שרשור הכרות 2

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gifשרשור הכרות 2 ../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

תאריך יומולדת [שאני אכנס ללוח אירועים, מי שרוצה] באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]? מה מקור הכינוי שלכם? סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? מי האומנים שאתם אוהבים? ושאלה בנוגע לרקיע: מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט, מרי, לוסי וסיימון. בין כל החברים/חברות שהיו להם מי היה הכי מתאים להם?

עונה

תאריך יומולדת [שאני אכנס ללוח אירועים, מי שרוצה]: 10.09 באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז?מכושפות, ספין סיטי, מגרש ביתי, איאר... פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]?יש כמה מה מקור הכינוי שלכם? סתם סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? מכושפות, איאר, מגרש ביתי, סמלוויל.... איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? כל מני מי האומנים שאתם אוהבים? BLUE ... ושאלה בנוגע לרקיע: מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט: שרה מרי: בן לוסי: קווין סיימון: לא זוכרת עם מי הוא היה

גרד3

New member
באמת קוראים לך פאינה?

אז יש לי חדשות בשבילך, את כבר לא יחידה. כן, גם ההורים שלי נתנו לי את השם הזה

Yawely

New member
שלי!! ../images/Emo108.gif

נולדתי ב- 15.4.1986 אני בעיקר גולשת בפורום מתגייסים... כי אני לפני צבא וזה מאוד מעניין אותי... חברה טובה שלי קוראת לי כך ואני מאוד אוהבת את הכינוי הזה אז אימצתי אותו כשם משתמש- Yawely ח-ו-ל-ה על הסדרה "חברים" ו"ארץ נהדרת". אוהבת לשמוע הכל חוץ ממזרחית... ככה שאין לי אומנים נבחרים... למרות ששרה ממש חמודה, אהבתי את מאט גם עם הת'ר הם היה זוג מקסים... אבל שרה והוא גם יפים יחד, והיא יהודייה אז יותר טוב :) אין על מרי ווילסון כזוג... למרות שהיא לא ראויה לו בכלל הוא טוב מדי בשבילה :) קווין חמוד אבל הנשיקות שלהם מגעילות... למרות שכולכם תחלקו עליי לוסי הכי מתאימה לרובי. ולסיימון, דינה החברה הראשונה שלו כי אין על אהבה ראשונה שנמשכת לנצח :)

coralline

New member
עונה

יומולדת: 3 לספטמבר 1989 פורומים: פאנפיקים, הארי פוטר, באפי ואנג'ל ועוד.. בכול הפורומים האלו אני רק קוראת אף פעם לא כתבתי פורומים מומלצים: הפורומים הנ"ל מקור הכינוי: יש סופר שקוראים לו ניל גיימן והוא כתב ספר בשם קורליין ( CRALINE) הכינוי הזה כבר היה בשימוש אז הלכתי למה שהיא קרוב אליו לפני זה ניסיתי עוד מלאא כינויים וכולם היו בשימוש כמעט היתייאשתי סדרות: מלאך שחור, רוזוול, באפי, אנג'ל, סמולוויל, LOST!!!, בנות גילמור... סוג מוסיקה: רוק בעיקר (אולי גם בלוז ופופ) אמנים: אוונסאנס, לינקין פארק, Green Day, (קלי קלארקסון אשלי סימפסון) מאט עם שונה (אם לא שרה), מרי עם רובי, לוסי עם קווין ואין לי רעיון למישהי בשביל סיימון.

שלמונזה

New member
גמני עונה ../images/Emo168.gif

באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? רוק ישראלי, משינה, ירמי קפלן, ערוץ 24, טלוויזיה, צעירים חסרי מנוח פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]? רוק ישראלי וירמי קפלן [הפורומים שאני מנהלת] משינה מה מקור הכינוי שלכם? שיר של משינה סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? מכושפות, אי אר, בנות גילמור איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? רוק ישראלי מי האומנים שאתם אוהבים? ירמי קפלן, משינה, ערן צור יהודה פוליקר ויש עוד הרבה מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט - שונה מרי - וילסון, ואם לא אז בן לוסי - ג'ורדן סיימון - דינה! היא שברה לו את הלב
או אחת מהתאומות אולסן זה היה פרק טוב...

