שרשור היכרות

גאמידם

New member
אני אחרי האחרונה החביבה...

הי איילת, אני מאד נהנית מניהולך את הפורום- נכנסו אליו חיים ועניין מאז שהגעת וכייף לשוטט בו. אחלה רעיון להכיר את המשתתפות (והמשתתפים- לא להעליב את הבנים) אני, קרינה, בת 35, אמא לשלושה- גאיה, 9, מיקה, 7 ואדם, 1. אני מטפלת בתנועה במקצועי, אבל בחופשת לידה ארוכה ומענגת, בה אני מניקה עדיין, אבל גם מגשימה לי חלומות, כמו הכנת עוגות יום ההולדת של ילדי. כמה טוב זה לשמח את ילדיך, נכון?

אז אני אחרי אחרי האחרונה...../images/Emo24.gif

אני טל, אמא לשקד (5) ותומר (כמעט 3). מעצבת גרפית במקצועי, וכבר מספר שנים שהעיסוק בסוכר הפך למקצועי הרשמי. בעבר הלא רחוק ניהלתי את שני הפורומים (אומנות בעוגות למתחילים ולמתקדמים) ונהנתי מכל רגע, אך מחסור בזמן הביא אותי לפנות את מקומי למנהלות חדשות. איילת- מוכרחה לאמר כי תענוג לראות את דרכך בפורום!!! קצת קשה לוותר על ה"בייבי", ותענוג לראות כי עבר לידיים נהדרות כשלך. קוראת פה המון, לא תמיד מספיקה להגיב... נעים להכיר!

2hila2

New member
אז לא אגיד שאני אחרונה אחרי....../images/Emo8.gif

שמי דרורית,אני בת 36,אמא לנגה(4)ולהלה(2) אפיה ובישול היו תחומי עניין שלי כמעט מאז ומתמיד,בעקר מסיבות אישיות,אבל בטוח גם משהו גנטי... אני מורה בתיכון במקצועי ואני בורחת לתחומי אומנות שונים-בכל הזדמנות-בעיקר כשערימות מבחנים מחכות לי
נחשפתי לבצק סוכר לפני מספר חודשים כשגיליתי את הפורום המקסים הזה. מאד עשיתי מספר עוגות,בעיקר,מצוירות למיניהן.רוצה גם פיסול. טוב,יצא לי ארוך
,אז אסיים כאן...

Hun1

New member
גם אני גם אני....../images/Emo13.gif

אני רחל בת 26, גרה באנגליה עם הארוס שלי (הוא אנגלי). כרגע לא עובדת ולכן יש לי אפשרות להציץ בפורום כל יום כל יום בכיף ולהטמיע מהידע שלכן. מקווה שאוכל להראות יותר עוגות בעתיד, כרגע אין לי כל כך למי להכין ומתאמנת לקראת העוגת חתונה שלי. שיהיה ערב נפלא

haiavered

New member
אז גם אני אוסיף את שלי .שמי חיה

ואני מחיפה.אתם כולכם/ן צוציקים בלוציקים לעומתי. אני בת 60 עוד מעט אם ל3 וסבתא ל 3 .עקרת בית 40 שנה וא ו ה ב ת. מטבח.בשנים אחרונות הוצאתי את עצמי לגימלאות .זרקתי
את ילדי לאחריות בעליהן/נשותיהן. משתדלת רוב שעות היום לעשות כמו שהפוליטיקאים אומרים לביתי (ז"א לעצמי)אוהבת להשתתף בסדנאות כי אני חושבת שזה מאוד מפרה כמו כן אוהבת להיפגש עם כל האנשים הצעירים שבשטח.הגעתי לפורום לפני שנה וגיליתי את בצק הסוכר מכאן התגלגלתי לסדנאות שאותם עשיתי אצל טל וגלית וחוזרת אליהן תמיד באהבה.משתגעת מכל הדברים המקסימים שמכינים כאן וגם במתקדמים.עוסקת באומנות שימושית.ג'נקריסטית פריקית של שווקי פשפשים בארץ ובעולם אוהבת שדרוגים של מה שאני מוצאת באיזה חומר שלא יהיה.עכשיו גם לומדת ציור.

למעלה