שרשור היכרות

mucool2

New member
מה, גם כאן צריך?

שם: עמית גיל: 36 ושבוע תחום עיסוק: מדען מקום מגורים: ירושלים הקשר לתשתיות: מתעניין בתחום מגיל צעיר.

אלכסיי03

New member
שלום לכולם!

שם: אלכסיי גיל: 35 תחום עיסוק: מהנדס תוכנה (מתכנת בשפה הפשוטה) גר בנתניה מתעניין בצורה אובססיבית בתשתיות תחבורה מאז ילדות מוקדמת

ועכשיו גם אני..

שם: דוד מקום מגורים: באר שבע ונתניה גיל: 27 עיסוק: סטודנט לגאוגרפיה ופיתוח סביבתי באוניברסיטת בן גוריון - במגמת פיתוח עיר ואזור קשר לתשתיות: מתעניין מאז ומתמיד ברכבות קלות וכבדות, מנהרות, גשרים, כבישים, תכנון ערים, פיתוח סביבתי ועירוני, תכנון תחבורתי, תחבורה ציבורית וגורדי שחקים. מתכנן ללמות פיתוח סביבתי לתואר שני.

alantan

New member
הנה אני

שם: אלן גיל: 35 תחם עיסוק: תוכנה מקום מגורים: נזיל, כרגע בפרבריה הצפוניים של לונדון קשר לתשתית: עניין בתשתית תחבורתית בכל הכרוך בכך, מאז היותי תינוק שכן מלתי הראשונה היתה bus...

eladino

New member
שלום

שם: אלעד, 25 מגורים: אשקלון סטודנט לפסיכולוגיה ומדע המדינה מתעניין בתשתיות באופן כללי

k 1 1

New member
היי

שם: קובי גיל: 17 תחום: שביעיסט הקשר לתשתיות: עניין כייף לראות את הפורום הזה גדל...

Azazel

New member
שלום - סוף סוף פורום שקולע בול!

שם: דוד גיל: 22 תחום עיסוק: קצין בצה"ל מקום מגורים: לסירוגין מרכז או צפון. קשר לתשתיות? תחביב ענק מאז היותי ילד.

משרשרת אלייך, אבל זה גם לכל היתר...

אני שואלת בשיא הרצינות... מזתומרת "תחביב"?! ועוד מהיותך ילד...
כאילו מה, היית בונה מחלפים בלגו?

alantan

New member
למה לא?

אני, למשל, הייתי בונה שכונות שלמות מלגו ומחלפים מקרטון, נייר ודבק...

Azazel

New member
לא, אבל הייתי בונה ערים מקוביות.

וחוץ מזה, סים- סיטי, וסים סיטי 2000....

אלכסיי03

New member
אני למשל מחלפים אומנם לא בניתי אבל

הייתי מבריז את בית הספר ובמקום זה הייתי נוסע לכל מיני אתרי בניה, בעיקר של הרכבת התחתית בעיר שלי ומוצא דרכים להגיע כמה שיותר קרוב לאקשן. עם הזמן הכרתי את רוב מנהלי העבודה כך שלהגיע לתחנות הלא גמורות ולתוך המנהרות הנכרות הפסיק להיות בעיה בשבילי כי פשוט זיהו אותי והכניסו, בתנאי שלא היתה איזו ביקורת רמת דרג באותו יום. ועכשיו יש לי גם לוקסוס שבילדותי יכולתי רק לחלום עליו: ידיד טוב שלי מכהן כרגע כמנהל הפיננסים של מוסמטרוסטרוי, הגוף שבונה את הרכבת התחתית ומנהרות לכבישים במוסקבה. הוא אירגן לי סיור לקודש הקודשים ממש, הסתובבנו ממש בין המפעילים הגרמניים והצרפתיים של מכונת הכריה. באמת מרשים.

davidfainshtein

Member
מנהל
אני:

דוד פיינשטיין, עוד מעט 27.
מנהל מערכות מידע (זה החננה ההוא שיושב כל היום ובעיקר כל הלילה בחדר השרתים, עם מזגן מופעל על מינוס 40). מקום מגורים: ירושלים קשר לתשתיות: תחביב, בעיקר. קשר לפורום: המנהל גרר אותי לכאן באיומים, אז לא יכולתי לסרב.

הכרות

שם: דן רוזנצביג גיל: מעל לממוצע של משתתפי הפורום שהזדהו תחום עיסוק: פתוח תשתיות חקלאיות ואורבניות הקשורות בתחומי שמור המים והקרקע - כיום גימלאי הנותן יעוץ בתחומים אלו מקום מגורים: בשרון מה הקשר שלך לתשתיות?: במסגרת עבודתי עסקתי בנושאי מזעור נזקי שטפונות; בבניית מאגרים וסכרים לאיגום לאצירת ועצירת מים; ניקוז עילי ותת- קרקעי; פתוח שיטות לבניה משמרת מים; פעולות שונות לשימור קרקע ומים בתחום החקלאי ובשטחים פתוחים; ועוד נושאים דומים בתחום.

אני

דניאל בוכמן, בן 23 עובד בינתיים בתעשיה אוירית, ב פרוק/הרכבת מנועי סילון. מתגורר בחולון. הקשר לתשתיות- התענינות ומשיכה לתחום התשתיות של כבישים,מחלפים, רכבות ועוד.. שוקל ללכת ללמוד הנדסת בנין בקרוב..

bhmi100

New member
במקרה מצאתי את הפורום הזה נשמע מעני

שם חסוי גיל 29 מקצוע מדען מגורים כרגע י-ם יתכן מעבר למרכז קשר לתשתיות - זה מעניין אותי. משהו להוסיף מתי תהיה רכבת נורמלית לירושלים ומתי כבר תהיה רכבת קלה-תחתית בערים הגדולות בארץ

danezeq

Member
אני דניאל

אוהב מאוד אדריכלות חוץ אדריכלות נוף ותכנון ערים. חולה במחלת פסי הרכבת
ועוד.. אני בן 22 מת"א אני מפעיל אתר מכוער בשם "ת"א במבט חדש"

למעלה