עונה../images/Emo13.gif

תאריך יומולדת: 22/11 עוד פורומים שבהם אני גולשת:ווסטלייף,טלנובלות,בראד פיט פורומים ממולצים:ווסטלייף מקור הכינוי:רציתי אודליוש והוא היה תפוס ומישהי פעם הייתה כותבת את השם שלי ככה אז זה בנתיים...עד שנמצא כינוי נורמלי... סדרות שאני אוהבת(חוץ מהרקיע):מכושפות,(דוסון קריק וחברים ז"ל) בנות גילמור,וכלמיני טלנובלות... סוג מוזיקה:כמעט הכל...חוץ מדיכאון האומנים שאני אוהבת:ווסטלייף
ולינקין פארק מאט-שרה מרי-ווילסון לוסי-קווין וסיימון-אממ דינה...

../images/Emo182.gifתשובות../images/Emo182.gif

תאריך יומולדת: 14.03.86
באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? "חלומות" ו"ספרים וספרות".
פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]? חלומות, ואהבה בגיל ההתבגרות.
מה מקור הכינוי שלכם? היפייפיה הנרדמת...צריך להסביר?...
סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? בנות גילמור, ומגרש בייתי!!
איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? פופ.
מי האומנים שאתם אוהבים? הממ...אין לי ממש אומנים מועדפים...רק סופרים ושחקנים. ושאלה בנוגע לרקיע:
מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט, מרי, לוסי וסיימון. בין כל החברים/חברות שהיו להם מי היה הכי מתאים להם? מאט- שרה! ברור ששרה! אין עליה... מרי- זה שהיא יוצאת איתו בעונה ששודרה, נדמה לי השביעית...אח של קווין. לוסי- קווין...האמת- הוא טוב מידי בשבילה...הוא מדהים. סיימון- הממ...לא יודעת...

עונה ../images/Emo183.gif

תאריך יומולדת: 28.12.89
באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? כלבים, בע"ח וחיות בית, שאלונים וסקרים, תפוז משוב, מסרים מיידים ועוד כמה..
פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]? כלבים
וכולם מאוד נחמדים
מה מקור הכינוי שלכם? ממ חיפשתי משהו עם השם שלי.. וזה מה שיצא
סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? חברים, שנות ה70, כולם אוהבים את ריימונד, סאמרלנד ועוד..
איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? קצת מהכל
מי האומנים שאתם אוהבים? אין מישהו ספציפי
ושאלה בנוגע לרקיע:
מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט - שרה מרי - ווילסון לוסי - ג'רמי סיימון - דינה
(מזה אהבתי אותה..)

7thHeaven

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo150.gif../images/Emo41.gif

פורומים נוספים: מייקל ג'קסון בעיקר... קצת מסע בין כוכבים, הפקת וידאו. מקור הכנוי? מממ...בוא נחשוב... חחח
סדרות: מס"ב, סטארגייט, אטלנטיס, אי. אר אומנים: מייקל ג'קסון חחח
מוסיקה: כמעט כל דבר שנעשה בשנות ה 60' - 70' - 80' וכמעט שום דבר ממה שנעשה אחרי אמצע שנות התשעים חח מאט - שרה סיימון - דינה לוסי - האקס המיתולוגי ג'ימי מון מרי? מממ... לא יודע

../images/Emo187.gif

תאריך יומולדת [שיפית תכניס ללוח אירועים,] 8/3/81 באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? בנות מקלאוד,ירמי קפלן,עברי לידר,גלעד שגב,24,ירושלים ופה. פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]?ירמי קפלן (יש שם מנהלת שווה
) ובנות מקלאוד .. מה מקור הכינוי שלכם? הייתי מרי לנצח אבל כולם חשבו שאני בעצם בחור ואז תומר אמר לי שאני מורי לנצח והפכתי את זה לניק שלי.. סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? חברים,בנות מקלאוד,מכושפות איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? ישראלית מי האומנים שאתם אוהבים?עברי, ירמי, כל משפחת בנאי,גלעד שגב אביב גפן ועוד רבים וטובים שידוכים מאט עם שרה לוסי עם רובי (תודו שהם קורעים) מרי עם בן סיימון? ליודעת אולי אחת האולסניות ?

Lucy987

New member
היר...

באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? רוק, נירוונה. פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]? נירוונה, רוק. מה מקור הכינוי שלכם? דמות מתוך שיר. סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? חברים, שנות ה70 איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? כל מיני. כל מה שנכתב בידי הזמר, ולא איזו חברה להפקת שירים כתבה את השיר. מי האומנים שאתם אוהבים? קורט קוביין, אדי וודר, ועוד ועוד.. ושאלה בנוגע לרקיע: מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט, מרי, לוסי וסיימון. בין כל החברים/חברות שהיו להם מי היה הכי מתאים להם? מאט- אני?.. מרי- זה שהיא איתו עכשיו. החתיך ההוא.. לוסי- זה שהיא איתו עכשיו. כנ"ל.. סיימון- ההיא שהוא אוהב בעונות האחרונות.. הם מה זה מתאימים באמת.

