שרשור היכרות

pishkashit

New member
../images/Emo41.gifשרשור היכרות../images/Emo41.gif

פורום חדש. שרשור חדש. שם: גיל: איזור מגורים: שיר אהוב של בית הבובות: איך הכרת את בית הבובות:

eladi88

New member
אני אני אני

שם: אלעד גיל: 17 איזור מגורים: פ"ת סיטי שיר אהוב של בית הבובות: כולם..אבל הכי הכי שיר בעיפרון איך הכרת את בית הבובות: חחחחח אין לי כח לספר הכל שוב...מצאתי אותם איפה שהוא באיזה פורום והתאהבתי! משהו להוסיף: הבית של פיסטוק מלא הפתעות

אני אני ../images/Emo13.gif

חח מלא הפתעות אה?
שם:סטפני (סטפההההההה!) גיל:17 איזור מגורים:נתניה (סגידה!) שיר אהוב של בית הבובות:למעני =] איך הכרת את בית הבובות: איכשהו דרך מישהו הגיע אליי הדיסק הנודד.

פוגית 71

New member
יש שוב!

שם: הילה גיל: 16 וקצת איזור מגורים: אשדוד הידועה גם כ- עז'דוד שיר אהוב- נראה לי שבית הבובות איך הכרתי?- דרך נתן בכבודו ובעצמו

שניר1984

New member
שרשור ראשון בפורום החדש

שם:גל עיר:תל אביב גיל:21 שיר אהוב:משתנה כל פעם, הפעם זה מי אם לא אני איך הכרתי אותם: אני פשוט אוהב מוזיקה ישראלית אז כל אחד שמכבד את עצמו צריך להכיר אותם והיום הם הלהקה האהובה עלי בארץ גאה להיות חלק מראשוני הפורום!

FRD

New member
שלום לכולם...

חדש פה :) שם: רן גיל: 16 איזור מגורים: מודיעין שיר אהוב של בית הבובות: בית הבובות איך הכרת את בית הבובות: חבר של אח שלי חבר של אח של אמיר

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: 17 וחצי איזור מגורים: מודיעין שיר אהוב של בית הבובות: בית הבובות איך הכרת את בית הבובות: מהקליפ של סיגפו בערוץ 24

RoCKeR121

New member
אממממממ....

שם:גיל גיל:17 בעוד 11 יום איזור מגורים:חיפה שיר אהוב של בית הבובות:כולם איך הכרת את בית הבובות:סיפור ארוך.....דרך חבר של אחותי גם אני גאה שאני אחד מראשוני הקומונה...למרות שנעלמתי קצת...ועכשיו אני חוזר ובגדול

ny34

New member
אני אני אני../images/Emo13.gif

שם: עומר גיל:15 איזור מגורים: ליד כפ"ס שיר אהוב של בית הבובות: בית הבובות, הציורים של יובל איך הכרת את בית הבובות: מהקליפ...

A N I g M A

New member
איך לא ראיתי את הפורום הזה../images/Emo12.gif

תתחדשי בוב
שם: סיוון גיל: 18 איזור מגורים: ירושלים שיר אהוב של בית הבובות: שיר בעיפרון איך הכרת את בית הבובות: וואלה לא זוכרת

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני אני אני ../images/Emo9.gif

שם: עדן גיל: 15 וכמעט 10 חודשים P: איזור מגורים: אשדוד :X שיר אהוב של בית הבובות: מדפים
איך הכרת את בית הבובות: דרך נתן סלומון שסיפר לי ולחברים על הלהקה ממזמן :X ואז יצא הקליפ והשיר והדיסק וזה P:

whynot5

New member
היי! אני חדשה!

עדי בת 17 איך הכרתי את בית הבובות
דרך הקליפ של סיגפו בערוץ 24. מיותר לומר שמייד התאהבתי... זה גם השיר שאני הכי אוהבת.

למעלה