שרשור הכרות מחודש

R o c k s e n

New member
../images/Emo41.gif שרשור הכרות מחודש ../images/Emo27.gif

שם : גיל: עיר : הופעה אהובה מאמריקן איידול: סטודיו אהוב מאמריקן איידול : הופעה אהובה מהטור : ממתי אתם מעריצים של אדם?

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo42.gif עונה @$^@

שם : רחלי גיל:19 עיר :ת"א הופעה אהובה מאמריקן איידול: (לא יכולה אחד!) WWL, IICHY, AIGC, MD סטודיו אהוב מאמריקן איידול : IICHY הופעה אהובה מהטור : בואי מדלי וסטארלייט. ממתי אתם מעריצים של אדם? מהאודישן הראשון.

elelel2

New member
מזל טוב לפורום!

שם: אלינור גיל: 23 עיר: תל אביב הופעה אהובה מאריקן איידול: WLL סטודיו אהוב: FEELING GOOD הופעה אהובה מהטור:WLL ממתי מעריצים: ROF אובסיסיבית מ- WLL

LolliPopDance

New member
אדם ../images/Emo99.gif איזה אדיר שפתחו לו פורום

שם : טל גיל: 20 עיר : הופעה אהובה מאמריקן איידול: כולן אבל במיוחד tracks of my tears, feeling good ו- whole lotta love סטודיו אהוב מאמריקן איידול : feeling good הופעה אהובה מהטור : starlight באקוסטי ממתי אתם מעריצים של אדם? מהאודישנים

מימימי

שם : הדס גיל: 16 עיר : תל אביב הופעה אהובה מאמריקן איידול: WLL,ROF,ACIGC,MW סטודיו אהוב מאמריקן איידול : wll הופעה אהובה מהטור : starlight, bowie madly ממתי אתם מעריצים של אדם? מהרגע הראשון שהוא הופיע על מסך הטלויזיה שלי. מסוקס קטן.

MIDNIGHT SKY

New member
אניי*^$$&*)#

שם :רנטה גיל: 16 עיר : ראשון הופעה אהובה מאמריקן איידול:כולן. אפילו PTFM אבל במיוחד ROF-ההופעה הייתה מהפנטת. WLL,IICHY,SR,ACIGC סטודיו אהוב מאמריקן איידול : כולם הופעה אהובה מהטור :בואי מדליי. אוי,איך שהוא רוקד שם *-* ממתי אתם מעריצים של אדם?מאז המילה הראשונה שהוא הוציא מהפה שלו. הכוונה מאז האודישן :)

InbarKiii

New member
עונה :)

שם : ענבר גיל: 15 עיר : נס ציונה הופעה אהובה מאמריקן איידול: FG, MW,IICHY,WLL סטודיו אהוב מאמריקן איידול : Feeling good
הופעה אהובה מהטור : WLL ובואי מדלי כמובן
ממתי אתם מעריצים של אדם? מהאודישן אהבתי אותו אבל אני חושבת שרק במד וורלד באמת התאהבתי..

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

שם : לי גיל: 22 עיר : חיפה הופעה אהובה מאמריקן איידול: כל ההופעות של אדם למברט
סטודיו אהוב מאמריקן איידול : הכל
הופעה אהובה מהטור : הכל
ממתי אתם מעריצים של אדם? מאז ששמעתי את השם אדם למברט

heart1soul

New member
ישישיש!! מזל טובבב!

סוף סוף ! הקומונה לקח לה מלא זמן להיטען אצלי על המחשב ועוד יותר זמן לשלוח הודעה.. שם :קטי גיל: 22 עיר : חיפה הופעה אהובה מאמריקן איידול:whole lotta love ו born to be wild סטודיו אהוב מאמריקן איידול : mad world, ring of fire, a change is gonna come הופעה אהובה מהטור :starlight כי זה חדש והmedely כי זה סקסי בטירוף טוב אז גם whole lotta love ממתי אתם מעריצים של אדם : זו העונה הראשונה שאני בכלל עוקבת אחרי אמריקן איידול שלא לדבר ממשיכה לעקוב כמו מטורפת גם אחרי איידול- והכל בגלל אדם. התחלתי לאהוב אותו מההופעה הראשונה כי את האודישנים לא ראיתי ובמקרה ראיתי את הפרק הראשון של אמריקן איידול ולאט לאט התמכרתי:)

