שום סביר,זה מהמם! שמעת אותי><??
S Sivan McFLY New member 26/8/07 #34 לא שמעתי...><../images/Emo11.gif קראתי!!!! חחח תודה =] זה לא פותר אותך מלהיות שפחת הרקעים שלי!!! שזה יהיה ברור...
לא שמעתי...><../images/Emo11.gif קראתי!!!! חחח תודה =] זה לא פותר אותך מלהיות שפחת הרקעים שלי!!! שזה יהיה ברור...
T T h a t G i r l New member 26/8/07 #36 ../images/Emo11.gif אה זה לא? שיט סתם נו,הרקעים שאני עושה לך יוצאים הכי יפה XDDDD בגלל שזה שלך,אני לא מעלה
../images/Emo11.gif אה זה לא? שיט סתם נו,הרקעים שאני עושה לך יוצאים הכי יפה XDDDD בגלל שזה שלך,אני לא מעלה
S Sivan McFLY New member 26/8/07 #37 אוווווו ../images/Emo11.gif את יכולה לעלות... אני לא יעשה לך כלום אולי...
B butbut New member 26/8/07 #33 סביר??!@#?@ זה נראה לך סביר?!!?!!? זה הרבה יותר מסביר!! 1) יש שם מישהו מוזלם שקוראים לו דני ג'ונס,שום דבר איתו לא יכול להיות סביר. 2)זה מהממם!! אני אהבתי ת'עיצוב !!:]]
סביר??!@#?@ זה נראה לך סביר?!!?!!? זה הרבה יותר מסביר!! 1) יש שם מישהו מוזלם שקוראים לו דני ג'ונס,שום דבר איתו לא יכול להיות סביר. 2)זה מהממם!! אני אהבתי ת'עיצוב !!:]]
ד דני האלה New member 26/8/07 #65 ../images/Emo178.gif דני המושלם את המושלמת!! איזה יפה זה, אהבתי מאוד =]
J just orr New member 27/8/07 #120 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה כזה מדהייםםם!!!!! אני מתה על התמונות האלה.. הוא יצא כזה מתוק ^^ (במיוחד בתמונה הימנית חח) וגם המשפט.. מ IGY ובכלל, העיצוב מהמם אעאעעע *נמסה* ><
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה כזה מדהייםםם!!!!! אני מתה על התמונות האלה.. הוא יצא כזה מתוק ^^ (במיוחד בתמונה הימנית חח) וגם המשפט.. מ IGY ובכלל, העיצוב מהמם אעאעעע *נמסה* ><
Y Yu vi New member 26/8/07 #40 בלאדיהל, זה מדהים^^../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif יום אחד גמני אדע לעצב ברמה כזאת ^^ ! { והיום הזה נראה רחוווווווק =-] }
בלאדיהל, זה מדהים^^../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif יום אחד גמני אדע לעצב ברמה כזאת ^^ ! { והיום הזה נראה רחוווווווק =-] }
Y Yu vi New member 26/8/07 #42 אנוכי../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif אני דיי מתחילה בעניין הפוטושופ אז הדברים שלי לא מושלמים כמו של הרבה בנות פה סתם משו בקטנה שעשיתי עכשיו ..
אנוכי../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif אני דיי מתחילה בעניין הפוטושופ אז הדברים שלי לא מושלמים כמו של הרבה בנות פה סתם משו בקטנה שעשיתי עכשיו ..