה!
אייסיקיו: 146020601

hlvo

New member
ואני

שם: דיויד (כינוי חלופי - חולב עיזים) גיל: 18 איזור מגורים: רעננה שלב בהתנדבות: *מתלהב*: התגייסתי במחזור מתנדבים דצמב' ביום חמישי. אייסיקיו: 23404488 מסר לאומה: אין כרגע...

מאורי 1

New member
ועכשיו תורי להציג את עצמי :)

שם:מאור (בת)
שלב בהתנדבות:הגשתי בקשה להתנדבות ועכשיו מחכה לועידת מתנדבים
איי סי קיו: 176308922
מסר לאומה: אין דבר העומד בפני הרצון (ואנחנו ההוכחה לכך!)

המרחפת

New member
מי אני?

שם: עדי גיל: 20.5 איזור מגורים: חולון שלב בהתנדבות: משוחררת מזה כמה חודשים. שירתתי כמש"קית חינוך בחיל אוויר. אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר: בהשבתה עקב עיצומים מסר לאומה: כבשים עושות מההה

עוזאבי

New member
יאללה אני

שם:גיא גיל:19.5 איזור:צפון שלב בהתנדבות:מחכה לוועדת מתנדבים כבר 5454654 שנה.. איסיקיו:200488472

מעיין©

New member
../images/Emo26.gif

שם: מעיין גיל: 19.5 איזור מגורים:השפלה
שלב בהתנדבות:מגויסת טריה, מחזור 014 אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר:היונה בגימלים
מסר לאומה:כמו שסקרלט או'הרה אומרת- מחר יום חדש

lolshay

New member
עכשיו תורי P:

לפני הניק שמי שי..בן 19 וחצי מאזור השרון מחזור 015 מתנדבים..ב5.1.05 סיימתי טירונות אייסי..160786925 כל מי שרוצה לדעת או לשאול כל מה שקשור בעניין התנדבות..אני פה P: מוטו:"מחבל עצור יש לי פטור D:

למעלה