שרשור היכרות

fireman

New member
../images/Emo41.gifשרשור היכרות../images/Emo70.gif

שלום לכולם..... אז יש פורום חדש, יש חברים חדשים בפורום, נשמח להכיר אחד את השני\ה תרגישו חופשיים לפרט\לשמור על אנונימיות ככל העולה על רוחכם. שם: גיל: תחום עיסוק: מקום מגורים: מה הקשר שלך לתשתיות? אם יש מה להוסיף, תרגישו חופשיים
ערן

fireman

New member
סיפתח ../images/Emo13.gif

שם: ערן אייל גיל: 24 תחום עיסוק: סטודנט שנה ג' להנדסת בניין התמחויות בניהול בניה ותכנון מבנים (קונסטרוקציות) עובד בעבודת סטודנטים בכיבוי אש. מקום מגורים: באר שבע הקשר שלי לתשתיות: מתוקף נושא הלימודים שלי כל תחום הבניין וענפיו השונים מאוד מושך אותי ומעניין אותי מאוד מאז שאני זוכר את עצמי ומשתדל להתעדכן כמה שאפשר בכל מה שקורה מסביבי בתחום להוסיף?.... אמממ, אם את בת 18-24 אני רווק

ranb3

New member
היי

שמי רן בר-טל גיל 30 עיסוק: מהנדס תנועה, עוסק בתכנון רמזורים, הסדרי תנועה, הסדרי תנועה לביצוע תשתיות, מחלפים,בטיחות ועוד

ranb3

New member
מה לעשות השיא שלי עבר....

אבל אם יהיו שאריות מבנות 24 אני מוכן לקבל...חחח

Roobie

New member
טוב, אז גם אני

יובל בן 22 עוד ארבעה שבועות (29.1, מי שרוצה לשלוח צ'קים שישלח מסר ואני אתן לו את הכתובת
) סיימתי צבא לפני חודשיים וקצת, עבדתי בתור חובש ומאבטח בטיולים עד שלשום, ועכשיו מתחיל ללמוד לפסיכומטרי. גר ברעות (מודיעין) קשר לתשתיות - אין ממש, רק מתעניין בתחום. בהצלחה לפורום!

yairp4

Active member
אז גם אני

שם: יאיר פז גיל: 21 עיסוק: חייל (בעעע), משתחרר עוד שלושה חודשים ואח"כ אלוהים גדול... מקום מגורים: מזכרת בתיה קשר לתשתיות: אין, די מתעניין בתחום, בעיקר בתשתיות כבישים (ויותר ספציפי - מחלפים, גשרים, מנהרות וכד')

Mishu2

New member
נו..אז גם אני

אמיר, 32, מהנדס ביצוע בדניה סיבוס, כביש 431 מצורפת תמונה של אחד הגשרים שאני מתעסק

ונפלון

New member
הנני כאן ...

שם: יונתן גיל: 21 תחום עיסוק: חובש מאבטח טיולים, ולומד במקביל לפסיכומטרי. מקום מגורים: קרית אונו. קשר לתשתיות: אין, רק עניין.

שי ז.

New member
ואני

שי בן 38 מאשקלון. מהנדס מכונות בהשכלתי והקשר שלי לתשתיות הוא שאני עובד במפעל של המשפחה שמתמחה בפיתוח וייצור מגופים ושסתומים לתחום התשתית. בנוסף אני חבר הועדה המרכזת לתקני מים במכון התקנים. רוב הידע שלי בתשתיות משתייך לתחום המים והביוב על כל תתי הענפים שלו.

Sephiroth

Member
גם אני רוצה...

שם: רון גיל: 27 בעוד חודש ו-9 ימים תחום עיסוק: מתכנת מחשבים בבנק דיסקונט מקום מגורים: בית דגן הקשר שלי לתשתיות: עברתי לאחרונה למדור תשתיות אפליקטיביות בבנק דיסקונט - זה תופס ?

davidfainshtein

Member
מנהל
כן! אם אשלח לך במסר

את מספר החשבון שלי, תוכל לסדר לי כמה דברים? לעגל כמה מספרים, ככה?

גם אני גם אני ../images/Emo9.gif

שם: רויטל גיל: 20 עיסוק: העבודה שלי! (והשתחררתי לפני 3 חודשים
) מה הקשר שלי לתשתיות: אין שום קשר. רוצה ללמוד אדריכלות ועיצוב, אבל זהו. מה הקשר שלי לפורום: כל מקום שערן נמצא בו - אני באה אחריו!

למעלה