היי! D:../images/Emo119.gif

שם : גל. גיל : 16. עיר : יבנה. הופעה אהובה מאמריקן איידול : The Tracks Of My Tears Play That Funky Music Satisfaction סטודיו אהוב מאמריקן איידול : A Change Is Gonna Come Black Or White הופעה אהובה מהטור : המחרוזת שירי בואי בני ארק. ממתי אתם מעריצים של אדם? מהביצוע שלו לSatisfaction

Juliann

New member
גמנייי

שם : יפית גיל: 22 <כמעט> עיר : פ"ת הופעה אהובה מאמריקן איידול: בלאק אנד וויט, מאד וורלד, קריינג, עם קיס, עם קווין, טוב בעצם כל היומיים של הגמר היו מדהימים. סטודיו אהוב מאמריקן איידול : קריינג. אהבתי מאוד את מאד וורלד אבל כבר נמאס
הופעה אהובה מהטור : מחרוזת בואי
לא בגלל השירים כמו שהוא מתחרפן שם על הבמה חחח אדם רוקד זה אחד הדברים. ממתי אתם מעריצים של אדם? מהשניה שהוא שר בוהימיין ראפסודי

aaddii2

New member
אני../images/Emo27.gif

שם :עדי גיל: 21 עיר : חולון הופעה אהובה מאמריקן איידול:If i cant have you,Mad world סטודיו אהוב מאמריקן איידול : כנ"ל הופעה אהובה מהטור :starlight
ממתי אתם מעריצים של אדם?: מהאודישנים

פורום D: ייאי

שם : חן גיל: 17 עיר : רמת ישי הופעה אהובה מאמריקן איידול: Born To Be Wild וההופעה עם קיס
סטודיו אהוב מאמריקן איידול : Feeling Good הופעה אהובה מהטור : Starlight
ממתי אתם מעריצים של אדם? מהרגע הראשון שראיתי אותו
האודישן הקבוצתי, כשהם שרו Some Kind Of Wonderful

gwini1

New member
היי לכולם! שוב...

שם : טליה גיל: 26 עיר : פ"ת הופעה אהובה מאמריקן איידול: עם קיס... אבל בטח זה לא נחשב אז WLL סטודיו אהוב מאמריקן איידול : the tracks of my tears הופעה אהובה מהטור : starlight ממתי אתם מעריצים של אדם? לא היה לי זמן לראות את העונה כששודרה... אך לאחר שהיא הסתיימה היה לי שבועיים חופש אז הורדתי את כל הפרקים והתחלתי לראות אחד אחרי השני באובססיביות נוראית וכמובן שהתאהבתי על ההתחלה

Queenkiller

New member
יאייי

שם : סיוון גיל: 22 עיר : פ"ת הופעה אהובה מאמריקן איידול: WHOLE LOTTA LOVE, A CHANGE IS GONNA COME סטודיו אהוב מאמריקן איידול : MAD WORLD הופעה אהובה מהטור : WHOLE LOTTA LOVE ממתי אתם מעריצים של אדם? מסטיספקשיין

היי כולם! חולה על אדם :)

גיל: 20 עיר : איזור חיפה וקריות הופעה אהובה מאמריקן איידול: באמת שהכל, אבל בעיקר Ring Of Fire ו-Black Or White סטודיו אהוב מאמריקן איידול: Cryin הופעה אהובה מהטור : האמת, לא ראיתי
ממתי אתם מעריצים של אדם? לא הייתי קורא לעצמי מעריץ, אבל התחלתי ממש לאהוב אותו מההופעה בטופ 13, הדהים אותי איך שהוא שר ואיזה נוכחות מחשלמת יש לו על הבמה.

למעלה