שרשור הכרות 2

גמני עונה:)../images/Emo29.gif

תאריך יומולדת [שאני אכנס ללוח אירועים, מי שרוצה]-21/4/1985
באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז?אנסטסיה,לימודים וש"ב,שירות לאומי ומסתובבת בפורומים.
פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]?-
מה מקור הכינוי שלכם?שיר של REM
סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע?מכושפות,השיר שלנו,ריימונד,בנות גילמור,ימי חיינו,תשוקות
איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים?מוסיקה.לא משנה כל כך מי(רק לא טראנסים וכאלה)
מי האומנים שאתם אוהבים?REM,אנסטסיה,אביב גפן,חמי רודנר,עברי לידר,היהודים..קיצר....בכיוון הרוק הישראלי והישראלי.(לא כל כך אוהבת את המזרחי)
ושאלה בנוגע לרקיע: מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט-האמת?לא אהבתי אף אחד מהחברות שהיו לו מרי-לא אהבתי אותה ואת ויסלון ביחד ואני מאושרת לראות את רובי עם ג'וי ולא היו לה ממש חברים רצינים אחרים(או שאני לא זוכרת)ובן לא נחשב.למה?ככה.
לוסי-קווין סיימון-דינה סתם פוסטמה.אין לי מישי בשבילו.

ganitav1

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

תאריך יומולדת? 24.9.89 באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? חברים, מכושפות...ועוד כמה שאני מבקרת... פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז? אהמ...הפורמים שאני שם..אני אוהבת אותם...חברים ומכושפות מה מקור הכינוי שלכם? השם שלי...גנית... סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? מכושפות חברים בנות גילמור...ועוד הרבה... איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? אהמ...רוק - פופ... מי האומנים שאתם אוהבים? ג'ניפר אניסטון
בן הזוג המושלם: מאט - עם שרה...הם חמודים ביחד
מרי - בן לוסי - קווין סיימון - דינה

גרד3

New member
../images/Emo85.gif

תאריך יומולדת: 13.9.89 באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? מארון 5. פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]? מארון 5, דה! מה מקור הכינוי שלכם? הארי פוטר ואבן החכמים. יש שם תאומים שקוראים להם פרד וג'ורג', ובחג המולד אמא שלהם תמיד שולחת להם סוודרים, ובאותה שנה היא שלחה להם סוודרים עם האות הראשונה של השם שלהם (שיוכלו להבדיל ביניהם...) והם אמרו "אנחנו יודעים שקוראים לנו גרד ופורג'"... סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? אממ... ראיתי את חמש העונות הראשונות של מכושפות, אז אני אגיד מכושפות. איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? אממ... בעיקרון הכל מי האומנים שאתם אוהבים? תסתכלו למעלה ושאלה בנוגע לרקיע: מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט, מרי, לוסי וסיימון. בין כל החברים/חברות שהיו להם מי היה הכי מתאים להם? מאט- אממ... שרה? לא יודעת... מרי- אממ... לא בן. אני יודעת שהיא תתחתן עם מישהו בסוף, אבל אני לא מכירה אותו. לוסי- קווין. עובדה שהם התחתנו בסוף סיימון- אממ... לא יודעת, אבל בעונה הבאה אשלי סימפסון (
) תשחק את החברה שלו.

שלמונזה

New member
יש ../images/Emo58.gifים בהופעה למעלה../images/Emo168.gif

חמודה שלי בבקשה אל תרשמי דברים שקוראים בעתיד של הסדרה בלי שימוש באייקון של ה-
| ספוילר |

גרד3

New member
../images/Emo58.gif

רק בודקת אם זה יצא טוב. המחשב האידיוט שלי לא מוכן לפתוח חלונות חדשים ואני לא יודעת איך לשים את רוב האייקונים.

E s t r e l l a

New member
התשובות שלי

תאריך יומולדת [שאני אכנס ללוח אירועים, מי שרוצה] 10.12.1989 באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? גלשתי בפורום המורדים פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]? אמ... אני לא נכנסת לעוד פורומים פה... מה מקור הכינוי שלכם? כוכב בספרדית. זה כינוי לפורומים שאני משתמשת בו כבר כמה שנים טובות... סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? אהבתי את המורדים (עכשיו נגמר :( ) אני אוהבת את מכושפות, ארץ נהדרת, הטופ מודל הבאה, המתמחה... איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? ג'אז מי האומנים שאתם אוהבים? TAKE 6, SWINGLE SINGERS וERREWAY ושאלה בנוגע לרקיע: מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט, מרי, לוסי וסיימון. בין כל החברים/חברות שהיו להם מי היה הכי מתאים להם? מאט- שרה כמובן מרי- רובי לוסי- קווין סיימון- אני :) ואם לא אז אמ...... האמת שכמעט כל מישהי בגיל שלו שאי פעם הראו בסדרה נעלמה לאחר פרק.... אז אולי אחות של קווין ובן? זה יכול לצאת נחמד :)