שלייייייי

תאריך לידה- 6.10.86 אני גולשת בפורום של שרית חדד
ומידי פעם אצל מאיה בוסקילה מכבי חיפה וכוכב נולד....ועכשיו כמובן גם כאן.. הפורום המומלץ הוא כמובן של שרית חדד... קוראים לי שרון חלק קוראים לי שרונה אז השארתי שרונה... אני בעיקר אוהבת טלנובלות... סוג מוזיקה- ים תיכוני אומנים- שרית חדד שרית חדד שרית חדד מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט: שרה מרי: בן לוסי: קווין סיימון: לא יודעת...

Crazzzzzy Girl

New member
אני ....

תאריך יומולדת :12.10 באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? מגרש ביתי , תשוקות מכושפות ,משחקי סימס ווסטלייף. פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז: מגרש ביתי. מה מקור הכינוי שלכם? אני פשוט מטורפפפפפת סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע?מגרש ביתי , מכושפות , בנות גילמור ותשוקות איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? הכל חוץ ממזרחית . מי האומנים שאתם אוהבים?וואי הרבה מאוד אין מישהו/י ספצצי . ושאלה בנוגע לרקיע: מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל:מאט בין כל החברים/חברות שהיו להם מי היה הכי מתאים להם?הכי אהבתי את החבר שהיה ללוסי , אנדרו הכי חמוד

Supoosh2

New member
עונה

תאריך יומולדת: 20.10 אמממ אני לא בעוד פורומים אבל אני בקומונה ACV Israel. אני בעצמי בקושי יודעת מה מקור הכינוי שלי ואני אוהבת בנות גילמור, הסוד של לאורה(היום פרק אחרון
), אי אר וכל הסדרות המצחיקות האלה בערוץ 3... הזמרת שאני הכי אוהבת זאת סולה ואמממ למאט אני הכי אהבתי את התר וסיימון עם דינה לוסי ומרי עדיין לא החלטתי

תתש

New member
עונה

תאריך יום הולדת: 6.9 פורומים אחרים שאתם גולשים: הבית הלבן, חוק וסדר, מכושופות, המתמחה, היפים והאמיצים, צח"מ ועוד פורומים מומולצים: מה שרשמתי מקודם אבל בעיקר חוק וסדר והבית הלבן. מקור הכינוי: לא זוכר מאיפה סדרות אהובות אחרות: מה שרשמתי למעלה וגם החצי האפל ועמוק באדמה. סוג מוזיקה אהוב: כמעט כל סוג אומנים אהובים: רד הוט צ'ילי פפרס והקורס. מצא את בן הזוג: מאט- הת'ר כי הוא גרם לה לא להתחתן. מרי- לא יעזור את מי יביאו היא הכי מתאימה לרובי וחבל שבסוף הם לא יהיו ביחד. לוסי- האח של הכבאי. סיימון- דינה.

diet prozak

New member
גם אני

באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? ספרות וספרים, ומחפשת עוד מעניינים פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]? אני עוד די חדשה בכל הקטע, אולי בהמשך מה מקור הכינוי שלכם? מתוך הסרט "מעודדות צמודות" סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? בקושי רואה טלוויזיה.. מכושפות. איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? המון ישראלי (מכל הז'אנרים כמעט), ורוק מי האומנים שאתם אוהבים? איפה הילד, משינה, נירוונה, ביטלס, וכו' ושאלה בנוגע לרקיע: מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט, מרי, לוסי וסיימון. בין כל החברים/חברות שהיו להם מי היה הכי מתאים להם? מאט - לא יעזור כלום, התר הכי מתאימה לו מרי - רק ווילסון... ששני המעצבנים האלה יישארו ביחד ויעזבו אותי בשקט לוסי - הממ... זאת שאלה קשה. לא חושבת שהיה כבר הבן אדם שיגרום לה להישאר מאוהבת רק בו. ברגע שיגיע בחור חדש, היא תתאהב בו (כמו שקרה עם הבחור בשדה תעופה, כשהיא חיכתה לסבים שלה). סיימון - עוד לא פגש כל כך בנות... חוץ מדינה, שהייתה ילדה קטנה ומעצבנת

למעלה