שרשור היכרות

Mosh28

New member
חחח אוקיי אז אני..שוב

שם: משה חיון גיל: 17 וקצת איזור מגורים: באר שבע שיר אהוב של בית הבובות: חחח אוף נמאס לי לבחור, אז ככה: סיגפו, עומד מול ראי, בית הבובות,מי אם לא אני, אישה כנענית, הציורים של יובל, שיר בעפרון,שמש, אמן, למעני ומדפים..זהו:) איך הכרת את בית הבובות: ידידה ששלחה שיר אחד..ואז עוד אחד..ולאט לאט התאהבתייי:)

•No¥a•

New member
:]

שם: נויה גיל: 13 וחצי איזור מגורים: צפון >< שיר אהוב של בית הבובות: בית הבובות איך הכרת את בית הבובות: השיר סיגפו, 24.. למרות שהיה לאחותי את הדיסק לפני שהם התפרסמו O: אבל היא השאילה אותו לידיד שלה והאידיוט איבד את זה ><

hadarisan

New member
../images/Emo181.gifאני!

שם: הדר גיל: 17 איזור מגורים: בדרום, ליתר דיוק קריית גת שיר אהוב של בית הבובות: שיר בעיפרון איך הכרת אץ בית הבובות: בזכות אח שלי הוא קנה את הדיסק ואמר לי את חייבת לשמוע שיר הוא השמיע לי את סיגפו (וזה אחרי איזה חודשיים שכל שנייה הוא שר את השורה "פתאום שנדמה"...ואז שמעתי את כל הדיסק ופשוט התאהבתי!

Hadardur

New member
הדר! ברוכה הבאה

יששששששששש לך אחלה של שם.. באמת.. באמת... חח סתם תהני פהה

SaRgE

New member
גמני!../images/Emo9.gif

שם: נופר:) גיל: 16 איזור מגורים: מודיעין שיר אהוב של בית הבובות: למעני איך הכרת את בית הבובות: לקחתי לחבר את הדיסק שראיתי אצלו.

psycho maiden

New member
../images/Emo9.gif

שם: שלומצה (שלומית.. אבל שונאת ת'שם
) גיל:16 וקצת איזור מגורים: מושב ליד אשדוד שיר אהוב של בית הבובות: בית הבובות, סיגפו איך הכרת את בית הבובות:דרך הקלים של סיגפו בערוץ 24 מנהלת את צריכה לעדכן את החתימה שלך

hila3000

New member
אני :)

הייתי מצטרפת יותר מוקדם אם לא הייתי תקועה לי אי שם בחיפה.. שם: הילה גיל: 18 ו-4 חודשים :) איזור מגורים: באר-שבע שיר אהוב של בית הבובות: שיר בעיפרון :) וחוץ ממנו גם את עומד מול ראי, הציורים של יובל.. ובעצם את כל הדיסק :) איך הכרת את בית הבובות: בהתחלה אחי השמיע לי את "שמש".. אבל שמעתי ועברתי הלאה.. ואחרי זה לירון המליצה לי על "מי אם לא אני" ו"הציורים של יובל" ומפה התחלתי כבר לשמוע אותם, והרבה. יום טוב שיהיה

אני...אני...אני...

שם:שרון גיל:17 וחצי איזור מגורים:ראשון שיר אהוב של בית הבובות:סיגפו,בית הבובות,שמש איך הכרת את בית הבובות:דרך ערוץ 24

SponT

New member
אני

מורן בן 17 שיר בעיפרון שמעתי אצל חבר כמה שירים וקניתי ת'אלבום

גונצ

New member
:) :) :)

שם: גוני
]
אזור מגורים: אזור חדרה ככה, מקום מגוריי אינו מוכר..
שיר אהוב של בית הבובות: סיגפו
איך הכרתי את בית הבובות: מממ "ידיד" הביע את אהבתו לסיגפו בפניי, אז הורדתי..

THE vampire11

New member
היי!!!

שם: איציק רוקח גיל: 16 איזור מגורים: אשדוד!!! שיר אהוב של בית הבובות: למעני איך הכרת את בית הבובות: דרך נתן סלומון |מלך|

voger

New member
אני !!!

שם:תומר גיל: 14 איזור מגורים: ראשון לציון שיר אהוב של בית הבובות: עומד מול ראי איך הכרת את בית הבובות:ראיתי יום אחד לפני הרבה זמן ראיתי 24 והיה את הקליפ שלהם סיגפו והוא היה מה זה יפה!! אז החלטתי לקנות את הדיסק אחרי כמה זמן

למעלה