שרשור הכרות מחודש

nini18

New member
שאתה ../images/Emo47.gif

ד"א חשבתי דווקא שאתה לא אוהב אותו חחח טוב לדעת שטעיתי

חח אני ממש לא שונא אותו, ההפך

אבל כן, אני לא מת על כל דבר שהוא עושה, אבל סה"כ אני חושב שהוא אחד האיידולים הכי טובים שהיו, ומעניין אותי לאן תתפתח הקריירה שלו, וכמובן שאני יוריד את האלבום שלו ברגע שהוא ידלוף! ותודה לכולם :)

יווו פורום ../images/Emo9.gif

שם :מורי גיל: 28 עיר : ג'רוזלם הופעה אהובה מאמריקן איידול:אמממ רק אחת? הצילו מאד וורלד והכל טוב?? סטודיו אהוב מאמריקן איידול : טראק אוף מי טירז (אנימתה על זה) ו MW הופעה אהובה מהטור :בואי
ממתי אתם מעריצים של אדם?מהאודישן הראשון שלו הוא שבה את ליבי

Musical Abuse

New member
טוב שיש פורום ../images/Emo3.gif

שם : אסתי. גיל: 26. עיר : רחובות. הופעה אהובה מאמריקן איידול: Feeling Good / Whole Lotta Love סטודיו אהוב מאמריקן איידול : Feeling Good / Whole Lotta Love / Ring Of Fire צטערת, היה לי קשה להחליט על אחד..אני אוהבת גם את כל השאר
הופעה אהובה מהטור : Starlight מההופעה הראשונה, וWLL מרוב ההופעות
ממתי אתם מעריצים של אדם? מהשניה שמיסטר למברט נכנס לחדר האודישנים ופתח ת'פה המדהים שלו...אחח איזה קול אדיר!

Lady in red2

New member
../images/Emo192.gif

עיר : איזור השרון. הופעה אהובה מאמריקן איידול: Whole Lotta Love
Black Or White
וכמובן ההופעות עם קיס וקווין
(רגע בלתי נשמח - אדם + בריאן מיי על במה אחת
). סטודיו אהוב מאמריקן איידול : Whole Lotta Love, Black Or White, Feeling Good, Ring Of Fire... הופעה אהובה מהטור : מחרוזת בואי
ממתי אתם מעריצים של אדם? מהאודישן הראשון.

mayarel

New member
ידועה לשימצה.. ../images/Emo13.gif

שם : מאיה גיל: 32 (למרות שהאמיתי הוא כנראה 15) עיר : השרון הופעה אהובה מאמריקן איידול: feeling good סטודיו אהוב מאמריקן איידול : mad world הופעה אהובה מהטור : תיקו סטרלייט ובואי. אחד בגלל השיר והשני בגלל האגן..
ממתי אתם מעריצים של אדם? דיי לקראת סוף איידול. כשהשמיעו את MW בגלגל"צ רציתי לראות מי זה. למענו ראיתי את התוכנית מההתחלה... ואת ההמשך בטלביזיה.

sweet shir

New member
עונה.D:

שם: שיר. גיל: עודמעט 17. עיר: רעננה. הופעה אהובה מאמריקן איידול: מאד וורלד ורינג אוף פייר. *-* סטודיו אהוב מאמריקן איידול: נהה, אני אוהבת הכל. D: הופעה אהובה מהטור: סטארלייט. ממתי אתם מעריצים של אדם? מאז סטיספקשן :)

t r e c o o l

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif

שם :טרה קול גיל: 20 עיר : מרכז הופעה אהובה מאמריקן איידול:הכול! אבל הכי פילינג גוד
וצ'אנז יז גונה קום
סטודיו אהוב מאמריקן איידול : פילינג גוד
הופעה אהובה מהטור :פיים
וגם סטארליט ממתי אתם מעריצים של אדם?מההתחלה! מסטספיקשן.

adi dion

New member
יאאאא פורום!!! מזל טוב!! ../images/Emo24.gif

נעלמתי מהקומונה, אני יודעת
אבל היא עבדה לי מאוד לאט.. כנראה בגלל המליון הודעות שהיו שם או משהו... ובגלל זה יצא שבקושי נכנסתי לשם כבר.. עכשיו חזרתי עם אנרגיה מחודשת! ^^ שם: עדי גיל: 20, לקראת ה-21 :S עיר : ת"א הופעה אהובה מאמריקן איידול: mad world בגמר :) סטודיו אהוב מאמריקן איידול : mad world, black or white, no boundaries הופעה אהובה מהטור : לא ראיתי וידיואים מהטור
ממתי אתם מעריצים של אדם? אממ די מהתחלה אבל ממש התחלתי לשים לב אליו ולאהוב אותו מהתוכניות באולפן..

mokasosex

New member
מירב:)

שם : מירב גיל: עוד מעט 15 עיר : גבעתיים הופעה אהובה מאמריקן איידול: I can't get no satisfaction, Ring of fire, Play that funky music, whole lotta love, Kiss medly, Mad world בגמר [= ובכללי הכל . סטודיו אהוב מאמריקן איידול : Mad world (עד שנהיה חרוש ), A change is gonna come, Ring of fire, one, Cryn', Born to be wild, Whloe lotta love הופעה אהובה מהטור: Wole lotta love, Bowei medly ממתי אתם מעריצים של אדם? מאז שריאן סיקרטס: Here's Adam Lambert up and coming..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבאיחור.. אבל אני :)

שם : אריאל גיל:16 וחודשיים (כדי ששיר תהיה מרוצה) עיר : הרצליה :] הופעה אהובה מאמריקן איידול: WLL, BTBW, ROF, MW סטודיו אהוב מאמריקן איידול :אני ניראה לי לבד בזה אבל One וכמובן Feeling Good הופעה אהובה מהטור : בואי מדלי
! ממתי אתם מעריצים של אדם?באודישנים שמתי לב אליו ממש ואחרי סטיספקשן התאהבתי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאהה סופסוף!

הלייב באמת לא היה משו, אבל הסטודיו מעולה333>

למעלה