מיכי2

New member
עכשיו אני...../images/Emo13.gif

6/8
הורים לתינוקות, מתכונים וצעירים חסרי מנוח וקומונה פרטית שלי
הכינוי שלי זה בעצם הכינוי שלי ביום יום אצל חברות מאז ומתמיד
אוהבת המון סדרות.. צעירים חסרי מנוח THE O.C כולם אוהבים את ריימונד חברים סיינפלד ועוד הרבה הרבה סדרות שכבר לא קיימות כבר (חברים, אני הכי זקנה פה נראה לי...
)
אוהבת הכל פרט למזרחי כבד ולמוזיקה ה"ביצי ביצי"
וואו.. מאז שהבן שלי נולד אני כבר בקושי יודעת מה זה מוזיקה ובכל זאת... REM U2 כל הזמרים הקיצ'ים הבריטים, ריטה, שלמה קרצי ועוד... אבל זה מה עולה לי כרגע..
מאט - (יוו על הבוקר אני סנילית, אבל הבחורה החרשת) מרי - (שוב הסניליות חוגגת על הבוקר, אבל המדהים שהיא איתו עכשיו) לוסי - (לא אהבתי אף אחד שהיתה איתו למען האמת.. ) סיימון - (כנ"ל)

dalida1988

New member
גם אנייי

תאריך יומולדת: 2.9 באיזה פורומים עוד אתם עוד גולשים בתפוז? בנות גילמור,גואן מארקדיה,כריסטינה,מריה קארי,ימי הולדת ומתנות, מכושפות,מגרש ביתי,סלסה פורומים שאתם ממליצים עליהם בתפוז [חוץ מזה כמובן]? בנות גילמור,גואן מארקדיה,כריסטינה,מריה קארי,ימי הולדת ומתנות, מכושפות,מגרש ביתי,סלסה מה מקור הכינוי שלכם? השם שלי זה דלית אז דלידה זה הכינוי שלי ו-1988 זה השנה שנולדתי. סדרות שאתם אוהבים חוץ מהרקיע? וואי אני ממש אוהבת מכושפות,מגרש ביתי,the o.c,סאמרלנד ועודדד איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים? בעיקרון אני אוהבת הכללל אני אף פעם לא שוללת שום דבר אבל לאחרונה גיליתי שאת רוב השירים שיש לי במחשב ואני אוהבת זה שירי דאנסס ו היפ הופ. מי האומנים שאתם אוהבים? טובב אז כריסטינה אגילרה,מאריה קארי,גניפר לופז,ווטני יוסטון, סלין דיון,אשר,עופר ניסים...ועוד. ושאלה בנוגע לרקיע: מצאו את הבן/בת זוג המושלם ל: מאט-למי שהוא עכשיו נשוי מרי-לא יודעת היא קשהההה לוסי-מתאים לא את קווין..(נו בעלה נכון?) וסיימון-אני
סתם אני לא ממש יודעת.. בין כל החברים/חברות שהיו להם מי היה הכי מתאים להם? אמממ מקודם עניתי בערך גם על זה...

היי אני חדשה כאן!

תאריך - 14.3 פורומים נוספים שאני גולשת בהם - אני די חדשה בכל בקטע הזה וברובם אני בעיקר קוראת ... מקור הכינוי - רציתי לכתוב "רק אני" אבל היה את זה כבר למישהו ובין ההצעות של המחשב היה "רק אני המקורית" אהבתי ומאז זה השם שלי. סדרות נוספות - אנג'ל,בנות גילמור.ג'ואן מארקדיה. סוג מוסיקה - רוק. אומנים - מארון 5,סימפל פלן,לינקין פארק,REM. מושלמת למאט - התר ! כמה חבל - אני לא אוהבת את מי שהוא איתה עכשיו! מושלם למרי - סיימון כמובן! שוב חבל. מושלם ללוסי - רובי!! מושלמת לסיימון -אני!
(את כל הטובים הם פיספסו)

שלמונזה

New member
מושלם למרי - סיימון?../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

בטח התכוונת לווילסון... סיימון זה האח וברוכה הבאה

למעלה